merhaba canım ben birkaçtane beğendim ama fiyatlarını anlayamadım bana dönersen sevinirim
Eki Görüntüle 728081 Eki Görüntüle 728082 Eki Görüntüle 728083 Eki Görüntüle 728084 Eki Görüntüle 728085 Eki Görüntüle 728086
cnm merhaba bunları almak istiyorum toplam ne kadar olur? birde tişörtler hariş diğerleri kaç yaş için acaba?
günaydın canım ben altta olan miki fareli swit çiçekli swit onun üstündeki düz penbe pijama takımı istiyorum bunlar 28 aylığa olurmu diğer sayfandada 1 numarayı almak istiyorum toplam fiyat ne olur sevgiler
merhaba canım özelime msj yazmışsın ama görmedim ben dediklerimi alıyorum birde 1numaradaki önünde cute yazan penyenin fiyatını sormuştum onuda begendim kargoya gelince acele etmene gerek yok ne zaman müsait olursan o zaman gönder ödeme nasıl olacak bankalara gitme şansım yok cok uzak bende istanbuldayım sevgiler cnm.
Eki Görüntüle 728081 Eki Görüntüle 728082 Eki Görüntüle 728083 Eki Görüntüle 728084 Eki Görüntüle 728085 Eki Görüntüle 728086
cnm merhaba bunları almak istiyorum toplam ne kadar olur? birde tişörtler hariş diğerleri kaç yaş için acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?