Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Çarşamba gideceğiz hayırlısı ile

hayırlısı olsun sizin ankara değil mi .eğer ankara ise sağlık raporu için gazi mustafa kemal devlet hastanesine( eski devlet demir yolları) gidebilirsiniz.biz sabahtan gittik akşam mesai bitiminde bitirdik rapor işlemini .aynı gün de
Çarşamba gideceğiz hayırlısı ile

aldık raporu.

İnşallah bekleyen herkes yavrusuna kavuşur.Bizde eşimden dolayı tedavi olmaya başladık ben 32 eşim 42 yaşında.Bana kalsa ilk tüp bebek denemesinde tutmazsa hemen evlat edinmek.Eşimle konuştuk bu konuyu kendi çocuğumdan daha fazla sorumluluk hissederim,ona yetip yetmediğimi çok fazla sorgularım bu yüzden zor bi karar benim için dedi.Biz bir buçuk yıllık evliyiz geçenler kayınvalideme söyledim tüp bebek olayını.Boşver kızım hiç takmayın elinizden geleni yapın olmassa evlat edinirsiniz dedi.O zamandan beri daha çok düşünmeye başladım.Ama biz Yurt dışında yaşıyoruz eşim Alman vatandaşı ben Türk vatandaşıyım.Burda daha zor diye duydum.Türkiye’den edinmekte çok zormuş bizim durumumuzda bu konuda bilgisi olan var mı?

Kalbiyolojik anneler merhaba. Uzun zaman siteye girmedim. Bu sure icerisinde hem evlat edinme surecimiz devam etti, hem de bir umut tedavimiz. Malesef tedavimiz olumsuz sonuclandi. Eskiden burda bebeğini bekleyenler listesi vardi. Umarım bebeğine kavuşanlar olmuştur. Liste devam ediyorsa eger, kız bebek 20, erkek bebekte de 7.siradayiz. tabi bu surecin ne kadar zor gectigini anlatmama gerek yok. 41.siradan girdik . Cinsiyet seçme zorunluluğu olduğu için günlerdir heycanliyim uyuyamıyorum. Esim kiz olsun dedi seçmek zorunda oldugumuz icin. Kız siramiza daha cok var. Ama erkek siramiz yaklasti. Ne yapicam hala karar veremiyorum.keske ikisini de alma sansim olsaydi. İyi ki Rabbim bu kararı hamile kalanlara bırakmamis diyorum ne kadar da zor ! Şimdi soruyorum neye göre cinsiyet seçtiniz nasl karar verdiniz?

Kalbiyolojik anneler merhaba. Uzun zaman siteye girmedim. Bu sure icerisinde hem evlat edinme surecimiz devam etti, hem de bir umut tedavimiz. Malesef tedavimiz olumsuz sonuclandi. Eskiden burda bebeğini bekleyenler listesi vardi. Umarım bebeğine kavuşanlar olmuştur. Liste devam ediyorsa eger, kız bebek 20, erkek bebekte de 7.siradayiz. tabi bu surecin ne kadar zor gectigini anlatmama gerek yok. 41.siradan girdik . Cinsiyet seçme zorunluluğu olduğu için günlerdir heycanliyim uyuyamıyorum. Esim kiz olsun dedi seçmek zorunda oldugumuz icin. Kız siramiza daha cok var. Ama erkek siramiz yaklasti. Ne yapicam hala karar veremiyorum.keske ikisini de alma sansim olsaydi. İyi ki Rabbim bu kararı hamile kalanlara bırakmamis diyorum ne kadar da zor ! Şimdi soruyorum neye göre cinsiyet seçtiniz nasl karar verdiniz?
merhaba ilk başta biz kız bebek te rcihinde bulunmuştur.Sonra internetten araştırıp okuyordum bir yazı dikkatimi çekti .diyorlardi ki eğer hamile olsaydınız bebeğinizi erkek olsa istemeyecekmiydiniz diye bir yazı okudum o kadar çok etkilendim ki haklıydı .sonra dilekçe vererek erkek bebek tercihin de de bulunduk.evet erkek bebek daha çabuk geliyor.ama allahımdan hayırlısı.hayırlısı hangisi ise o olsun.

bu arada hangi ilimizden başvurdunuz.................................

Biz başvuru yaparken cinsiyet belirtmek zorunlu olduğu icin eşim , kız olsun madem dedi. Zaten tercih yapmak benmm icin çok zor Ama danışmanlarımız o kadar İyiler ki Allah razı olsun. hem erkekten hem kızdan sıramızı Her aradığımda bana söylüyorlar erkek de alabilirsiniz dediler ama tabii ki bir karar vermek lazım Ve ben bu karar veremiyorum. kız bebekleri daha çok seviyorum da diyemem erkek bebekleri daha çok seviyorum da diyemem.Eğer birinden birine bir tık daha fazla Duygum olsaydı karar vermem çok kolay olacaktı. Madem ilk başta kız dedik, kız olsun o zaman desem kız sıramızı Daha çok var. ama erkek sıramız da gelmek üzere 2019 yılının başlarında bile gelebilir. Erkek ile kız siramiz arası tahminen 1 yıl. Yani erkek bebek 2019 yılında hatta başlarında gelebilir.ama kız bebek 2020 yıl bulur büyük ihtimal. Lütfen benim durumumda olan varsa buna nasl karar verdi yardımcı olur musunuz. Bu arada Antalya

