- 15 Ekim 2014
- 108
- 31
- 98
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni aradım. Bizim 3 ayda sadece 3 sıra ilerlemişankarada güncel sıralar belli mi ?
Bizim de 12'den 19'a çıkmış, 4 yıldır bekliyoruz...Yeni aradım. Bizim 3 ayda sadece 3 sıra ilerlemiş![]()
3 yıl değil miydi sizin? (2015 başvuru)Bizim de 12'den 19'a çıkmış, 4 yıldır bekliyoruz...
Siz neredendiniz? Birde sebebi neymiş yükselmesinin?Bizim de 12'den 19'a çıkmış, 4 yıldır bekliyoruz...
4 yıl olacak3 yıl değil miydi sizin? (2015 başvuru)
Donduranlar iptal edince sıra yükseliyor, AnkaraSiz neredendiniz? Birde sebebi neymiş yükselmesinin?
Hmm... Hakkımızda hayırlısıDonduranlar iptal edince sıra yükseliyor, Ankara
Sağlıkla büyüsün inşallah.biz de evlat edinmeyi düşünüyoruz.yaşadığınız süreci, hangi ilde olduğunuzu ne kadar sürede evladınıza kavuştuğunuzu yazarsanız sevinirimOğlumuz 2.5 yaşına girdi. Bu konuya girmeyeli uzun zaman olmuş. Rabbim en kısa sürede sizlerinde kavuşmasını nasip etsin
merhaba kız sırasındamısınız4 yıl olacak
4 yıl çok uzun bir süre nasıl geçer zaman allahım yardımcımız olsun en kısa sürede gelsin yavrularımız4 yıl olacak
kaçıncı sıradasınızYeni aradım. Bizim 3 ayda sadece 3 sıra ilerlemiş![]()
Evet kız sırasındayızmerhaba kız sırasındamısınız
kız da çok uzun bir süre bekleniyor hakkımızda hayırlısıEvet kız sırasındayız
ne güzel en kısa zaman da kavusursunuz yavrunuza inşallah ben erkek 63 kız 124zaman geçer mi sizce
![]()
çok sevindim :) bir kaç soru sorabilirmiyim size hangi ilimizden başvurdunuz ilk sıranız kaç numaradan başladı ne kadar süre beklediniz kusura bakmayın çok heyecenlıyım ve meraklıyımGeçecek ve ibanın yaşadığınız herşeye değecek. 13 ağustos ta kavuştum oğluma 57 günlüktü. 3 aylık olmak üzere. Rabbime şükürler olsun
günaydın :) biz eskişehir den başvuru yapmıştık 21. sıradaydık erkek bebekte. 11.08.2016 da başvuru yaptık 11.08.2018 de oğlumuzu aldık öok şükür. tam 2 sene bekledik.çok sevindim :) bir kaç soru sorabilirmiyim size hangi ilimizden başvurdunuz ilk sıranız kaç numaradan başladı ne kadar süre beklediniz kusura bakmayın çok heyecenlıyım ve meraklıyım