2 sene cok uzun bir sure degil mi ?günaydın :) biz eskişehir den başvuru yapmıştık 21. sıradaydık erkek bebekte. 11.08.2016 da başvuru yaptık 11.08.2018 de oğlumuzu aldık öok şükür. tam 2 sene bekledik.
2 sene cok uzun bir sure degil mi ?
Yok tabi. Ben de yeni basvuru yapacagim. Evrak hazirlama asamasindayim .Bekleyecegiz baska caresi yok.uzun... başka çaremiz var mı
benim daha 1 seneBenim şu an 2 senem doldu
Size en yakın aile ve sosyal hizmetlere başvuruyorsunuz. En doğrusu numarasını bulup aramak onlar sizi yönlendirip randevu verecektir.Arkadaşlar merhaba
Ben iki olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra evlat edinmeye karar verdim
Yaşım 32 5 yıllık evliyim.
İstanbulda ikamet ediyorum. E devlet üzerinden basvurdum ama birde yüzyüze giderek basvuruda bulunmak istiyorum tam olarak nereye gidip basvurmam gerekiyor bu konuda yardımcı olur musunuz
çok sevindim :) sizin adınıza inşallah bizede bu rakamları görebiliriz 1 ay da hiç çocuk yerleştirilmemişÇok şükür sıram 8 e indi
Merhaba.... Benim 4 ay hic siranin ilerlemediği oldu. Umutsuz olmayin. Biz kız bekliyoruz, Kocaeli .. 2016 başvuru.çok sevindim :) sizin adınıza inşallah bizede bu rakamları görebiliriz 1 ay da hiç çocuk yerleştirilmemişkesin sormusumdur ama nereden ne zaman başvurmuştunuz sıranız kız erkek mi
ne güzel 8 sırada olmanız biz daha çok bekleyeceğiz her halde çok sıra olmasına rağmen çok heyecenlıyım nasıl alacağımızı bilmediğimizden çorap alıyorum 6 çift çorap aldım :) daha sonra biberon falan alıyım diyorum kendimi zor tutuyorum bir şey almamak için :)Merhaba.... Benim 4 ay hic siranin ilerlemediği oldu. Umutsuz olmayin. Biz kız bekliyoruz, Kocaeli .. 2016 başvuru.
Onayınız var değil mi? Onay alınca ben Ufak tefek şeyler almaya başladım. Şu an oda dahil herşeyi hazır, bir iki küçük şey eksik sadece. İçim gitse de giyim ayakkabı türü birşey almadım çünkü kaç aylık geleceği belli değil. O alışverişe onunla birlikte gidip yapmak ayrı keyif olacak.ne güzel 8 sırada olmanız biz daha çok bekleyeceğiz her halde çok sıra olmasına rağmen çok heyecenlıyım nasıl alacağımızı bilmediğimizden çorap alıyorum 6 çift çorap aldım :) daha sonra biberon falan alıyım diyorum kendimi zor tutuyorum bir şey almamak için :)
evet onaylandı dosyamız erkekte 63 kızda 124 sıradayız bayağı zamanımız varOnayınız var değil mi? Onay alınca ben Ufak tefek şeyler almaya başladım. Şu an oda dahil herşeyi hazır, bir iki küçük şey eksik sadece. İçim gitse de giyim ayakkabı türü birşey almadım çünkü kaç aylık geleceği belli değil. O alışverişe onunla birlikte gidip yapmak ayrı keyif olacak.
Saymaya başlıyorum ... :) Kuvet kova maşrapa, yatak odasına gardrop şimdi bebek karyolası bambu beşik, halı, ateş ölçer, görüntülü bebek telsizi, mama sandalyesi, tabak kaşık bardak , anne çantası, elbise askıları, battaniye , nevresim, bebek yastığı, cibinlik, yatak kenar koruma, daha birçok şey.... Tarak takımı manikür seti....evet onaylandı dosyamız erkekte 63 kızda 124 sıradayız bayağı zamanımız varsiz neler aldınız kıyafet dışında
bizimde oğlumuz olacak görünüşe göre uzmanımız da öyle dedi :) bende sıramız 30-20 lere inince başlayalım diyorum bakalım hayırlısıBizim tabi cinsiyet belli diye daha rahat alışveriş yaptik. Şimdi mevlütte neler dağıtırım diye düşünüyorum onlar da hazır da bulunsun...
inşallah bizde sizin gibi yazarız buraya ama benim daha çook var......Allah kolaylık versin kızlar.... bende bu sancılardan geçtim ahhhh ahhhh.... çok şükür bitti.........kızım 9 Aylık oldu .... onunla geçiyor tüm günüm .... geçmeyen günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile.... öyle tatlı ki yaramazlık yapınca bi gülüşü yetiyor içim eriyor.... güzel kızım çok akıllı yılların özlemini gideriyorum onunla .... uyurken bile özlüyorum... Rabbim tez zamanda sizleride kavuştursun
Amin inşallahAllah kolaylık versin kızlar.... bende bu sancılardan geçtim ahhhh ahhhh.... çok şükür bitti.........kızım 9 Aylık oldu .... onunla geçiyor tüm günüm .... geçmeyen günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile.... öyle tatlı ki yaramazlık yapınca bi gülüşü yetiyor içim eriyor.... güzel kızım çok akıllı yılların özlemini gideriyorum onunla .... uyurken bile özlüyorum... Rabbim tez zamanda sizleride kavuştursun
İnşallah... bu işler sabır inşallah bizde sizin gibi yazarız buraya ama benim daha çook var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?