• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Oğlumuz 2.5 yaşına girdi. Bu konuya girmeyeli uzun zaman olmuş. Rabbim en kısa sürede sizlerinde kavuşmasını nasip etsin
Sağlıkla büyüsün inşallah.biz de evlat edinmeyi düşünüyoruz.yaşadığınız süreci, hangi ilde olduğunuzu ne kadar sürede evladınıza kavuştuğunuzu yazarsanız sevinirim

Merhabalar hanımlar, aranızda Antalya'daki durumdan haberi olan var mı, sıra çok mu, çoook mu uzun sürüyor evladına kavuşmak, bilen varsa cevaplarsa sevinirim.herkese iyi akşamlar.

Geçecek ve ibanın yaşadığınız herşeye değecek. 13 ağustos ta kavuştum oğluma 57 günlüktü. 3 aylık olmak üzere. Rabbime şükürler olsun
çok sevindim :) bir kaç soru sorabilirmiyim size hangi ilimizden başvurdunuz ilk sıranız kaç numaradan başladı ne kadar süre beklediniz kusura bakmayın çok heyecenlıyım ve meraklıyım

Herkese merhaba. 2.tup bebek denememin de negativ olmasi nedeni ile evlat edinmeye karar vermis durumdayim. 37 yasindayim ve ogretmenim. Aslinda iki kardes almak istiyorum fakat psikolojik olarak beni nasil etkileyecek, kendi evladim gibi sevebilecek miyim hic bilmiyorum.alismak ve kendi evladimiz icin cok kucuk yas almak zorunda miyim sizce? Yani 9 yasinda bir kiz cocugu ile 7 yasinda bir erkek cocugunu evlat edinsem kendi evlatlarim gibi bagrima basabilir miyim acaba?

çok sevindim :) bir kaç soru sorabilirmiyim size hangi ilimizden başvurdunuz ilk sıranız kaç numaradan başladı ne kadar süre beklediniz kusura bakmayın çok heyecenlıyım ve meraklıyım
günaydın :) biz eskişehir den başvuru yapmıştık 21. sıradaydık erkek bebekte. 11.08.2016 da başvuru yaptık 11.08.2018 de oğlumuzu aldık öok şükür. tam 2 sene bekledik.

Back