Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba yeni üyeyim yazınızı okudumda fikriniz de değişiklik oldumu başvuru yaptınızm?
merhabalar, henüz başvuru yapmadım. acele karar vermek istemiyorum her anlamda hazır olmak istiyorum başvurmak için şuan halen tüp bebek tedavim devam ediyo(olumlu gitmesede) önümüzdeki ay transferim olacak şu aşamada değil transferden daha sonra başvurmayı düşünüyorum. yani olumlu da olsa transfer sonucum olumsuzda olsa Allahın izniyle evlat edinme düşüncem var. bakalım nasip ne zamana. siz başvuru yapmayı mı düşünüyorsunuz

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah Biz tam düşünüyordukki PRP yumurtalık Gençleştirme islemini duyduk...1 senedir adet düzensizliğim var 2 ayda bir oluyorum..nasipse regl olunca gidicez doktora bakalım ne diyecekler...Bir umuttur inşaallah

prp bende düşünüyorum araştırıyorum doktoruma sordum başarı oranı %20 bi maliyetide olduğu için hastalarımız isterse yapıyoruz kesin sonuç değil yani ama bi kısım hastada işe yaradığıda olabiliyo dedi fikir almak için başka bi merkeze gittim onlarda yapılabilinir sizin için falan dediler benimde aklımda olan bişey. siz kesin yaptırmaya karar verdiniz mi

evet karar verdik regl düzensizliğim başladı yaklaşık 1 senedir..Regl olduğumda ilk işimiz Allah nasip ederse gideceğiz

evet karar verdik regl düzensizliğim başladı yaklaşık 1 senedir..Regl olduğumda ilk işimiz Allah nasip ederse gideceğiz
bende 1,5 yıldır ilaç desteği olmadan adet olamıyorum şu anda donmuş 1 embriyom var ona da kaliteli değil dediler pek umudum yok açıkçası ama yinede transferi olacak, başarısız olursa prp deneyeceğim bende. yani yıllar sonra dönüp baktığımda şunuda deneseydim olurmuydu acaba demek istemiyorum. olmayacaksa bile ben elimden geleni yaptım diye vicdan rahatlığı olsun istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

amin ins

Canım ne yaptı denediler mi acaba bayagi sene 2009 yazmışsın ama umarım görürsün

Selamlar; cok guzel ankara icin az kalmis umarim kisa zamanda kavusursunuz yavrunuza.birsey sorabirmiyim.? Ne zaman basvurmustunuz .

Ben de Ankara da sıradayım 2017 nin 11.ayında basvurumuz kız bebek için. 24.01.2019 onaylandı belgesi eve geldi ve kurumu aradık siramiz o gün tarihli 130 başlangıç.24 şubat 2020 de en son aradim 67.sıradayız 3 ayda bir ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…