Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Baştan sona okudum 3 günde ne güzel aileler varm bende şipşak aile diye bi film izledim geçenlerde. 3 evlatlık alan ailenin yaşadıklarını anlatıyor. Bizimde 2 yıldır bebeğimiz olmuyor bizde acaba birgün kayıt olur muyuz die düşündüm çünkü ben çok istiyorum hic tüp bebek yaptırmadım yaptıracağım uygun bi zmanda. Olmazsa olmaz onlarda evlat onlarda bebek.. günün birinde çocuğumolsa bile korumacı aile olacağız..

O en baştaki abisi evlat edinen sonradan çocukları olmuş mu ya da çocuk atlatmis mi bu durumu bilgi verir misin?

O en baştaki abisi evlat edinen sonradan çocukları olmuş mu ya da çocuk atlatmis mi bu durumu bilgi verir misin?
O kadar hikaye var ki isimlerine bakmadan okudum hepsini. Ama sanırım geri dönüş yapmamış sonra. En son bi tedavi bulunmuştu abisi icin onu deneyeceklerini yazmıştı ama sonra yorum yapmamış hic.

Evlat edinen arkadaşlar !
Hepinizden Allah bin kere razı olsun. Benim de küçük bir bebeğim var. Onu öpüp koklarken hep aklıma çocuk esirgeme kurumunda kalan yavrular gelir. Allah hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın, illa doğurmak mı gerekir önemli olan gönülden sevmek Tüm çocukların anne ve babalarıyla sevgiyle büyüdükleri bir dünya diliyorum

GöZ yaşları içinde okudum benimyavruma da West sendromu tanısı konuldu yüreğim kıpır kıpır lütfen cevap atın nasılsın uz şu anda

Merhaba kalbiyolojok anneler sıralarla ilgili bir birisi olan varmı ben hiç bir bilgiye ulaşamıyorum bilgisi olan varsa paylaşabilirmi çok merak ediyorum. Yas sınırı dolmadan bebeğimin gelecek.mi gelmeyecek mi panik halindeyim. Inşallah hepımiz en kısa yavrularımıza kavusuruz

Merhaba, İstanbuldan sıradayız. Gecen hafta öğrendik yeni sıramızı, bu süreçte yerleştirme yapılıyor bildiğim kadarıyla..ben korona süreci başında da aramıştım, 2 kişi ilerlemiş şuanda sıramız.. yüreğinizi ferah tutun

Bu arada memurlar dönüşümlü olarak çalışıyorlar o nedenle ulaşmamış olabilirsiniz, çalışma saatleri de 16.30’a kadar. İsterseniz sabah saatlerinde arayın kurum daha sakin olur öğrenirsiniz sıranızı

Teşekkür ederim cevabınız için bende ankarada sıradayım içim ferahladı yaşım dan dolayı bebeğime kavusamacagim diye korkuyorum

aralikta aradigimda 2017 basvurulara yeni gecildigini soylemisti uzman .cok guzel ilerlemis siraniz.en kisa zamanda yavrularimiza kavusuruz insallah.
[/QUOTE]
İnşallah siz nereden ne zaman başvuru yaptınız

Ankaradan sıra bekleyenler ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…