Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar.İstanbulda 7 günlük kız bebek bulunmuş.Belki izlemişsinizdir haberlerde.Nasıl bırakıyorlar anlayamıyorum.Yavrum çokta güzel maşallah.Bari götürün kuruma teslim edin.Nasıl bırakıyorlar sokağa.Bakamayacak durumda olabilirsiniz.Her şeyi anlayabilirim ama savunmasız küçücük bir yavruyu sokağa bırakmanızı anlayamıyorum.Evlat edindirilirsen,İnşallah çok güzel bir ailede çok güzel bir hayatın olur minik kız.kimbilir kimin evi şenlenecek seninle...bahtın yolun açık olsun.

merhabalar... izmir deyim... eşimi nasıl ikna edebilirm kızlar eşime konuyu açtım ama asla dedi(( ve çalışanlar nasıl yaptınız? ben artık

merhabalar... izmir deyim... eşimi nasıl ikna edebilirm kızlar eşime konuyu açtım ama asla dedi(( ve çalışanlar nasıl yaptınız? ben artık

Yuvayı ziyarete gitmeye ikna edin önce, oradaki çocukları görsün. benim eşim de sürekli erken daha deyip duruyordu; ne zaman ki yuvaya gittik daha kapıdan çıkarken hadi başvuralım dedi.

çalışma konusuna gelince, ben işi bıraktım ama bırakmak istemiyorsanız evlat edinen ailelere de izin hakkı var, onu bir araştırın.

bende eşimle bir seneden fazla ikna etmeye çalıştım.eşimin korkuları farklı idi.Sonunda ikna oldu beni düşün dedim.Bende çocupumu alıp avm lerde gezmek istiyorum vakit geçirmek istiyorum sevilmel sevmek istiyorum dedim ben anne olmak istiyorum dedim.sonra ikna oldu ama yaşım sınırda şimdi evladımız olurmu olmaz mı bilemiyorum.keşke çok önceleri konuşmaya başlasaydım

eşim yuvayı ziyaret eder mi bilmiyorum çok katı normaldede... ama allah büyük bir kez çok sert tepki vermişti konuyu açtığımda sanırım zaten en az 5 yıl evlilik şartı var...Çalışanlar nasıl yaptınız bu arada?

Siz kaç yıldır evlisiniz?

Merhaba.eşinizin çocuklarla arası nasıl.eğer iyiyse bir süre sonra kabul edebilir.hem yeni evlisiniz.Belkide kendinizin olur diye düşünüyordur. Umutlu dur. Bebek Çocuk videoları izleyin. Ya da forumda bebeklerine kavuşan lardan bahsedin okutun. Evlat edinen bir yazar var onun kitaplarından alıp okuyun. (Elif Ada'nın Annesi).yaşınız kaç bu arada.

33

Eşiniz de 30 yaşını geçtiyse 5 yılı beklemenize gerek yok.tabi önce eşinizi ikna etmeniz gerekiyor.İnşallah ikna olur.Üstüne gitmeden yavaş yavaş ikna etmeye çalışın.Eşim beni böyle ikna etmişti.Şu an çok huzurluyum iyiki ikna etmiş.Şu an bebişimizi bekliyoruz

Mrb arkadaslar bizim bebegi almamiz 1 yil oldu mahkeme sureci nasil oluyor uzun suruyormu uzerine alanlar bilgilendirirmisiniz

Geçen yıl yazımız geldiğinde 2. sıradaydık, bu yıl geldi yine 2.yiz... 18 ay oldu aynı sıradayız ya 1. Sırada da böyle beklersek diye çok korkuyorum
Merhaba.... biliyorsunuz bende çok bekledim.... 1 sırada 1 yıl bekledim... ama inanın öyle tatlı bir kızım var ki bakanın içi eriyor ... annem başvururken istememişti şimdi deli oluyor kızım için.... öyle tatlı bir kızki bekledim ama Rabbim en güzelini verdi ... huysuz ağlak bir çocukta değil yavrum... sakin kuzum.... 2 ay doldu bile... inanın beklediğinize değecek.... ben son zamanlarda kırizlere girmiştim sıra gelmedi diye... şunu sölim eksik neyiniz varsa alın... kıyafet hariç... bebek gelince çıkılmıyo... ben almıştım.... ama yine ufak tefek kalmış ... bebişle çıkılmıyor.... uykusuz gecelere de hazır olun.... .... Sabredince herşeyin güzeli insanı buluyor....

Kızlar merhaba.... biz 2 aylık olduk...Mevlüt ‘ümüzde okuttuk şükür... yavrum artık gülücükler atmaya başladı insanın içi eriyor o gülünce dünyalar benim oluyor iyiki diyorum iyiki başvurmuşum .... bu sevgiden kendimi mahrum bırakmadım.... gülerken agucuklar çıkarmalar cevap verir gibi okadar mutlu oluyo ki biz onunla ilgilenince ... bizde mutluyuz onunla .... yavrum gelmeden ev sessiz.... şimdi evde şenlik var şükürler olsun.... Rabbim sizlerede tez zamanda tattırsın....

Allahım gülen yüzünü hiç ama hiç soldurmasın kızının.2 ay ne çabuk geçti.Dün gibi...Amiin inşallah.gün içinde işten güçten anlamıyorum ama akşam oldumu o sessizlik çöktü mü daha bir zor geliyor yalnızlık.Bu aralar bebek odası ve arabasına taktım.Sürekli onlara bakıyorum ve hâlâ karar veremedim.Zor günler ama geçecek İnşallah...

merhaba onay yazınız kaç günde geldi size ankaradan başvurdum bu arada şimdi onay yazısı bekliyorum

merhaba onay yazınız kaç günde geldi size ankaradan başvurdum bu arada şimdi onay yazısı bekliyorum
Merhaba.yalnış hatırlamıyorsam eylül sonu Ekim gibi ev ziyaretine gelmişlerdi.Aralık 10 gibide yazı gelmişti. Sizinde hayırlısıyla en kışa zamanda gelir.İnanın yazı geldikten sonra sıramızı öğrendikten sonra beklemek ďaha zor.Hayırlısı di

bize de ve ziyaretine ocak ta geldiler bir şey daha sormak istiyorum size yazıda sıranız belli oluyormu.bize temmuzda arayın sıranız belli olur dediler

bize de ve ziyaretine ocak ta geldiler bir şey daha sormak istiyorum size yazıda sıranız belli oluyormu.bize temmuzda arayın sıranız belli olur dediler
Evet gelen yazıda güncel sıramız belliydi.Ankarada da böylemi bilmiyorum.temmuza kadarda meraktan çalar insan.

Umarım dediğiniz biz de kavuştuğumuzda hepsini unuturuz zor günlerin. Allahım herşeyin hayırlısını versin. Sağlıklı sıhhatli kızıma kavuşayım. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…