Canımmmmmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhhKızlar biz kavuştuk bin şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
Hayırlı akşamlar canlar, ben rapor işini hallettim çok şükür bu hafta evrakları tamamlayıp teslim edicez inşallahSormak istediğim şey; sosyal ç evremizi gösteren 5 foto isteniyor.birde referans isteneceğini burdan öğrenmiştim! Verdiğimiz fotoda ki herkesin telefonunu vermek zorunda mıyız? Söylemek zorundaymıyız?
Anladım canım,sağolasın! Ailemizden referans verip onlarla paylaşıcaz Allah’ın izniyleMerhaba , hayırlı olsun başvurunuz, su gibi aksın zaman inşallah.. Hayır verdiğiniz fotodaki herkesin numarasını istemiyorlar. Sadece 2 şer tane referans istiyorlar. Biz 2 eşim, 2 ben referans verdik arkadaşlardan ve ailemizden. Ancak daha önce de arkadaşların söyledikleri gibi aileleri de arayarak bir sorun yaşanırsa siz bakar mısınız vs. gibi sorular soruyorlar. Hatta ailelerimizin evine de gitti bizim uzmanımız önceden haber vermeden.
Bende en başta senin tereddütlerini yaşadım canım kendi gözümü korkuttum ne derler, ne düşünürler, desteklerler mi diye... Ama hiç korktuğumuz gibi olmuyor. Terk edilmiş bir yavruya sahip çıkmak istiyorum dediğinde kim ne diyebilir ki? Ben mesela en çok annem babamdan tedirgin oluyordum şimdi telefondan seviyorlar, çok mutlular. Sen ne kadar net ve kararlıysan onlar da o kadar kolay benimsiyorlar. Dualarım seninle, her şey düşündüğünden daha güzel olacak emin ol, buna inanAnladım canım,sağolasın! Ailemizden referans verip onlarla paylaşıcaz Allah’ın izniyleHerşey yolunda gitsin diye uğraşıyorum, bu arada ne kadar az insanla paylaşırsam şimdilik içim daha rahat edecek! Beni anlayacağınızı düşünüyorum çok yeni bir karar ve kendimize biraz zaman veriyorum, sonrasında biliyorum ki ; kim me der ne düşünür zerre umurunuzda olmayacak
Anladım canım,sağolasın! Ailemizden referans verip onlarla paylaşıcaz Allah’ın izniyleHerşey yolunda gitsin diye uğraşıyorum, bu arada ne kadar az insanla paylaşırsam şimdilik içim daha rahat edecek! Beni anlayacağınızı düşünüyorum çok yeni bir karar ve kendimize biraz zaman veriyorum, sonrasında biliyorum ki ; kim me der ne düşünür zerre umurunuzda olmayacak
BİZİM UZMANIMIZDA SADECE 2 KİŞİYİ ARADISağolasın canımbu yolda yalnız olmadığını bilmek insana çok farklı bir güç ve moral veriyor! Rabbim hepinize gönlünüzün muradını nasip etsin inşallah Sormak istediğim şey şu; bizim görüştüğümüz görevli ailemize herkese durumumuzu söylemek zorunda olduğumuzu söyledi. Açıkçası benim kimsem yok eşimin ailesinde uzakta ve ilişkimiz çok kuvvetli değil bilemedik yani ama birlerde demedik görevliye! Size ne dendi, söylediniz mi tepkileri falan nasıl oldu ?
