İnşallah canım benimAllah geciktiriyorsa en güzelini vereceği içindir ben buna yakın zamanda şahit oldum. Şimdi sanki oğlumdan öncesi yok gibi hiç sıkıntımız olmamışız o geceleri ağlayan ben değilmişim gibi herşeyi unutturuyor sana herşey olması gerektiği gibi olması gereken zamanda oluyır gerçekten. Bize düşen en güzeli bizim için hazırlanırken sabretmek oluyor. Allah sabrını artırsın gerçekten yaşarken çok zor neyseki çalıştığın için daha az düşünmene yardımcı oluyordur işin
Ve evet geldikten sonra 6 aydan küçükse 3 saatte bir doyurman altını temizlemen gerekiyor. Bazen kucağından bırakıyorsun ağlıyor ve gerçekten duşa gitmeye fırsatın olmuyortavsiyem en azından 10-15 gün yanınızda tecrübeli biri olsun ben annemi çağırmıştım neyseki yıkamayı falan öğretti bana. Bir anda pat diye olabileceği için ütülü yıkanmış kıyafetlerin olsun bence 1-2 set gerçi kurumdan veriyorlar hazırlıksız olması durumunda. Ben verilen 2 seti bidaha giydirmedim anı olarak saklıyorum odasına ufak tefek şeyler yapabilirsin seni de oyalayacak şekilde. Bu süreyi kendine keyifli hale getirebilirsin belki
Bize düşen en güzeli bizim için hazırlanırken sabretmek oluyor.
Canım bende okudum çoğunu bu kitapların ama en beğendiğim doğan cüceloğlu nun kitapları açıkçası bir de evlat edinme kararından hemen sonra okumuştum Başka Bir Doğum Hikayesi ni .Kızlar bu arada yukardaki bi mesajı okurken aklıma geldi, kurum kitap listesi veriyor ya. Ben kurumun önerdiği aşağıdaki kitapları sipariş verdim. Aranızda alıp okuyan var mı?
- Çocuk Eğitiminde İdeal Anne- Baba - Mehmet Teber
- Çocuk Psikolojisi - Haluk Yavuzer
- Geliştiren Anne- Baba - Doğan Cüceloğlu
- Şanslı Aile - Kristen Boie
- Uğur Böceği Kapımızı Çalarsa - Neşe Erol
En hayırlı zamanda kavuşursunuz inşallah çok heyecanlı beklemek bizim hamilelikler uzun sürüyor malum ama sonu çok güzel olacak inanıyorum ben bunaİstanbul'da sıra bekliyordunuz sanırım. Bu gidişle benden çabuk gelir sıranız :) Şaka bir yana son sırada beklemek var yaaa korkunçmuş ben 3 yıldır böyle sancı çekmedim :)
Benim bu ara işim çok yoğun ama en kısa zamanda başlicam kitaplara, bakarsın bizim bebiş sürpriz der birden geliverir sonra duş almaya zaman bulunmuyormuş öyle diyorlar
Merhaba , yanlış hatırlamıyorsam bizim sıramız yakındı. Bende 1Aralikta aramistim. Erkekte 22, Kizda 65. Kavusmaya az kaldi, heyecanımız giderek artıyorBu mesaja çok sevindim canımbende 33 lerde filanım ozaman şu an..ayy hızla ilerlesin sıramız inşallah ❤ ocakta da ben arıcam inşallah
Evet canım istanbulda bekliyoruz..herkes öle diyor .ilk sırada beklemek çok zormuş..İstanbul'da sıra bekliyordunuz sanırım. Bu gidişle benden çabuk gelir sıranız :) Şaka bir yana son sırada beklemek var yaaa korkunçmuş ben 3 yıldır böyle sancı çekmedim :)
Benim bu ara işim çok yoğun ama en kısa zamanda başlicam kitaplara, bakarsın bizim bebiş sürpriz der birden geliverir sonra duş almaya zaman bulunmuyormuş öyle diyorlar
Evet sıramız yakındı.Merhaba , yanlış hatırlamıyorsam bizim sıramız yakındı. Bende 1Aralikta aramistim. Erkekte 22, Kizda 65. Kavusmaya az kaldi, heyecanımız giderek artıyor
Hemen hastane tipi süt sağma makinesi kiraladım.
