İnşallah canım biran önce kavuşma haberlerimizi sorarız birbirimizeEvet canım kız bebek 93 olarak bilgi verdiler bugün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda gelir sıralarımız.
Ay ne iyi yaptın ,bende haftaya arıcam. İstanbul ortalama ayda beşten fazla bebek ilerliyor gibi herhalde.Merhaba, ben dayanamadım ve yine aradim kurumu. Erkek 29 - Kızda 73. sıradaymışız. Istanbuldan benimle ayni tercihleri olupta sırası yaklaşan varmi.
İnşallah çabucak geçer sıralarımız yerleştirilme oranları da sayı olarak bence iyi ben bu ara hesap yapmaya korkuyorum sanırım :)Evet , istanbulda bu ay , ortalama 6 kız-6 erkek bebek verildi sanki. Bizde kalben doğumumuzu buna göre hesaplayabiliriz galiba
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hepimiz için sıralar su gibi aksın bitsin.İnşallah canım biran önce kavuşma haberlerimizi sorarız birbirimize
Ne zaman başvurmuştunuz? Eğer bu ort. devam ederse 6 ay sonra oğlunuz kucağınızda olabilir :) Ne güzelll, hayırlı haberleri alın inşallah en kısa zamandaMerhaba, ben de dün öğrendim. Ankara'da Kız: 66 Erkek :43 az kalmış gibi değil mien son 2 ay önce sormuştum. 2 ayda 17kız, 7 erkek bebek verilmiş
2019/Nisan da başvurduk. İnşallah hepimiz hayırlı haber alalım en kıs zamanda. Kavuşalım artık ... biz de tadalım anneliği,babalığıNe zaman başvurmuştunuz? Eğer bu ort. devam ederse 6 ay sonra oğlunuz kucağınızda olabilir :) Ne güzelll, hayırlı haberleri alın inşallah en kısa zamanda
Biz fotokobisini verdik ,sorun olmadı.arkadaşlar merhaba diplomanın fotokopisi yeterli oluyormu yoksa orjinalinimi istiyorlar
çok teşekkür ederim aslında lise mezunuyum ama diplomamı bulamıyorum. orta okul diplomamında sadece fotokopisini bulabildimBiz fotokobisini verdik ,sorun olmadı.
Aminn inşallahhhh2019/Nisan da başvurduk. İnşallah hepimiz hayırlı haber alalım en kıs zamanda. Kavuşalım artık ... biz de tadalım anneliği,babalığı
Rica ederim. Acaba lise diplomasına ne şekilde ulaşılabilir ki..ortaokulu kabul ederlermi lise mezunu olduğunuz için bilemedim.çok teşekkür ederim aslında lise mezunuyum ama diplomamı bulamıyorum. orta okul diplomamında sadece fotokopisini bulabildim
Rica ederim. Acaba lise diplomasına ne şekilde ulaşılabilir ki..ortaokulu kabul ederlermi lise mezunu olduğunuz için bilemedim.
Edevlette bir bakın isterseniz üniversite için diploma örneğimi almıştım ama liseden emin değilim sorgulama yapmak gerekir.çok teşekkür ederim aslında lise mezunuyum ama diplomamı bulamıyorum. orta okul diplomamında sadece fotokopisini bulabildim
çok teşekkür ederim aslında lise mezunuyum ama diplomamı bulamıyorum. orta okul diplomamında sadece fotokopisini bulabildim
Yarın öğrencemMezun olduğunuz okuldan yazı almanız da yeterli oluyor.mezun olduğunuz yılı bilmeniz yeterli ki onu da biliyorsunuzdur.
Desran sıranı öğrendin mi
Haner veririm yarınHadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?