oyy maşallah Rabbim analı babalı büyütsün sizinle bir ömür inşallah hayırlı bir evlat olur çok sevindim gözünüz aydın darısı tüm bekleyen ailelerin başınaKızlar biz kavuştuk bin şükürDarısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
Selam canım öncelikle hayırlı olsun su gibi aksın zaman bol kahkahalı kavuşmalar yaşayalım hep beraber.Selam canlar, dün evraklarımızı teslim ettik çok şükür.6 aylık bir süreç olacakmış bı arada bizi 5 görüşmeye davet edeceklermiş ve eve kontrole geleceklermiş!onay alırsak sıraya girecekmişiz! Bu arada 3 referans istediler.eşimin abisi babası ve bir kız arkadaşımın numaralrını verdik!ev kontrolünde neye dikkat etmeliyim bundan sonraki süreçte beni neler bekliyor acaba, tecrübeli anne adaylarımdan yardım istiyorum
Hayırlı olsun canım. Tez zamanda kavuşalım inşallah..ev kontrolünde bizim uzmanımız da çocuğun odasına,çocuğun güvenliği için alabileceğimiz önlemlere okula parka yakınlık mesafesine baktı. Olumsuz birşey görmedi çok şükür .darısı sana inşallahSelam canlar, dün evraklarımızı teslim ettik çok şükür.6 aylık bir süreç olacakmış bı arada bizi 5 görüşmeye davet edeceklermiş ve eve kontrole geleceklermiş!onay alırsak sıraya girecekmişiz! Bu arada 3 referans istediler.eşimin abisi babası ve bir kız arkadaşımın numaralrını verdik!ev kontrolünde neye dikkat etmeliyim bundan sonraki süreçte beni neler bekliyor acaba, tecrübeli anne adaylarımdan yardım istiyorum
Canımm bir adım daha ilerlemişsin ne güzel :) Toplam 1 yıl sürdü bizim dosyamızın inceleme-onay süreci. Ev ziyareti, kurumda görüşmeler, referans aramalarından sonra dosyanız onaylanıyor 1 yıl sürede. Ve sıranızı öğreniyorsunuz. Bizim ev kontrolümüzde bebek için ayrılan odaya baktılar, nem güneş alıp almaması gibi detaylara bakıyorlar. Evin okula, hastaneye, sağlık ocağına yakınlığını da sormuştu bize uzmanımız. Dubleks vs ise merdivene file, merdiven güvenlik kapısı gibi detayları hatırlatıyorlar tamamlamanı istiyorlar. Olumsuz birşey görse de size ek süre veriyorlarmış evi değiştirmek ya da düzenlemek için. En zor kısmı atlattın merak etme, karar verme ve evrak teslimi bence en zor süreçti. Sıranı öğrendikten sonra beklemek de ikinci zor kısmı ama keyifli kısmı :) Bu yol öyle bir yol ki sonu selamet, sonu mutluluk, sonu huzur, sonu aşk, sonu evlatSelam canlar, dün evraklarımızı teslim ettik çok şükür.6 aylık bir süreç olacakmış bı arada bizi 5 görüşmeye davet edeceklermiş ve eve kontrole geleceklermiş!onay alırsak sıraya girecekmişiz! Bu arada 3 referans istediler.eşimin abisi babası ve bir kız arkadaşımın numaralrını verdik!ev kontrolünde neye dikkat etmeliyim bundan sonraki süreçte beni neler bekliyor acaba, tecrübeli anne adaylarımdan yardım istiyorum
Maşallah ilk adımı atmışsınız ne güzel rabbim en kısa zamanda da kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...Su4535 biz de evrakları teslim ettik ev ziyaretine geldiler kapıda ,pencerede,balkon kapılarında,dolaplarda çocuk kilidi var mı ,prizlerde koruyucu var mı ve deterjanlar yüksek yerde mi onlara baktılar odasının güneş alıp almadığına okul,hastane,parka yakınlığına baktılar çok korktuğum gibi olmadı şükür ve daha sonra aradılar dosyanız onaylandı diye..ne güzel duygularmış megerse şimdi de sıramızın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla ekim de onaylandı kızda ve erkekte 16.sıradayız hayırlısıyla..Heyecanlı bir bekleyiş başladı ve bir an önce olsun istiyorsun Rabbim tüm bekleyenleri yavrularına kavuşturmak nasip etsinSelam canlar, dün evraklarımızı teslim ettik çok şükür.6 aylık bir süreç olacakmış bı arada bizi 5 görüşmeye davet edeceklermiş ve eve kontrole geleceklermiş!onay alırsak sıraya girecekmişiz! Bu arada 3 referans istediler.eşimin abisi babası ve bir kız arkadaşımın numaralrını verdik!ev kontrolünde neye dikkat etmeliyim bundan sonraki süreçte beni neler bekliyor acaba, tecrübeli anne adaylarımdan yardım istiyorum
Kilitleri önceden alıp taksam, priz koruyucularını halletsem önceden geldiklerinde hazır olsa olur mu ? Eve gelmeden okul ve Hstanenin eve mesafesini tahmini sordular! 3 kişiydik referans istediler açıkçası referans işinden korkuyordum kimselenpaylaşmamıştık o an arayıp söyledik üzerimizden yük kalktı resmen! Çok şükür bu sınavı da geçtik şimdi sıradaki maratona eksiksiz hazırlanayım istiyorumMaşallah ilk adımı atmışsınız ne güzel rabbim en kısa zamanda da kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...Su4535 biz de evrakları teslim ettik ev ziyaretine geldiler kapıda ,pencerede,balkon kapılarında,dolaplarda çocuk kilidi var mı ,prizlerde koruyucu var mı ve deterjanlar yüksek yerde mi onlara baktılar odasının güneş alıp almadığına okul,hastane,parka yakınlığına baktılar çok korktuğum gibi olmadı şükür ve daha sonra aradılar dosyanız onaylandı diye..ne güzel duygularmış megerse şimdi de sıramızın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla ekim de onaylandı kızda ve erkekte 16.sıradayız hayırlısıyla..Heyecanlı bir bekleyiş başladı ve bir an önce olsun istiyorsun Rabbim tüm bekleyenleri yavrularına kavuşturmak nasip etsin
