- Emoji Skoru
- 1.243
- Puanlar
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ayda sıra gelmedi en son 6 ay önce aradığımda 25'teydi sıram demiştim :) 2015 Temmuz'dan beri bekliyoruz]
şu listeyi günceleyecek bir gönüllü yok mu ? @menzil54 bebeğine kavuştu. Başka var mı kaçırmayıalım arada. S sessizlayd 6 ayda erekek sırası geldi deyince sevinmiştim ama 2015 de başvurdu gözüküyor. Bilmedğimiz durumlar mı var acaba![]()
Annelikle doğurmak bu kadar bağlantılı olsaydı cami kapıları çocuk esirgeme yurduna dönmezdi. Millet çocuğu tuvalette doğurup pisliğin içine atıyor . Sen kalbi en geniş olansın . 2 öz oğlum bir tane de evimde kendi odası olan okuttuğum yıllardır yanımda kalan manevi oğlum var . Anne olmak doğurmak demek değildir arkadaşlar. İnsan sancı çekmekle anne olsaydı .... Neyse sinirleniyorum ben bu laflara. Merhametin var mı ? insan mısın? O bebeği sevecekmisin? cevabın evet mi ?Sen annesinSen anne değilsin , doğurmadan anlamazsın lafından öyle yoruldum ki ...
Halbuki ortalık, doğurup çöpe atandan, cami avlusuna bırakandan geçilmezken..
Doğan her kadın anne adayıdır öyle değil mi yani doğumla kazanılan birşey değil bu, kendi doğumumuzla başlayan birşey..
anneliği göbek bağından ibaret zannedenler de anlar bunu bir gün inşallah..
Çünkü anne ; kalbinde büyütendir..
ARKADASLAR ARANIZDA KÜTAHYADA SIRADA BEKLEYENLER VEYA BEKLEYIP KAVUSANLAR VAR MI CVP VERIRSENIZ COK SEVINIRIM
Galiba ya bende siradayim kutahyada siraya alinmisim farklo birsehirde yasiyorum ama siraya oradan girdim ve merak ediyorum sira nasil ilerliyorDemekki Forumda Kütahyadan başvuran kimse yok. Olsa yazarlardı ya da şehir belli etmek istemiyorlardır
Galiba ya bende siradayim kutahyada siraya alinmisim farklo birsehirde yasiyorum ama siraya oradan girdim ve merak ediyorum sira nasil ilerliyor
Yok ikamet ettigimiz ilde bebeklerin kalabilecegi kurum yok o yuzdenİkamet ettiğiniz yer değil de, farklı ilden sıraya giriliyor mu? daha hızlı sıra gelsin diye mi öyle tercih ettiniz?
merhaba
aşılama tüpbebek başarısız denemelerinden sonra evlat edinmeye karar verdik
ankara oturuyorum evlar edinmek için nereye başvurmam gerekiyor
yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim
geçektenmi çok sevindim siz nerden öğrendiniz haberlerde söylemedi deEvlat edinme yaş sınırı(40 yaş) 1 ay önce kaldırılmış.
Aldığım bilgilere göre Ankara için yılda evlat edindirilen çocuk sayısı 40. Çok çok düşük bence. Hali hazırda sınırın kalkması ile artan müracaatlar nedeniyle sırada bekleyen sayısı 250....250/40 = 6-7 yıl arası bekleme süresi....
Halbuki bundan 10 yıl önce bekleme süresi 3-4 yıl imiş. Zaman ilerledikçe neden her müracaatta bekleyen sırası artıyor.
Anlamak mümkün değil. Aslında bence bu sıra çok hızlı erir de, malum hantal devlet dairesi... Yılda sadece 40 çocuk evlat edindirebilecek düşük kapasitede çalışan bir kurum pek çok ailenin ve pek çok bebeğin/çocuğun hakkına giriyor.
Artan nüfus yoğunluğunu düşününce, yuvaya terkedilen bebekler de haliyle daha fazladır. Hiç sanmıyorum geçmiş yıllara göre terkedilen bebek oranı düşmüş olsun.
Bu memur çalışma kapasitesini arttırmak lazım. Ama nasıl? 6-7 yıl insanları bekletmek devlete hiç yakışmıyor. Bir insan evlat edinmeye karar verecek... Taaa 7 yıl sonraya kadar bekleyip duracak... Sabır taşı çatlar...
Kurumun memurundan. Telefonla.geçektenmi çok sevindim siz nerden öğrendiniz haberlerde söylemedi de
Benim yadirgadigim husus Ankarada yılda 40 çocuğun evlat edindirilebilmesi. 10 yil once de 40 idiyse, aradan gecen 10 yil icerisinde hic mi kapasite orani degismez...başkent burasi.nüfus hizla artiyor..Her Geçen yıl nüfus artarken devlet pekçok hizmetinde geride ve yavaş kalıyor. Eski yıllara göre maalesef heryerde bekleme süresi kuyruk sayısı artıyor. Hastaneler, ulaşım hizmeti, kamu kurumları vatandaşa seri hizmet sunamiyor. Vatandasin yıllarını resmen çalmis oluyor.