• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bana ekim ayında buradan bir mesaj gelmiş, Yen'i gördüm. Şöyle yazıyor...

Merhaba. Kasimda dogacak bir bebege hamileyim. Ancak ona bakabilecek guce,duruma ve imkana sahip degilim. Kisiler arasi yasal anlaşmayla duzgun evlat hasreti ceken bir aileye riza yolu ile evlatlik vermek istiyorum. Ilgilenirseniz bana burdan yazabilirsnz?

Ayni mesajı alan var mı? Herkese mi yolladı acaba?
Aynı msj banada geldi.napıcamı bilememiştim.

O kişi bebeğini doğurdu kız bebek. Ve anlaşmalı olarak temiz bir arkadaşımıza verdi. Bana da gelmişti msj ama benim özel nedenlerimden dolayi istanbula gidip gorusememistim. Kısmet işte...

O kişi bebeğini doğurdu kız bebek. Ve anlaşmalı olarak temiz bir arkadaşımıza verdi. Bana da gelmişti msj ama benim özel nedenlerimden dolayi istanbula gidip gorusememistim. Kısmet işte...
Çok mutlu olsun inşallah.Uzun ömürlü olsun.

Bana ekim ayında buradan bir mesaj gelmiş, Yen'i gördüm. Şöyle yazıyor...

Merhaba. Kasimda dogacak bir bebege hamileyim. Ancak ona bakabilecek guce,duruma ve imkana sahip degilim. Kisiler arasi yasal anlaşmayla duzgun evlat hasreti ceken bir aileye riza yolu ile evlatlik vermek istiyorum. Ilgilenirseniz bana burdan yazabilirsnz?

Ayni mesajı alan var mı? Herkese mi yolladı acaba?
Bana da yollamisti. Ama uygun bir dille reddettik. Buradan bu şekilde guvenemeyiz zaten. Kuruma birakmasini tavsiye ettik.

Bana da yollamisti. Ama uygun bir dille reddettik. Buradan bu şekilde guvenemeyiz zaten. Kuruma birakmasini tavsiye ettik.

Biz çocuk esirgeme kurumuna başvurup 4 sene beklemeyi göze aldıysak zaten güvenemeyiz bu tür çağrılara. Neden kuruma bırakmıyor bebeğini onlar inceledikleri ailelere veriyorlar zaten bebek için en iyisi. Bu arada benim erkek bebek sıram geldi, kurumdan aradılar ama sıradan çıktık. Şimdi sadece kız bekliyoruz. 6 ayda 27 sıra düşmüş, 27. Sıraya gelmişiz. Yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağız :))

Biz çocuk esirgeme kurumuna başvurup 4 sene beklemeyi göze aldıysak zaten güvenemeyiz bu tür çağrılara. Neden kuruma bırakmıyor bebeğini onlar inceledikleri ailelere veriyorlar zaten bebek için en iyisi. Bu arada benim erkek bebek sıram geldi, kurumdan aradılar ama sıradan çıktık. Şimdi sadece kız bekliyoruz. 6 ayda 27 sıra düşmüş, 27. Sıraya gelmişiz. Yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağız :))
Maşallah neresi orası.... (Arada nereden olduğunuzu yazın arkadaşlar, aklımızda kalmıyor) bizim 4 aydır ilerleme yok :kızgın: -kocaeli

Geçen yıl yazımız geldiğinde 2. sıradaydık, bu yıl geldi yine 2.yiz... 18 ay oldu aynı sıradayız :( ya 1. Sırada da böyle beklersek diye çok korkuyorum

Geçen yıl yazımız geldiğinde 2. sıradaydık, bu yıl geldi yine 2.yiz... 18 ay oldu aynı sıradayız :KK43: ya 1. Sırada da böyle beklersek diye çok korkuyorum
Bu kadar çok bekleyenleri gördükçe korkmaya başladım.Rabbim hayırlısını versin.Daha çok bekletmesin inşallah

Arkadaşlar okudunuz mu bilemiyorum,
Screenshot_2018-01-30-22-17-05-1.png
ama size attığım bir kadının hocaya göndermiş olduğu mektup,link atmasını beceremedim.gogleden bakarsanız görürsünüz çok duygu dolu bi mektup.

Geçen yıl yazımız geldiğinde 2. sıradaydık, bu yıl geldi yine 2.yiz... 18 ay oldu aynı sıradayız :KK43: ya 1. Sırada da böyle beklersek diye çok korkuyorum
Ben 4 aydır aynı sıradayız diye üzülüyorum. 18 ay nasıl aynı sıra olur. Bende evde yoktum mektup gelmiş bugün, yarın muhtarlıktan alıcam.

Back