Numarada hangi şehirdesin canım maşallah sıran azmış, ben evrak tesliminde sordum, kız 38 erkek 27 dedi! Bizim işlemler olup bitmesiyle daha da sıraya girenn olur açıkçası biraz içim karardı üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun dedim , kabullendimMaşallah ilk adımı atmışsınız ne güzel rabbim en kısa zamanda da kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...Su4535 biz de evrakları teslim ettik ev ziyaretine geldiler kapıda ,pencerede,balkon kapılarında,dolaplarda çocuk kilidi var mı ,prizlerde koruyucu var mı ve deterjanlar yüksek yerde mi onlara baktılar odasının güneş alıp almadığına okul,hastane,parka yakınlığına baktılar çok korktuğum gibi olmadı şükür ve daha sonra aradılar dosyanız onaylandı diye..ne güzel duygularmış megerse şimdi de sıramızın gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla ekim de onaylandı kızda ve erkekte 16.sıradayız hayırlısıyla..Heyecanlı bir bekleyiş başladı ve bir an önce olsun istiyorsun Rabbim tüm bekleyenleri yavrularına kavuşturmak nasip etsin
uşak'tan başvurduk sıramız az gibi görünüyor ama böyle düşük sıralarda başlayıp 2.5 veya 3 sene bekleyenlerde var küçük şehir olduğundan dolayı galiba sıramız az olabilir biz türkiye geneli istedik kız erkek farketmez demiştik ve nasip olursa 6 yaşa kadar kardeşi de olabilir dedik için kararmasın beklemek evet zor heyecanlı herşey biran önce olsun evladımıza kavuşalım istiyoruz Rabbim inşallah o güzellikleri kucagımıza verecek hayırlısıyla üzülme sonunu düşün kavuşma anını herşey çok güzel olacak arkadaşımNumarada hangi şehirdesin canım maşallah sıran azmış, ben evrak tesliminde sordum, kız 38 erkek 27 dedi! Bizim işlemler olup bitmesiyle daha da sıraya girenn olur açıkçası biraz içim karardı üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun dedim , kabullendim
Su4535 alıp takabilirsiniz tabi biz de öyle yaptık pencerelere kapılara penciler yapıyor kilit taktırdık biz yüksekte oturduğumuz için.. kimyasalları yani deterjanları kaldırdım yükseğe zaten kardeşlerimin de çocukları küçük olduğu için önlem almam gerekiyordu bi yerde.. referans bizden 5 kişi istediler 2 kişiyi aradılar onlara bahsettik sadece bir de ailemize zaten herkese söylemedim binbir türlü yorum yapıldığı için zaten yavrum geldiğinde bi şekilde öğrenecekler..Bir de ben ilk ev ziyaretinde ikram hazırlamamıstım çok utandım yemiyorlar içmiyolarlar diye yorum yapılınca kuru kuru cay verdim ikinci de hazırladım valla severek yedi içti :) destek istiyor bu zamanlarda insan ..Allah razı olsun yardımcı olan herkestenKilitleri önceden alıp taksam, priz koruyucularını halletsem önceden geldiklerinde hazır olsa olur mu ? Eve gelmeden okul ve Hstanenin eve mesafesini tahmini sordular! 3 kişiydik referans istediler açıkçası referans işinden korkuyordum kimselenpaylaşmamıştık o an arayıp söyledik üzerimizden yük kalktı resmen! Çok şükür bu sınavı da geçtik şimdi sıradaki maratona eksiksiz hazırlanayım istiyorumBu arada hepiniz iyi ki varsınız bana destek oldunuz güç verdiniz Allah razı olsun sizlerden
Numarada hangi şehirdesin canım maşallah sıran azmış, ben evrak tesliminde sordum, kız 38 erkek 27 dedi! Bizim işlemler olup bitmesiyle daha da sıraya girenn olur açıkçası biraz içim karardı üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun dedim , kabullendim
Merhaba biz de 16.sıradayız siz hangi şehirden acaba bir de ilk sıranız kaçtı Rabbim en kısa zamanda kavuştursun Sizin kavuşma yaklaşmış Allah'ın izniyleMoralinizi bozmayın, sıra işi biraz da şehire göre değişiyor. Mesela ben 16. sırada başladım. 3 yıl 2 ay oldu bekliyorum.
Sırada artış olacağı gibi bu süre zarfında bebek de yerleştirecekler onu da düşünün. En güzeli gelecek sizi bulacak bu düşünceye tutunun.
Merhaba biz de 16.sıradayız siz hangi şehirden acaba bir de ilk sıranız kaçtı Rabbim en kısa zamanda kavuştursun Sizin kavuşma yaklaşmış Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?