eflal bugün spor yerine geçer bu kadar hareket sana.:)))
vakumlu poşet icadına da bayıldım.ama benim gibi üretimden hoşlanmayıp,tüketenler için zor olabilir.ama çok pratik bir fikir tebrikler.
akşam vaktim olsa da çektiğim fotoları koysam artık buraya.
benim gardrobum çok düzgün.
selinin mutfağını görünce kendimi çok da iyi görmedim mutfakta.
kavanoz ve küçük saklama kutularına ihtiyacım çok.şimdilik klasik cam kavanozlarla idare ediyorum.
ay bende burayi gördükce icim kipir kipir oluyorİki saattir çekmece dolap düzenliyorum koptu belim:) ev terliklerim ayakkabılarım kaldı birde mutfak dolaplarının içine örtü alıcam silip onları örtücem epey kalabalık gitti,kışlıklar için bende vakumlu poşet yapıyım birde oğlumun küçülenleri için hurçlar çok yer kaplıyor,sağolun hanımlar sayenizde atağa geçtim:)
tencere dolabin ne güzel canim benim mutfak dolaplarim kkücük kücük o nedenle bir cok seyi bir araya koyamiyorum :26:Günaydınnnn
Bunlarda tencerelerimm ve buzdolabımm( 2 haftadır pazara çıkamadım dolap bomboşş yarın doldurcam artıkın )
Eki Görüntüle 706545
Eki Görüntüle 706543
Eki Görüntüle 706544
icatlari bekliyoruuuuzzzEvet canım spor oldu bana:) ben üretmeyi severim kendi yaptıklarımı koysam buraya oo ne icatlar:) fotoğrafları bekliyorum merak ettim:) bende klasik kavanoz kullanıyorum hatta garnitür turşu kavanozlarını bir sürü değerlendiriyorum yazık atmayalım:)
kizlaaar
bir sorum var
Benim mutfagim kücük o nedenle erzaklarim mutfak disinda.
Holde büyül bir dolabim var orada
Sogan sarimsak pateteslerde orada ama önünden gectikce koku geliyor:26:
Ne yapsam :44:
ay bende burayi gördükce icim kipir kipir oluyorbende erzak dolabimi ayakkabi dilabimi hallettim sira digerlerinde
tencere dolabin ne güzel canim benim mutfak dolaplarim kkücük kücük o nedenle bir cok seyi bir araya koyamiyorum :26:
icatlari bekliyoruuuuzzz
kizlaaar
bir sorum var
kizlaaar
bir sorum var
süpersiniz yaa. . o baza altındaki vakumlu poşette çeyiz malzemeleri mi var?? kullanışlı oluyu mu bende öle yapim bari :)
GünaydınnBen eklemeye devam ediyorum Sırada salonum ve banyo dolabım var
Eki Görüntüle 707650 Eki Görüntüle 707651 Eki Görüntüle 707652 Eki Görüntüle 707653 Eki Görüntüle 707654 Eki Görüntüle 707655 Eki Görüntüle 707656 Eki Görüntüle 707657
maaşALLAH gayet güzel.ama ben artık her şey az,öz ve pratik olsun istiyorum.
sen çok güzel dizmişsin,uğraşmışsın.:)
sarımsak nereye koyarsan koy kokar canım benim
ben sarımsaklarımı eziorum bi kavanoza koyup üstünede zeytinyağ kaplıorum gerektikçe ordan alıp kullanıorum bölece kokmuyoda ve çooooook uzun süre bu şekilde saklayabiliorum
deneyebilirsin
patates soğan içinde sebzeliğinin bi böümüne koyabilirsin balkonda güneş gördükçe kötü oluolar
evin içindede yeşilleniolar ben 5 kilo falan alıodum patates soğanı ama bozulunca 2 şer kilo alıorum ama mutfakta hasır sepetim var onun içinde duruyo bozulmadan kullanıorum
buzdolabında hiçbirşey olmuyo isterse 3 ay kalsın:) denenmiştir bekar evimizde buzdolabımız genelde boş olduugndan makarnaları bile buzdolabına koyyoduk:)
GünaydınnBen eklemeye devam ediyorum Sırada salonum ve banyo dolabım var
Eki Görüntüle 707650 Eki Görüntüle 707651 Eki Görüntüle 707652 Eki Görüntüle 707653 Eki Görüntüle 707654 Eki Görüntüle 707655 Eki Görüntüle 707656 Eki Görüntüle 707657