Evizde bir başkasınının kalması

Onlarla alakası yok işte eşiniz sınırını çizemiyor. Suç eşinizde. Hiç bir insan gerçek bir hayıra evet dedirtemez.
Babası birdaha evimize adım atmamakla tehdit ediyoru o napsın anne baba çocuk gibi hemen küsüp tavır alıyolar eşimdi korkutuyolar o da en son bişey diyemiyo en son kayın babam torununu gelip görmek istedi tamam gelsin görsün ama kış yollar karlı doğudayız çünkü otobüs kazaları çok oluyor eşimde endişe duyduğu için gelme baba böyle böle böyle dedi neler etti adama sen beni evinde niye istemiyosunda rahatsızmı oluyosunuzda neler neler k8cam napsın böyle baba karşısında

Küssün nasıl olsa barışacaklar. Kendi çocuğunuzda var atabilir misiniz evlat bu atılmaz. Alışmışlar küsüp herşeyi yaptırmaya işte. Önce onu çözmeniz gerek

Ben seni hakli buldum .hadi kayinbaba yerine kayinvalide gelse neyse. Ailesi olarak dusunuldugunde.
Ama zaten esin istemiyormus. O zaman gittigini soylemeyecek. Baska yol birakmamislar.
Yada evleri yakinsa ,ben size geleyim kalayim diyecek.

Babasi kurcalayacak bir tip mi cidden? Belki de esiniz net konusmadi ikiniz de istemiyoruz dediginiz halde nasil geliyorum diyor trip atip küsmesi gerekmez miydi?

Ben seni hakli buldum .hadi kayinbaba yerine kayinvalide gelse neyse. Ailesi olarak dusunuldugunde.
Ama zaten esin istemiyormus. O zaman gittigini soylemeyecek. Baska yol birakmamislar.
Hergün görüntülğ görüşür torununu geörmek ister hatta günde 2 3 sefer o da ayrı bi konu zaten ev yakın değil alesef 5 6 saatlik uzaktalr

Hergün görüntülğ görüşür torununu geörmek ister hatta günde 2 3 sefer o da ayrı bi konu zaten ev yakın değil alesef 5 6 saatlik uzaktalr
Çok sevündim sonunda beni anlayan biri çıktı

Babasi kurcalayacak bir tip mi cidden? Belki de esiniz net konusmadi ikiniz de istemiyoruz dediginiz halde nasil geliyorum diyor trip atip küsmesi gerekmez miydi?
Yok ben şahidim konuştu ciddi ciddi hemde defalarca kez trio atıp küsüyo tehdit ediyo en son eşim tamam gel dedi bıktı çünkü

Yoo kv ile sıkıntıları yok emekli evde canı sıkılıyo ondan bence eğlence arıyo kendine evine bi daha adım atmam diye tehdit ediyo
Zaten emekli oldu yakamıza yapıştı sürekli arar gelip giderler kayınvalide de evde diğer oğlana sahip çıkıyo (yaş 30) hey allahın

Vallahi cok ilginc. Ben kesinlikle izin vermezdim ev kucukse hele.
Yani ne bileyim herkes tepki göstermiş herkes için normal ama ben kabullenemiyorum bendemi sorun var acaba diye düşündüm ama yok içime sinmiyor bide bunlara çok taviz vermek istemiyorum biraz yerlerini bilsinler sürekli her işimizn içindeler ayrı yaşıyorum ama o ladar sık arıyorlar ki aynı evde gibiyiz

Bi düşündüm soyle
Hayır benım ıcın kaynım kayınbabam kaynanam her biri için ayrı ayrı
Hayır hıc problem olmazdı
Hatta ne mutlu eşime

Fakat ben esimi ayrı bırakır gider mıyım hayır... Cunku cocuk var
Babasını ozlesın istemezdim

Gitmeyin madem sizde

Yani zihniyet olarak illa evde tek kalmasın biri olsun yanında diye gelmeleri saçma. Ama ben yokken ailesi gelip bizde kalmasın zihniyeti de bir o kadar saçma. Eşiniz yine iyi istemiyor demis valla benim eşim hayatta demez keza ben de kendi aileme hayatta böyle bir şey demem.
İki erkek temizliğinden falan bahsetmişsiniz ama onu da eşiniz düşünecek yapacak. Yok yapamaz diye düşünüyorsanız sizin zihniyetinizin de kayın aileden farkı yok diye anlıyorum.

Anladim zaten genelde boyle izin verdikce abartiyorlar. Kac yasinda insanlar anlayisli olur diyorsun ama cogu bebekten daha bebek oluyor yaslandikca. Ayrica sizin eviniz sizin yuvaniz kalmasini istememeniz normal bence. Temizligi yemegi falan onlar yapsa bari is cikmasa

Ev yakin degilse hic soylemeyin diyecegim. Bu sefer goruntulu arar. Resmen insani yalana tesvik ediyorlar.
Ben olsam tehditlere boyun egmem.
Bunun icin trip mi atilir yahu.

Eşin diyemiyor mu ben tek kalirim ?

Yani eşiniz iş için bi yerlere gitse bi hafta kendi annen babanda kalamaz öylemi?
Çok acayipsiniz gerçekten.

Ben sürekli evde olduğum için kalabilirler ama ben evden çıkıp gidersem hiç kimse benim evimde duramaz eşim işe fidicek o asam evimde tek başına napıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…