Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Erkek bebek 12 oldum kız bebek 18 oldum Mersin'den Allahım hayırlısını bize de nasip eder inş biz de o günleri görürüz

Arkadaşlar merhaba
Öncelikle Allah hepinizin kucağını doldursun.:dua:

Sormak istediğim bir kaç soru var benim iki oğlum var ve 2 sene sonra başvuru yapmayı çok istiyorum.
Köy yerinde villa tarzı bir ev ve araba üzerimizde aylık gelirimiz de gayet iyi bir tutarda olduğu varsayılabilir.Aylık 7-8 bin gibi.Şimdi başvuru yapılınca 40 yaş altı 0-1 yaş isteyebiliyor sanırım .2oğlum olduğu için ikisi de henüz minik,cinsiyet erkek mi olur? Kısıtlama oluyor mu?Ya da araç ya da gayet hoş bir ev olsa bile köyde olması sorun teşkil eder mi?
Gelirimiz iyi görünebilir ama öz cocuklarımızda olduğu için bir çocuk için daha da yetersiz görürler mi bizi?
Ya da iki çocuk odası var evimde gelecek bebek için illa boş bir oda olmalı mı?

Açıkçası çok sordum ama beni genel olarak bilgilendriri misiniz?

Özellikle Bursa da erkek bebek sırası ortalama ne kadar sürüyor?

Merhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi.internetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye>'de..doğumuna çok az zaman kalmış.

Merhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi.internetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye>'de..doğumuna çok az zaman kalmış.
canim ben bir kiz bebek aldim bu sekilde simdi kizima birde kardes istiyorum fakat butun yasal surece uyacak ve sozunde duracaksa bebegini almak isterim cevabinizi bekliyorum sadece dogum ve mahkeme masraflarini karsilariz oncesindede aynisini yapmistik .bu konuda tecrubemiz var tabii babasininda riza vermesi gerekiyor..

canim ben bir kiz bebek aldim bu sekilde simdi kizima birde kardes istiyorum fakat butun yasal surece uyacak ve sozunde duracaksa bebegini almak isterim cevabinizi bekliyorum sadece dogum ve mahkeme masraflarini karsilariz oncesindede aynisini yapmistik .bu konuda tecrubemiz var tabii babasininda riza vermesi gerekiyor..
TABİKİ . çok mağdur durumda kadın anladığım kadarıyla. bana özelden tel nonuzu yazın hemen arayım sizi. 1 gün bile önemli.Acil bir durum.mesajda biraz da kendinizden bahsedebilir misiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi. İnternetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye>'de..doğumuna çok az zaman kalmış. Sizin de o annenin de işi görülsün. Ben de aracı olmak sevabını kazanmak isityorum..Bana özel mesaj kutusundan acilen tel bırakınız.

Herkese merhabalar,ben gruba yeni eklenenlerdenim... Geçmiş sayfaları hevesle okudum.
Son zamanlarda evlat edinme konusunda herkes ne durumda? Kaçıncı sırada? Kavuşan var mı? Biz, henüz karar aşamasındayız ve merak ediyorum neler yaşıyorsunuz? tecrübe paylaşımına devam edersek biz yeni katılanlar için çok faydalı oluyor.

canim hic uzulme insallah mahkemen bitmistir bizde bu sureclerden gectik .omrumde bu kadar tedirgin olmamistim ve uzulmemistim biliyorum yasadiklarini boyle geri isteme cok cok nadir bir durum .zaten boyle birsey olsaydi simdiye kadar alirlardi .sen evladin icin eminim dunyayi yikardin.karsi tarafta istese oyle yapardi herhalde .ses seda yoksa korkma zaten kurtulmak istiycekler en kisa zamanda gelip riza gostereceklerdir .ben simdi dua ediyorum her korkum mahkemede bitti cok sukur simdi gercekten anneligin tadini cikariyorum ayrica birde kardes istiyoruz tekrar tup bebeklemi olur yoksa yine evlatmi ediniriz .artik nasipte ne varsa .tabii bizde pisikolojik dinlenme surecindeyiz basvuru yaptik ama erteledik simdilik .insallah isteyen herkes en kisa zamanda kavususur meleklerine...
Daha mahkeme başlamadı ... malesef süreç çok yavaş işliyor.... bu ay ilk mahkeme oda kayyum ataması.... inşallah kötü şeylerle karşılaşmayız.... çok korkuyorum çok .... evladım elinden gidecek diye.... ne zaman üzerime geçecek ozaman rahatlicam... gerçekten çok stresli bi durum.... ihtimal bile insanı yıkıyor .... şu mübarek Ramazan ayında inşallah sorunsuz biter 🙏🏻🙏🏻 ....

