- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
Ziyaret hakkında bilgi sahibi değilim. Ya ziyarete izin vermiyorlar, yada randrvu alıp gidiyorsunuz diye biliyorum. En iyisi internetten numarasını bulup aramak en net bilgiyi o şekilde bulursunuz. Benim birşey söylemem doğru değil, ama evlat edindirilecek büyük yaşta çocuk çok az. Randevu alıp sosyal hizmetlerle herseyi konuşun derim. Bu arada evlatlık demezseniz seviniriz. Evlatlık almıyoruz "Evlat Ediniyoruz" . Allah gönlünüze göre versin.Buarada sizdemi kocaelindensiniz eski mesajlarda gördüm inş rabbim tez zamanda nasip eder alırsınız meleğinizi birşey sormak isterim yahya kaptan sevgi evini biliyormusunuz evlatlık alamasamda oraya gidip cocuklarla ilgilenmek istiyorum her hafta me yapmam lazım bilginiz varmı
Bekar olduğum için 30 yaşımı doldurmamı istiyorlar.Maalesef Ankara'da sıra hem çok fazla hem de çok yavaş ilerliyor. 30 yaşınızı beklemenize gerek yok eşim 32 ben 29 yaşımdaydım başvurduğumuzda üstelik 3 yıllık evliydik. 29'a girdiyseniz başvurunuzu kabul ediyorlar. Bana telefonda olmaz demişlerdi, randevu alıp görüşmeye gittim orada kabul ettiler başvurumuzu.
En son cuma aktifmişsinizKızlar bende tedavi görüyorum 3 yıl olmadı hala tık yok ama 10 15 yıl daha olmazsa eminim buna alırım ama bebekken alırım
Hayırlı ramazanlar ...Hayırlı ramazanlar....
Hayirli olsun koruyucu ailemi evlat edinmemiGuzel annelee anne adaylari merhaba
Bilmiyorum bana kızarmisiniz senin ne isin varmi dersiniz...ama bizde cok sukur evladimiz icin siraya girdik bugun.su an 17 aylik bir kizim var 2.kizim karnimda ve 3. Kardesleri icin de siraya girdik.Insallah hepiniz en yakin zamanda evlatlariniza kavusursunuz mis kokusuyla evinizi ve kalbinizi doldururlar.
Evlat edinme icin basvurduk.koruyucu aile olunca soyadimizi alamiyormus bazi akrabalariyla uygun zamanda gorusme saglaniyormus v.s. boyle olunca kendini kardeslerinden ayri hisseder belki ixinde yara olue bu durum diye koruyucu aile olmaya sicak bakamadikHayirli olsun koruyucu ailemi evlat edinmemi
Sen daha kavuşmadın mı arzu .... benden önce kavuşursun demiştim sıran benden önceydi.... demek nasip kısmet işleri üzülme.... inan gelince iyiki beklemişim seni diyeceksin.... öyle tatlı öyle güzel ki anlatamam.... herkesin dilinde güzel kızım.... birde oyuncu 3 sene bekletti beni iyiki onu beklemişim sokakta yürüyemiyoruz gören durduroyor sevmek için çok tatlı.... Rabbim tez zamanda bekleyen herkesi kavuştursun....Sakaryadan sira bekleyen varmi
Son 10 kişi :)))Merhaba S sessizlayd kavuştun mu bebişine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?