Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Canım çok üzüldüm inan Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın insanlar çok kötü kalpli bizim onlara nasıl hasret olduğumuzu anlayamazlar.
Savcılık konusunda haklısın sonuçta kurum kimin şikayet ettiği biliyordur belki böylece ortaya çıkar eminim. Allah yardımcın olsun.
En hassas noktam kızım....burdan üzmek istediler.... Nasıl vicdan anlamıyorum... inşallah cikaricam kim yaptıysa...insanlara iftira atmak öyle kolay değil...heleki konu yavrumsa ...🙏🙏

Merhaba arkadaşlar....bende çok uzun yıllar bekledim.... sonunda kızımı üzerimize aldık.... darısı başınıza inşallah....bu özel güzel duyguyu herkes tatmali ... dünyamız değişti... yanlız kötü birşey geldi başımıza....okadar fesat insanlar varki ... kızımıza ilgimizi kıskanıp şikayet etmişler... kızımı darp edip... dövüp... hiçbir şekilde ihtiyacını karşılamıyor musuz.... kurumdan geldiler ben şok.... komşular a sormuşlar gelmeden herkes iyi baktığımı söylemiş... Zaten iyi bakıyorum nasıl yavruma darp edebilirim ...yıllarca beklemisim....2 buçuk yaşında yavrum a nasıl kıyarım... başına böyle bir olay gelen varmı... savcılığa vermeyi istiyorum...bu iftirayı nasıl atarlar... nasıl vicdan...bizlerin tek zayıf noktası yavrum ...buradan vurmak istediler... çok kötü bir durum... başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar.... çok üzgünüm çok...
Ne diyeceğimi bilemiyorum okuyunca bende çok şaşırdım. insanlar artık iyice şaşırmış nasil böyle bir iftira atar bir insan anlayamıyorum. çok geçmiş olsun

Gercekten bunu söylerken ne düşündü acaba o şikayet edenler.bir şikayet üzerine sizi evladinizdan ayirabilecegini düşündü sanırım .Allah a havale et arkadaşım.uzulme bence seni üzgün görmek bile kötü niyetle kişilerin amacı olabilir.

Biz de istanbulda evraklarımızı teslim ettik bugün hayırlısıyla.. heyecanlı bekleyisimiz başladı bakalım.Allah hepimizin yolunu açsın . Evladına kavusanlara da uzum mutlu sağlıklı ömürler diliyorum.

Biz de istanbulda evraklarımızı teslim ettik bugün hayırlısıyla.. heyecanlı bekleyisimiz başladı bakalım.Allah hepimizin yolunu açsın . Evladına kavusanlara da uzum mutlu sağlıklı ömürler diliyorum.
Hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda kucağına da alır kavuştum müjdesi verirsin.

Hepinizin sırası hemen gelsin inşallah. Çocuk için onu bu denli isteyen bir annesi olması büyük nimet. İyi ki varsınız ! Sayenizde sevgi ile büyüyecek ve bu duyguyu etrafına da verecek. Annelik size çok yakışacak. Bebeklerinize hemen kavuşmanız dileğiyle...

E devlet üzerinden evlat edinme icin basvuru yapan oldu mu acaba? Nasıl oluyor bilgilendirmesi falan

Arkadaşlar merhaba biz başvuru için ön görüşmeyi yaptık gerekli evrakları yapmaya da başladık ama Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden sağlık kurulu na randevu alın dediler fakat o kadar dolu ki hergün arıyorum ama sıra yok sizler nasıl yaptınız randevuyu nasıl aldınız sormak istedim bana da fikir verir misiniz.
Şimdiki prosedür nasıl bilmem ama başvuru yaptığımızda hemen kurumdan dilekçe verildi bize ... bu dilekçe ile sıra almaksızın hastaneye gittik ... Gerekli tüm tetkikler sırasıyla yapıldı

Şimdiki prosedür nasıl bilmem ama başvuru yaptığımızda hemen kurumdan dilekçe verildi bize ... bu dilekçe ile sıra almaksızın hastaneye gittik ... Gerekli tüm tetkikler sırasıyla yapıldı
Galiba biraz uğraşlı şimdi süreç ama hızlı ilerliyor randevu almak gerekliliği var mhrs sistemden alınabiliyor dün tekrar gittik hastaneye diğer tüm tetkikler yapılmıştı zaten heyet için gün verdiler.

Biz de e devlet üzerinden yaptik. Daha sonra aradılar ve öngörüsme bilgilendirmesi için çağırdılar.

Merhaba arkadaşlar....bende çok uzun yıllar bekledim.... sonunda kızımı üzerimize aldık.... darısı başınıza inşallah....bu özel güzel duyguyu herkes tatmali ... dünyamız değişti... yanlız kötü birşey geldi başımıza....okadar fesat insanlar varki ... kızımıza ilgimizi kıskanıp şikayet etmişler... kızımı darp edip... dövüp... hiçbir şekilde ihtiyacını karşılamıyor musuz.... kurumdan geldiler ben şok.... komşular a sormuşlar gelmeden herkes iyi baktığımı söylemiş... Zaten iyi bakıyorum nasıl yavruma darp edebilirim ...yıllarca beklemisim....2 buçuk yaşında yavrum a nasıl kıyarım... başına böyle bir olay gelen varmı... savcılığa vermeyi istiyorum...bu iftirayı nasıl atarlar... nasıl vicdan...bizlerin tek zayıf noktası yavrum ...buradan vurmak istediler... çok kötü bir durum... başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar.... çok üzgünüm çok...
Tavsiyem anında hakkınızı arayın lütfen bu bir iftira bunu yapan durmayıp başka şeylerde yapar...Tavsiyem çevrenizi bu devirde gerçekten kısıtlı tutun ki ben de öyle yapıyorum... Allah kötü insanların fesatliklarindan korusun 🙏 peki kurum bunu söyleyen kişi ile ilgili bilgi vermiyor mu? Ya da siz ne gibi yollara basvurarak öğrenebilirsiniz...