Merhaba benim adım Kumsal 17 Yaşındayım ve İzmir de yaşıyorum ailem tarafından sevilmiyorum hor görülüyorum annem ve babam Yaklaşık 10 yıldır ayrılar Anneannemler aşırı yobaz oldukları için hiç iyi anlaşamıyorum babam ve babaannemlerle yaşıyorum altlı üstlü Ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez babaannem Babam olucak adamla sürekli dedikodu yaparlar fısır fısır iş çevrirler babaannem hep ortalık kızıştırır herkesi birbirine düşürür annem kanser hastası benim beynin de iki ana damara yapışık tümör var ve alınamıyor annemle şükür iyi anlaşabiliyorum fakat babamlar bana şiddet hakaret uyguluyor daha dün evde bıçakla üstüme yürüdü babaannemde ben kaçarken beni tutup yere düşürdü ve ikisi de beni tekmeledi polise de gidemedim sebebi ise 4 - 5 ayda bir sucuk istedi canım 1 haftadır yemin ederim açtım kahvaltı yapmıyordum arkadaşlarımda yapıyordum beni aç bıraktılar kıyafet ayakkabı yemek ihtiyaçlarım çok zor karşılanıyor maddi durumları iyi fakat herkes kendine harcama yapmakta babam at yarışı oynuyor dedem sürekli birşeyler alıyor gizli gizli babaannemde aynı şekilde beni çok iyi şartlarda bakabilecek en iyi imkanlarda okutabilecek en iyi şekilde aile şefkati verebilecek bir aile arıyorum Lütfen yardımcı olun tek şartım annemle görüşmeye devam edeceğim bana instagramdan ulaşabilirsiniz;
... adresim budur

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim adım Kumsal 17 Yaşındayım ve İzmir de yaşıyorum ailem tarafından sevilmiyorum hor görülüyorum annem ve babam Yaklaşık 10 yıldır ayrılar Anneannemler aşırı yobaz oldukları için hiç iyi anlaşamıyorum babam ve babaannemlerle yaşıyorum altlı üstlü Ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez babaannem Babam olucak adamla sürekli dedikodu yaparlar fısır fısır iş çevrirler babaannem hep ortalık kızıştırır herkesi birbirine düşürür annem kanser hastası benim beynin de iki ana damara yapışık tümör var ve alınamıyor annemle şükür iyi anlaşabiliyorum fakat babamlar bana şiddet hakaret uyguluyor daha dün evde bıçakla üstüme yürüdü babaannemde ben kaçarken beni tutup yere düşürdü ve ikisi de beni tekmeledi polise de gidemedim sebebi ise 4 - 5 ayda bir sucuk istedi canım 1 haftadır yemin ederim açtım kahvaltı yapmıyordum arkadaşlarımda yapıyordum beni aç bıraktılar kıyafet ayakkabı yemek ihtiyaçlarım çok zor karşılanıyor maddi durumları iyi fakat herkes kendine harcama yapmakta babam at yarışı oynuyor dedem sürekli birşeyler alıyor gizli gizli babaannemde aynı şekilde beni çok iyi şartlarda bakabilecek en iyi imkanlarda okutabilecek en iyi şekilde aile şefkati verebilecek bir aile arıyorum Lütfen yardımcı olun tek şartım annemle görüşmeye devam edeceğim bana instagramdan ulaşabilirsiniz;
... adresim budur
17 yaşındasınız, ailenizle bu kadar sorun yaşıyorsanız devletin kurumlarına başvurmalısınız, devlet tüm ihtiyaçlarınızı karşılar, burada bu şekilde aile arayamazsınız ki zaten isteğiniz yasal değil, babanız şikayetçi olsa 18 yaşından küçük birini alıkoymaktan başı belaya girer insanların, kaldı ki biri gel dese kim olduğunu bilmeden, başınıza bir şey gelir mi diye düşünmeden gidecek kadar saf olmayın rica ediyorum, lütfen bu tip iletiler yazmayınız.

Mrb arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum forumu. Biz başvuralı 32 ay oldu. Adana’dan kız bebek istiyoruz. Şu an sıramız 17. Adana dan başka sıra bekleyen var mı?

Merhabalar İzmir den yeni başvuru yaptık .Bizim gibi İzmir den yeni dosya teslim eden var mı?süreçlerimizi birlikte paylaşalım

Back