Biz başvuru yaparken cinsiyet belirtmek zorunlu olduğu icin eşim , kız olsun madem dedi. Zaten tercih yapmak benmm icin çok zor Ama danışmanlarımız o kadar İyiler ki Allah razı olsun. hem erkekten hem kızdan sıramızı Her aradığımda bana söylüyorlar erkek de alabilirsiniz dediler ama tabii ki bir karar vermek lazım Ve ben bu karar veremiyorum. kız bebekleri daha çok seviyorum da diyemem erkek bebekleri daha çok seviyorum da diyemem.Eğer birinden birine bir tık daha fazla Duygum olsaydı karar vermem çok kolay olacaktı. Madem ilk başta kız dedik, kız olsun o zaman desem kız sıramızı Daha çok var. ama erkek sıramız da gelmek üzere 2019 yılının başlarında bile gelebilir. Erkek ile kız siramiz arası tahminen 1 yıl. Yani erkek bebek 2019 yılında hatta başlarında gelebilir.ama kız bebek 2020 yıl bulur büyük ihtimal. Lütfen benim durumumda olan varsa buna nasl karar verdi yardımcı olur musunuz. Bu arada Antalya[/QUO
bizimde
sizin ne güzel sıralarınız.bizim kızda 2 ay önce kızda 124 erkekte 63 kişiydik.aramıyorum sıra yavaş ilerlerse moralım bozulmasın diye süreç çok zor beklemek çok zor

Şu an size bu sıralar güzel geliyor ah bir de bana sorun sizin de dusecek allahm izniyle. Hangi il ve kaç yıldır siradasiniz ?
Bir de tek bir şehirden mi yoksa tüm Türkiye'den mi sıraya girdiniz ?

eşim de kız bebek diye tutturmuştu. Kız bebek için 6.sıradayken oğlumuz geldi. şimdi deliriyor ona. hatta arada kendini suçluyor neden tercih yapmak zorunda hissettim diye. Sizinde öyle olacak cinsiyet hiç önemli değil. evlat o can nefes...

Şu an size bu sıralar güzel geliyor ah bir de bana sorun sizin de dusecek allahm izniyle. Hangi il ve kaç yıldır siradasiniz ?
Bir de tek bir şehirden mi yoksa tüm Türkiye'den mi sıraya girdiniz ?
ankaradan başvurduk.türkiye genelini tercih ettik 15 eylül 2017 başvurduk.nerdeyse 16 ay oldu :(

eşim de kız bebek diye tutturmuştu. Kız bebek için 6.sıradayken oğlumuz geldi. şimdi deliriyor ona. hatta arada kendini suçluyor neden tercih yapmak zorunda hissettim diye. Sizinde öyle olacak cinsiyet hiç önemli değil. evlat o can nefes...
Aynen öyle.bizim için de önemli değil ama seçmek zorundayız . Ve buna nasl karar vereceğiz.

Biz başvuru yaparken cinsiyet belirtmek zorunlu olduğu icin eşim , kız olsun madem dedi. Zaten tercih yapmak benmm icin çok zor Ama danışmanlarımız o kadar İyiler ki Allah razı olsun. hem erkekten hem kızdan sıramızı Her aradığımda bana söylüyorlar erkek de alabilirsiniz dediler ama tabii ki bir karar vermek lazım Ve ben bu karar veremiyorum. kız bebekleri daha çok seviyorum da diyemem erkek bebekleri daha çok seviyorum da diyemem.Eğer birinden birine bir tık daha fazla Duygum olsaydı karar vermem çok kolay olacaktı. Madem ilk başta kız dedik, kız olsun o zaman desem kız sıramızı Daha çok var. ama erkek sıramız da gelmek üzere 2019 yılının başlarında bile gelebilir. Erkek ile kız siramiz arası tahminen 1 yıl. Yani erkek bebek 2019 yılında hatta başlarında gelebilir.ama kız bebek 2020 yıl bulur büyük ihtimal. Lütfen benim durumumda olan varsa buna nasl karar verdi yardımcı olur musunuz. Bu arada Antalya

selam...ben hep kız istemiştim.eşim farketmez demişti.farketmez olarak söylemiştik.bir hafta düşündüm,düşündüm...bu benim şansımdı.bana verilen seçenek...hamile kalsam her halukarda kabulumdu...ancak bu bana verilen bir hak..bir şans..eğerböyle bir seçeneğim varsa....dedim.farketmez dediğimiz kıza çevirdim...kızım şimdi 3 üncü sınıfa gidiyor : )

Listen artık yok çünkü tehlike yaratabileceğini düşündük. Herkes bizim gibi iyi niyetli değil malesef. Bu arada bende Eylül 2016 başvuruluyum. Allah hepimize bol sabır versin.

Back