- Emoji Skoru
- 10.502
- Puanlar
- 208
Yani akrabağa danmı alacaksiniz? Hangi il bu 8 yıl demiş ?Bizde alti yildir ugrasiyoruz olmuyor tup bebek denedik defalarca ilk 5.5 aylik òldu 5 tanede dusuk oldu ve artik bebek hasretinden delirmek uzereyiz bulunfigumuz ilin cocuk esirgeme kurumuna bas vurduk ama 8 yil sonra sira verdiler saka gb artik dayanm gucumuz yok biyolojik olarak ta cevremizden allah nasip ederse yavrumuz olucak zor ama biz soyleme taraftari degiliz
Nezaman öğrendiniz?Merhaba arkadaslar bikonuda sorum var size biz siradayiz ve siramizi ogrenmek icin aradigimizda siramizin arttigini ogrendik.bizim onumuze eklenenler olmus acikcasi hem uzuldum hem sasirdim sizdede boylebir durum yasayan varmi
Maalesef oluyor.... bende çok bekledim 4 ken 7 olduk 9 olduk sonra 4 düşdük oluyor ..... malesef... sabrın sonu çok güzel bir melek emin olun .... çok ağladık çok üzüldük ama şimdi kızımın bi gülmesi içimiz eriyor Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu.... bekliyoruz ama sonu güzelMerhaba arkadaslar bikonuda sorum var size biz siradayiz ve siramizi ogrenmek icin aradigimizda siramizin arttigini ogrendik.bizim onumuze eklenenler olmus acikcasi hem uzuldum hem sasirdim sizdede boylebir durum yasayan varmi
3gun once siramizi ogrenmek icin aradigimizda ogrendikNezaman öğrendiniz?
Sizin adiniza cok sevindim kavusmaniza.zaman su gibi akip gitsede bizlerde meleklerimize kavussak hayirlisiylaMaalesef oluyor.... bende çok bekledim 4 ken 7 olduk 9 olduk sonra 4 düşdük oluyor ..... malesef... sabrın sonu çok güzel bir melek emin olun .... çok ağladık çok üzüldük ama şimdi kızımın bi gülmesi içimiz eriyor Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu.... bekliyoruz ama sonu güzel
Bu 40 yaş sınırının kalkması söz konusu. Belki onunla ilgili olabilir. Arada çok mu sıra farkı oldu? Yoksa 1-2 sıra mı?3gun once siramizi ogrenmek icin aradigimizda ogrendik
3gun once siramizi ogrenmek icin aradigimizda ogrendik
merhabalar... izmir deyim... eşimi nasıl ikna edebilirm kızlareşime konuyu açtım ama asla dedi (( ve çalışanlar nasıl yaptınız? ben artık
Olabilir 7sira birden arttiBu 40 yaş sınırının kalkması söz konusu. Belki onunla ilgili olabilir. Arada çok mu sıra farkı oldu? Yoksa 1-2 sıra mı?
siramiz 7sira birdrn artti daha nekadar artacak belli degil onayimiz yeni hayirlisi artik diyelimBizimde sıramız 7 ydi geçen hafta aradığımda 8 dedi hatta nasıl olur dedim yeniden saydı. sizin sıranız kaçtı kaç oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?