Bende kendimi alışverişe adadım…hemen hemen herşeyi hazır bi karyola almadık.onunda acelesi yok.park yatak aynı zamanda anne yanı aldım bi süre onunla da idare ederizEvet sıramız yakındı.Ben en son 3 kasımda aramıştım.erkekte 39du sıram. Şimdi sıramı sizin sıranıza göre tahmin etmeye çalışıyorum.ocakta arıcam . Yavaş yavaş bebek eşyaları bakmaya da başladım ama çok yavaş
İstanbulHayırlı olsun sizinde inşallahhsiz hangi il
Bende anne yanı düşünüyorumBende kendimi alışverişe adadım…hemen hemen herşeyi hazır bi karyola almadık.onunda acelesi yok.park yatak aynı zamanda anne yanı aldım bi süre onunla da idare ederiz
Tekrar hayırlı olsun arkadaşımİstanbul
Merhaba hayırlı olsun evet ikinizin randevusu da ayrı ayrı olmalı buna göre dosya açıyorlar çünkü.Selamlar hepinizi gönülden tebrik ediyorum..
Bizde dosya hazırlama aşamasındayız
Bir sorum olucak, eğitim araştırma hst den heyet raporu için eşlerden birinin randevu alması yeterli oluyor mu? Zira ben kendi adıma aldım eşimde yanımda olucak onun adına tekrar randevu almama gerek var mı bilemedim..
Bence bekleme sürecini en keyifli hale getiren şeylerden biri onun için alışveriş yapmakBende kendimi alışverişe adadım…hemen hemen herşeyi hazır bi karyola almadık.onunda acelesi yok.park yatak aynı zamanda anne yanı aldım bi süre onunla da idare ederiz
Teşekkürler ikimiz aynı hastaneden mi almamız gerek? Randevu bulamadım da aynı hastaneye. Aynı gün içerisinde başka bir hastaneden aldım..Merhaba hayırlı olsun evet ikinizin randevusu da ayrı ayrı olmalı buna göre dosya açıyorlar çünkü.
Çarçabuk bitsin inşallah herşey yolunda gitsin.
Teşekkürler ikimiz aynı hastaneden mi almamız gerek? Randevu bulamadım da aynı hastaneye. Aynı gün içerisinde başka bir hastaneden aldım..
Biz 2021 Haziran’da o süreçten geçtik. O zaman her hastane süreci için kurul da dahil ikimizde randevu almıştık. Zaten kurula ayrı ayrı aldılar eşimi ve beni. Siz ikinize de randevu bulabildiğiniz bir güne alın derim gidip kapıdan dönmek çok sinir bozucu oluyorTeşekkürler ikimiz aynı hastaneden mi almamız gerek? Randevu bulamadım da aynı hastaneye. Aynı gün içerisinde başka bir hastaneden aldım..
Biz de 2020 ekim gibi başvuru yaptık. Aynı hastaneden açtılar dosyayı .ikimizi bir değerlendirdiler.psikiyatrist ile de hem aynı anda hem ayrı görüştük. Bence aynı hastaneden ayarlamaya çalışın ama yine de uzmanınızı arayarak daha net bilgi alabilirsiniz.Teşekkürler ikimiz aynı hastaneden mi almamız gerek? Randevu bulamadım da aynı hastaneye. Aynı gün içerisinde başka bir hastaneden aldım..
tebrik ediyorum öncelikle...işiniz su gibi akıp gitsin kolay olsun işallah..Teşekkürler ikimiz aynı hastaneden mi almamız gerek? Randevu bulamadım da aynı hastaneye. Aynı gün içerisinde başka bir hastaneden aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?