Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba hayırlı olsun şimdiden bizde 13 ay önce ankaradan başvurumuzu yaptık kız ve erkek bebek tercihinde bulunduk arkadaşın dediği gibi kız bebek sırası çok fazla ve yavaş ilerliyor sıralar :KK43:[/QUOT

arkadaşım çok teşekkür ederim peki erkek bebekte nasıl ilerliyor sıra

sıramız belli olduktan 1 ay sonra sıramızı sorduğumda sıranın aynı olduğunu söylediler.Bir daha aramadım.sıra yavaş ilerleyince moralim bozluyor.Ocakta arayacağım.Kızla erkek bebek sırası arasında yarı yarıya fark var yalnız.erkek bebek sırasının daha çabuk geldiğini söylemişlerdi bize.araştırmalarımdada erkek bebek sırası daha çabuk geliyor.

arkaşalar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ile ilgili biz kız erkek farketmez dicez inşallah olumlu olur onay vermezlerse diye çok korkuyorum

ben de ortak renklerden seçiyorum yeşil beyaz sarı gibi ama bebeğim için birşeyler yapıyor olmak umudumu taze tutmamı sağlıyor

aynen bende öyle sarı yeşil renklerden örüyorum ama bizimki büyük ihtimalle erkek .erkek bebeğimiz olacak.kız için çok beklememiz gerekecek.yaşım geçiyor.bekleyemem.hayırlısı olsun .

Back