Tavsiyem anında hakkınızı arayın lütfen bu bir iftira bunu yapan durmayıp başka şeylerde yapar...Tavsiyem çevrenizi bu devirde gerçekten kısıtlı tutun ki ben de öyle yapıyorum... Allah kötü insanların fesatliklarindan korusun 🙏 peki kurum bunu söyleyen kişi ile ilgili bilgi vermiyor mu? Ya da siz ne gibi yollara basvurarak öğrenebilirsiniz...
Kurum bilgi vermiyor....bende savcılığa başvurdum....bunu yapanın kalmayacak...iftira atmak... bu kadar kolay basit değil....ben yavruma bakmaya kıyamıyorum.... uyurken özlüyorum.... insanların attığı iftiralara bak... yapan cezasını çekecek.... haber bekliyorum...en kısa sürede inşallah bulunur 🙏🙏.... İnsanı evladiyla vurmak hangi vicdana sığar.... yazıklar olsun.....insan olarak ne kadar kötü olabilinir daha fazla

Slm arkadaşlar ben ara ara Bi bakıp çıkanlardanım mersinli arkadaşlar ne alemdesiniz ben de mersinden im bizim en son bilgiye göre erkekte 16. Sıradan 15. Sıraya düştük kızda da 29. Sıradan 25. Sıraya düştük çok şükür. Başvurumuz onaylanıp sıraya gireli 5. Ayımız doluyor

Arkadaşlar merhaba 🌸 konunun sessiz takipcilerindenim öncelikle umarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur 🙏🏻 ben 27 yaşındayım 4,5 senelik evliyim. 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz 5 kere düşük yaptım. Ve bu süreçte hep evlat edinmeyi konuşuyorduk. Ve nihayet karar verdik kendi bebeğimiz olsun veya olmasın evlat edinmeye kadar verdik. Sosyal hizmetlerden randevu aldık ve o departmanda ki görevli ile görüştük. Evliliğimizin 5.yılı mayis ayında dolacak ve o zaman başvuru yapabiliyormuşuz. Fakat sorun şu ki biz manisa da yaşıyoruz ve görevli 1.sırada ki kişinin 8 yıldır listede olduğunu söyledi. Bana bekleme süresi çok geldi. Bu yüzden bize koruyucu ailelik teklif edildi bekleme süreleri daha az dendi. Bu konuda neler düşünüyorsunuz fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum hepinize🌸

Birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar eşim 37 yaşında bazı kaynaklar eşlerden biri 30 yaşını doldurmuş ise 5 yıl evlilik şartı aranmiyor diyor acaba hangisi doğru?

Cok tesekkür ederim 😊 2017 yılında başvuru yaptık biz.. 0-1 yaş kız bebek sırasında yaklaşık üç sene bekledik.. hukuki süreci devam eden bebek, kardeşi-ikizi olan bebek, tedavi edilebilir rahatsızlığı olan bebek kabul edebileceğimizi belirttik.. bunlar da süreci etkiliyor.. ne kadar az kriter olursa sıra o kadar cabuk gelir demişti uzmanımız.. 34 ayda geldi bizim bebeğimiz.. sanki hep bizimleymiş gibi hissediyoruz.. umarım en kısa zamanda tüm bekleyenler bu eşsiz duyguyu yaşasınlar 🙏
Merhaba, biz de başvuru yapmak istiyoruz ama.daha yeni karar verdiğimiz için koruyucu aile ile evlatlık edinme arasındaki artı ve eksileri araştırıyoruz. Ben 40 eşim 50 yaşında olunca çocuk yaşı 3/4 olabilir. Acaba sizinki 0-1 yaş arası olduğu için mi uzun sürdü yoksa dediğim gibi 3-4 yaşında talep etsek de yine uzun sürer mi acaba?
Kusura bakmayın sizin gibi deneyimli olan kişiler bize ilham veriyorsunuz 🙏🙏🙏

Birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar eşim 37 yaşında bazı kaynaklar eşlerden biri 30 yaşını doldurmuş ise 5 yıl evlilik şartı aranmiyor diyor acaba hangisi doğru?
bizim evliliğimiz 1 yıl olmuştu başvuru yaptığımızda/izmir ve 30 u geçtiğimiz için yıla bakılmadı...

Merhaba, biz de başvuru yapmak istiyoruz ama.daha yeni karar verdiğimiz için koruyucu aile ile evlatlık edinme arasındaki artı ve eksileri araştırıyoruz. Ben 40 eşim 50 yaşında olunca çocuk yaşı 3/4 olabilir. Acaba sizinki 0-1 yaş arası olduğu için mi uzun sürdü yoksa dediğim gibi 3-4 yaşında talep etsek de yine uzun sürer mi acaba?
Kusura bakmayın sizin gibi deneyimli olan kişiler bize ilham veriyorsunuz 🙏🙏🙏
başka illeri bilmiyorum ama izmir için söyleyebilirim bebek sırası 3-4 yaşa göre daha hızlı ilerliyor bizim 0-3 yaş tercihimiz ve 1 yıl doldu 3 yaş ne kızda ne erkekte hiç ilerlemedi...

Back