Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bizde alti yildir ugrasiyoruz olmuyor tup bebek denedik defalarca ilk 5.5 aylik òldu 5 tanede dusuk oldu ve artik bebek hasretinden delirmek uzereyiz bulunfigumuz ilin cocuk esirgeme kurumuna bas vurduk ama 8 yil sonra sira verdiler saka gb artik dayanm gucumuz yok biyolojik olarak ta cevremizden allah nasip ederse yavrumuz olucak zor ama biz soyleme taraftari degiliz

Yani akrabağa danmı alacaksiniz? Hangi il bu 8 yıl demiş ?

Sen anne değilsin , doğurmadan anlamazsın lafından öyle yoruldum ki ...
Halbuki ortalık, doğurup çöpe atandan, cami avlusuna bırakandan geçilmezken..
Doğan her kadın anne adayıdır öyle değil mi yani doğumla kazanılan birşey değil bu, kendi doğumumuzla başlayan birşey..
anneliği göbek bağından ibaret zannedenler de anlar bunu bir gün inşallah..
Çünkü anne ; kalbinde büyütendir..

Cok zor bir surum gercekten bizimde cocugumiz olmadi esimin spermi azdi ve morfoloji sorunumuz vardi ama cok sukur ilk tup bebek denememizde dunyalar guzeli kizimizi kucagimiza aldik..eger olmazsa evlatlik alacaktim..benim teyzeminde bebegi olmadi oda evlatlik aldi ve eside kendide o kaadar cok seviyorlar ki kizlarini simdi daha erken almadiklari icin cok pismanlar.mesele onu dogurmakta degil ki onu buyutup yetistirmek onemli olan..Rabbim bu guzel duygudan kimseyi mahrum etmesin Insallah..

Merhaba arkadaslar bikonuda sorum var size biz siradayiz ve siramizi ogrenmek icin aradigimizda siramizin arttigini ogrendik.bizim onumuze eklenenler olmus acikcasi hem uzuldum hem sasirdim sizdede boylebir durum yasayan varmi

Merhaba arkadaslar bikonuda sorum var size biz siradayiz ve siramizi ogrenmek icin aradigimizda siramizin arttigini ogrendik.bizim onumuze eklenenler olmus acikcasi hem uzuldum hem sasirdim sizdede boylebir durum yasayan varmi
Nezaman öğrendiniz?

Maalesef oluyor.... bende çok bekledim 4 ken 7 olduk 9 olduk sonra 4 düşdük oluyor ..... malesef... sabrın sonu çok güzel bir melek emin olun .... çok ağladık çok üzüldük ama şimdi kızımın bi gülmesi içimiz eriyor Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu.... bekliyoruz ama sonu güzel

Kızlar merhaba.... biz iki buçuk aylık olduk ... martın 14 ....3 aylık olucaz.... günler okadar çabuk geçiyor ki erken kalkmamıza rağmen her sabah 8:30 ayaktayız.... çok işimiz varya .... her sabah onun gülücükleriyle uyanmak insanın ömrüne ömür katıyor... bütün gece uykusuz kalıyorum ama bir gülmesi bana yetiyor... sık sık mama yediği için 2 saatte bir ayakta ... olsun sağlıklı olsunda.... hala karar vermeyen arkadaşlar varsa hiç beklemeden başvursun yok böle bir güzellik.... Hafta sonu dışarı çıktık eşimle bebek arabasıyla çıktık eşim diyor ya ne kadargüzel bi duyguymuş bebek arabasıyla içi dolu kızımızla dolaşmak .... gözlerim doldu... yıllarca bu günleri bekledik...kimse beklemesin bu mutluluktan kendini mahrum bırakmasın.... ben pişmanım yıllarca tedavi kendimi mahvettim.... Allah vermiyorsa vardır hikmet..,, daha erken başvurmadığım için pişmanım.... şimdi kızımızla mutluyuz hayat şimdi başladı bizim için....Rabbim sizleri de tez vakitte kavuştursun inşallah

Sizin adiniza cok sevindim kavusmaniza.zaman su gibi akip gitsede bizlerde meleklerimize kavussak hayirlisiyla

merhabalar... izmir deyim... eşimi nasıl ikna edebilirm kızlar eşime konuyu açtım ama asla dedi(( ve çalışanlar nasıl yaptınız? ben artık

bu yollardan çoğumuz geçtik ve bana da arkadaşlar söylemişti bizde yaşadık diye ve sonra öyle bir değiştiğini söylemişlerdi. ben de şimdi şaşırıyorum sabırsızlıkla bekliyor kızımızı biran önce gelse diye.. ben örnek aile resimleri gösterdim öyle ailelerle tanıştırdım. olumlu yanlarını anlattım.ve bu kararımdan dönmeyeceğimi belli ettim. :) sabırla uğraşın vazgeçmeyin ikna olacaktır eminim :))

Merhaba anne adayları. Tam 31 aydır kızımızı bekliyoruz daha 20'li sıralardayız. Umarım daha fazla bekletmez bizi gelsin artık yolunu gözlemekten bitap düştük. gelsin de evimizi şenlendirsin kerata böyle bir özlem, böyle bir hasret yok. tanımadan, koklamadan sevdik biz onu belki şimdi annesinin karnındadır, umarım iyi bakıyordur kızıma

şu listeyi günceleyecek bir gönüllü yok mu ? menzil54 l bebeğine kavuştu. Başka var mı kaçırmayıalım arada. S sessizlayd 6 ayda erekek sırası geldi deyince sevinmiştim ama 2015 de başvurdu gözüküyor. Bilmedğimiz durumlar mı var acaba

]

şu listeyi günceleyecek bir gönüllü yok mu ? menzil54 bebeğine kavuştu. Başka var mı kaçırmayıalım arada. S sessizlayd 6 ayda erekek sırası geldi deyince sevinmiştim ama 2015 de başvurdu gözüküyor. Bilmedğimiz durumlar mı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…