- 15 Ekim 2014
- 108
- 31
- 98
- 45
bende 39 yaşımdayım 40 olacağım yakında siz başvuru ne zaman yapacaksınız evrakları hazırladınız mıBende öyle tahmin ediyorum yaş 38 ocakda 39 olacağım
bende 39 yaşımdayım 40 olacağım yakında siz başvuru ne zaman yapacaksınız evrakları hazırladınız mı
Çarşamba gideceğiz hayırlısı ile
Çarşamba gideceğiz hayırlısı ile
yine bu hastane çabuk verdi.bazu hastanelerde raporu vermek için gün veriyorlarmış.Evet ankaradan yapacağız o kadar uzun mu sürüyor sağlık raporu işi
yine bu hastane çabuk verdi.bazu hastanelerde raporu vermek için gün veriyorlarmış.
merhaba nasılsınız başvurunuzu yaptınız mıEvet ankaradan yapacağız o kadar uzun mu sürüyor sağlık raporu işi
merhaba ilk başta biz kız bebek te rcihinde bulunmuştur.Sonra internetten araştırıp okuyordum bir yazı dikkatimi çekti .diyorlardi ki eğer hamile olsaydınız bebeğinizi erkek olsa istemeyecekmiydiniz diye bir yazı okudum o kadar çok etkilendim ki haklıydı .sonra dilekçe vererek erkek bebek tercihin de de bulunduk.evet erkek bebek daha çabuk geliyor.ama allahımdan hayırlısı.hayırlısı hangisi ise o olsun.Kalbiyolojik anneler merhaba. Uzun zaman siteye girmedim. Bu sure icerisinde hem evlat edinme surecimiz devam etti, hem de bir umut tedavimiz. Malesef tedavimiz olumsuz sonuclandi. Eskiden burda bebeğini bekleyenler listesi vardi. Umarım bebeğine kavuşanlar olmuştur. Liste devam ediyorsa eger, kız bebek 20, erkek bebekte de 7.siradayiz. tabi bu surecin ne kadar zor gectigini anlatmama gerek yok. 41.siradan girdik . Cinsiyet seçme zorunluluğu olduğu için günlerdir heycanliyim uyuyamıyorum. Esim kiz olsun dedi seçmek zorunda oldugumuz icin. Kız siramiza daha cok var. Ama erkek siramiz yaklasti. Ne yapicam hala karar veremiyorum.keske ikisini de alma sansim olsaydi. İyi ki Rabbim bu kararı hamile kalanlara bırakmamis diyorum ne kadar da zor ! Şimdi soruyorum neye göre cinsiyet seçtiniz nasl karar verdiniz?
sizin ne güzel sıralarınız.bizim kızda 2 ay önce kızda 124 erkekte 63 kişiydik.aramıyorum sıra yavaş ilerlerse moralım bozulmasın diye süreç çok zor beklemek çok zorBiz başvuru yaparken cinsiyet belirtmek zorunlu olduğu icin eşim , kız olsun madem dedi. Zaten tercih yapmak benmm icin çok zor Ama danışmanlarımız o kadar İyiler ki Allah razı olsun. hem erkekten hem kızdan sıramızı Her aradığımda bana söylüyorlar erkek de alabilirsiniz dediler ama tabii ki bir karar vermek lazım Ve ben bu karar veremiyorum. kız bebekleri daha çok seviyorum da diyemem erkek bebekleri daha çok seviyorum da diyemem.Eğer birinden birine bir tık daha fazla Duygum olsaydı karar vermem çok kolay olacaktı. Madem ilk başta kız dedik, kız olsun o zaman desem kız sıramızı Daha çok var. ama erkek sıramız da gelmek üzere 2019 yılının başlarında bile gelebilir. Erkek ile kız siramiz arası tahminen 1 yıl. Yani erkek bebek 2019 yılında hatta başlarında gelebilir.ama kız bebek 2020 yıl bulur büyük ihtimal. Lütfen benim durumumda olan varsa buna nasl karar verdi yardımcı olur musunuz. Bu arada Antalya[/QUO
bizimde
ankaradan başvurduk.türkiye genelini tercih ettik 15 eylül 2017 başvurduk.nerdeyse 16 ay olduŞu an size bu sıralar güzel geliyor ah bir de bana sorun sizin de dusecek allahm izniyle. Hangi il ve kaç yıldır siradasiniz ?
Bir de tek bir şehirden mi yoksa tüm Türkiye'den mi sıraya girdiniz ?
Aynen öyle.bizim için de önemli değil ama seçmek zorundayız . Ve buna nasl karar vereceğiz.eşim de kız bebek diye tutturmuştu. Kız bebek için 6.sıradayken oğlumuz geldi. şimdi deliriyor ona. hatta arada kendini suçluyor neden tercih yapmak zorunda hissettim diye. Sizinde öyle olacak cinsiyet hiç önemli değil. evlat o can nefes...
Malesef çok zor geçiyor o süreç. Biz de 1 Aralık 2016. Burda bir listemiz vardı . Kavuşanlar ve bekleyenler listesi . Hala devam ediyor mu acaba .ankaradan başvurduk.türkiye genelini tercih ettik 15 eylül 2017 başvurduk.nerdeyse 16 ay oldu
malesef liste güncel değil bildiğim kadarıyla aslında güncel olsa takip ederizMalesef çok zor geçiyor o süreç. Biz de 1 Aralık 2016. Burda bir listemiz vardı . Kavuşanlar ve bekleyenler listesi . Hala devam ediyor mu acaba .
Biz başvuru yaparken cinsiyet belirtmek zorunlu olduğu icin eşim , kız olsun madem dedi. Zaten tercih yapmak benmm icin çok zor Ama danışmanlarımız o kadar İyiler ki Allah razı olsun. hem erkekten hem kızdan sıramızı Her aradığımda bana söylüyorlar erkek de alabilirsiniz dediler ama tabii ki bir karar vermek lazım Ve ben bu karar veremiyorum. kız bebekleri daha çok seviyorum da diyemem erkek bebekleri daha çok seviyorum da diyemem.Eğer birinden birine bir tık daha fazla Duygum olsaydı karar vermem çok kolay olacaktı. Madem ilk başta kız dedik, kız olsun o zaman desem kız sıramızı Daha çok var. ama erkek sıramız da gelmek üzere 2019 yılının başlarında bile gelebilir. Erkek ile kız siramiz arası tahminen 1 yıl. Yani erkek bebek 2019 yılında hatta başlarında gelebilir.ama kız bebek 2020 yıl bulur büyük ihtimal. Lütfen benim durumumda olan varsa buna nasl karar verdi yardımcı olur musunuz. Bu arada Antalya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?