Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım, tek haneli rakamlara da ulaşırsın umarım biran önce. İstanbul'du değil mi Eylül 2020 sanırım başvuru tarihin seni takip ediyorum, öyle hatırladım. Sıranı ilk kez mi öğrendin?Kızlar sıramı öğrendin. Erkek 39,kız 90.![]()
ahh çok sevindim adım adım ilerliyoruz :) demek ekim ayında 5 erkek bebek verilmiş...Kızlar sıramı öğrendin. Erkek 39,kız 90.![]()
bu ortalama ile devam ederse 8 ay sonra kucağınızda olabilir :) Ne güzel :)ahh çok sevindim adım adım ilerliyoruz :) demek ekim ayında 5 erkek bebek verilmiş...
44 den 39 a inmişsin
bende böylelikle 51 den 46 ya inmiş oldum....:)
kızı hatırlayamadım ama
kaç kız bebek ailesine kavuştu...
Hayır canım 1 ay önce 44 dü erkek.inşallah hepimiz için olsun dualarımız ☺Hayırlı olsun canım, tek haneli rakamlara da ulaşırsın umarım biran önce. İstanbul'du değil mi Eylül 2020 sanırım başvuru tarihin seni takip ediyorum, öyle hatırladım. Sıranı ilk kez mi öğrendin?
bu ortalama ile devam ederse 8 ay sonra kucağınızda olabilir :) Ne güzel
Bulunduğum ilde 0-3 yaş olmadığı için Düzce'ye atandı dosyam. Tercihlerim 0-2 yaş rıza/terk, kız/erkek fark etmez. Buna rağmen 3 seneyi geçti bekleyişim. Sanırım Düzce küçük bir il olduğu için sirkülasyon az.
İstanbul için aylık 5-6 ay ortalama var demek ki :) Sende 6-7 ay sonra kavuşabileceksin inşallah evladına. Geçmez diye düşünülen sıralar hızla düşüyor... Çok şükür, güzel haberler hepimiz için olsun...kız bebek de 94 dü 90 olmuş.4 kız 5 erkek bebiş anneciğine kavuşmuş.![]()
Haberlerinizi alınca O kadar mutlu oluyorum ki ,içim içime sığmıyor resmenkız bebek de 94 dü 90 olmuş.4 kız 5 erkek bebiş anneciğine kavuşmuş.![]()
Hepimiz öyleHaberlerinizi alınca O kadar mutlu oluyorum ki ,içim içime sığmıyor resmengözlerim dolu dolu
neyse ki mutluluktan
![]()
Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun çabucak geçsin :) Tercihlerinizi ne kadar az detaylandırırsanız o kadar çabuk geliyor sıranız aklınızda olsun.Öncelikle herkese merhaba! Hepinize girdiğiniz bu yolda sabır ve hayır diliyorum arkadaşlar! Bende bugün ilk adımı attım ve evraklar İçin hazırlıklara başladık.daha yolum çok uzun biliyorum, sormak istediğimiz şey var sizlere ama ilk olarak ben Manisadayım burdan başvuran sırada olan arkadaşlar varmı acaba merak ettim![]()
Hayırlı olsun çıktığınız bu güzel yol..manisada değilim ama sormak istediklerine severek cevap veririmÖncelikle herkese merhaba! Hepinize girdiğiniz bu yolda sabır ve hayır diliyorum arkadaşlar! Bende bugün ilk adımı attım ve evraklar İçin hazırlıklara başladık.daha yolum çok uzun biliyorum, sormak istediğimiz şey var sizlere ama ilk olarak ben Manisadayım burdan başvuran sırada olan arkadaşlar varmı acaba merak ettim![]()
hakkınızda hayırlı uğurlu olsun...sabır gerektiren bir süreç sizi bekliyor...buradaki herkes bilmek istedikleriniz hakkında size yardımcı olacaktır...Öncelikle herkese merhaba! Hepinize girdiğiniz bu yolda sabır ve hayır diliyorum arkadaşlar! Bende bugün ilk adımı attım ve evraklar İçin hazırlıklara başladık.daha yolum çok uzun biliyorum, sormak istediğimiz şey var sizlere ama ilk olarak ben Manisadayım burdan başvuran sırada olan arkadaşlar varmı acaba merak ettim![]()
Hayırlı uğurlu olsun umarım en yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Ben İstanbul dan başvuru yaptım su gibi akar hepimizin sırası inşallah.Merhabalar Kalben Annelere ve Babalara;
Biz de attık adımımızı hayırlısıyla kız ve erkekte 16. sıradayız Türkiye geneli olarak tercih yapmıştık .Uşak'tan sabırla bekliyoruz.İnşallah Rabbim saglıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.Değişik bi heyecanmış sanki doğuma gün saymak gibi kucağımıza aldığımızda nasıl olur kim bilir yavrularımızı..Bizim gibi Uşak'tan bekleyen arkadaşlar var mı?
Hayırlı olsun, sıranız su gibi akıp geçsin :) Özellikle sonlara yaklaştıkça o heyecanınız artacak. O günlere çabucak kavuşmanızı dilerimMerhabalar Kalben Annelere ve Babalara;
Biz de attık adımımızı hayırlısıyla kız ve erkekte 16. sıradayız Türkiye geneli olarak tercih yapmıştık .Uşak'tan sabırla bekliyoruz.İnşallah Rabbim saglıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.Değişik bi heyecanmış sanki doğuma gün saymak gibi kucağımıza aldığımızda nasıl olur kim bilir yavrularımızı..Bizim gibi Uşak'tan bekleyen arkadaşlar var mı?
Allah razı olsunHayırlı olsun, yolunuz açık olsun çabucak geçsin :) Tercihlerinizi ne kadar az detaylandırırsanız o kadar çabuk geliyor sıranız aklınızda olsun.
Sağolasın canımHayırlı olsun çıktığınız bu güzel yol..manisada değilim ama sormak istediklerine severek cevap veririm![]()