Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neee çok iyiii bende panikten bahsediyorum 80.sıradanBulunduğum ilde 0-1 yaş çocuk evi yok. Bu yüzden Düzce'den bekliyorum. Düzce'ye transferimden sonra 16 ile başladım (Yani ilk öğrendiğim sıralamam bu) Eylül 2018 de ilk başvurum. Şu an erkek bebekte 4, kız bebekte 7. sıradayım :)
Neee çok iyiii bende panikten bahsediyorum 80.sıradançok az kalmis hem ilk sıra çok düşük başlanmış hemde iyi ilerlemiş. Ben sizden tam 1yil önce başvurdum sıram 130dan başladı
hayırlısı ile kavuşun inşallah
haberlerinizi bekliyoruz
![]()
Aranızda var mı bilmiyorum
yoksa da fikir almak istiyorum
ilki kendi biyolojik çocuğu , 2. yi evlat edinmiş ya da almak isteyen var mı?
bu durum sorun olur mu sizce
Evet bizede baştan bu şekilde davrandılar...birşey sormak için uzmanimi aramaya çekiniyordum...başta böyle davranmalarını çok kirilmistim fakat şimdi en doğru şekilde davrandıklarını düşünüyorum...Hayırlı akşamlar herkese...Ben Istanbul dan ikinci yavrum için başvurdum ağustos ayında henüz inceleme aşamasındayız. Kızıma 10 yıllık evli iken başvurmuştuk. Ben de eşimi ikna etmek için çok uğraşmıştım hatta bekleme aşamasında bile yeteri kadar benimseyemeceğini söylüyordu. Ancak kucagimiza aldığımız andan itibaren tüm tereddütler bitti. Doğurmamış olmak sadece bir teferruat aklima bile gelmiyor insanlar sormasa. Rabbim bekleyen herkese sabır versin onların bize bizim de onlara çok ihtiyacımız var.
Kurumda her şeyi çok açık söylüyorlar, teşvik etmeye çalışmak gibi bir politikaları yok bizim iki uzmanımız da çok soğuk geldi bize. Yaşanabilecek tüm olumsuzluklari baştan söylüyorlar belki de doğru olan bu bilemiyorum...
Aranızda var mı bilmiyorum
yoksa da fikir almak istiyorum
ilki kendi biyolojik çocuğu , 2. yi evlat edinmiş ya da almak isteyen var mı?
bu durum sorun olur mu sizce
Gözünüz aydın olsunSıralamam düştü 8 olduk Mersin de geliyor mis kokulum inş![]()
Merhaba..Istanbul da şöyle olmuştu..Kurumdan arayip sıranın geldiğini ertesi gün sabah kuruma gelmemiz gerektiğini bildirmişlerdi.Kurumda bize 4 tane bebek dosyasi hakkinda bilgi verip 3 tanesini görebileceğimizi söylediler. Sonra yönlendirdikleri yuvaya gittik orada 3 tane yavruyu sıra ile yanımıza getirdiler. Bir evrak verdiler kuruma gittik onaylattik tekrar yuvaya gittik yavrumuzu evimize getirdik. Şimdi 5.5 yaşında... Darısı bekleyen herkesin ve tabii kardeş için de benim de başımaGözünüz aydın olsunneguzel haber darisibizlere olsun inşallah
birşey sormak istiyorum sıra yaklaştığından sonraki aşamalar nelerdir? Kurum nezaman arıyor?ne istiyor ? Hemen gidip kavuşuyormuşum yoksa alışma surecimi oluyor tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz. Ankaradan bizim başvuru.
![]()
Şehir neresiBuraya yazayım da anı kalsın :) Kız bebekte 7, erkek bebekte 4. sıraya düştüm![]()
Şehir neresi
Merhabalar. Allah herkesi hayırlısıyla evladına kavuştursun ❤ Biz de eşimle evlat edinme için başvurduk ve sıramızı aldık. Ben 0-2 yaş istiyordum ama yaşımızdan dolayı 3+ yaş için uygun gördüler. Ben 37, eşim 50 yaşında. Bilen arkadaşlar varsa şunu sormak istiyorum. Sizin ilinizde 40 yaş sınırı hala uygulanıyor mu? Bize ildeki kurulun kararının çıkması gerektiğini söylediler.
Teşekkür ediyorumSelamlar, 40 yaş üzeri değilim o yüzden emin değilim ama sanırım bizim ilde de uygulanıyor şu an. Çünkü bize yaş açısından sınırda bekleyenlerin sene dolduğunda 0-1 yaş sırasından otomatik olarak çıkacaklarını söylemişlerdi.
Teşekkür ediyorum ❤
Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin yanınızdan ayrılmasın inşallah..Hangi şehirden yaptınız basvurunuzugünaydın. öncelikle çevrenin tepkisi umurumda olmadı düşünmedim bile. tam 24 ayda kavuştum oğluma. ben doğurdum ben bekledim 57 günlüktü minicikti benimdi... hiç düşünmeyin derim.
merhaba yeni üyeyim yazınızı okudumda fikriniz de değişiklik oldumu başvuru yaptınızm?öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah evladınızı. kafam öyle karışık ki sanki bi cesaret beni itekleyecek bişeyler bekliyo gibiyim. tabiki nasip kısmet ama doğum yapabilme şansım oldukça düşük. durup durupta 40 yaşında anne olmak için kuruma başvurmakta istemiyorum bende tüm arkadaşlarımla birlikte büyütmek istiyorum çocuğumu o yüzden bi yanım acele etme diyo bi yanım neyi neden bekliyosun ki diyo bi doğru zamanı vardır heralde ya hiçbi problem yaşamadınız demi benimsemek konusunda falan sizde eşinizde yüreğinize sarıp sarmaladınız hemencik![]()
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Merhaba..Istanbul da şöyle olmuştu..Kurumdan arayip sıranın geldiğini ertesi gün sabah kuruma gelmemiz gerektiğini bildirmişlerdi.Kurumda bize 4 tane bebek dosyasi hakkinda bilgi verip 3 tanesini görebileceğimizi söylediler. Sonra yönlendirdikleri yuvaya gittik orada 3 tane yavruyu sıra ile yanımıza getirdiler. Bir evrak verdiler kuruma gittik onaylattik tekrar yuvaya gittik yavrumuzu evimize getirdik. Şimdi 5.5 yaşında... Darısı bekleyen herkesin ve tabii kardeş için de benim de başıma