Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

VAKUMLU POŞET

Malzeme
Kalın çöp poşeti (en sağlamları siyah kalınlar oluyor)
Kalın yapışkan bant (duct tape)
Elektrik süpürgesi

Yapılışı
1. Çöp poşetini yere veya yatağa serip, içine saklayacağınız giyecekleri düzgünce yerleştirin.

2. Poşeti yeteri kadar doldurduktan sonra ağzını sadece 4-5 cm açıklık kalacak şekilde katlayıp duct tape ile bantla iyice kapatın. Kalan açıklığı bantlamak için ayrıca bant kesip yanınızda hazır bulundurun.

3. Kalan açıklıktan süpürgenin borusunu sokup, havasını çekin. Düzgün olarak havasının çekilmesi için üstüne geniş ve düz bir levha koyabilir veya üstüne yatabilirsiniz.

4. Poşetin havasını iyice çekince, el çabukluğu ile geri kalan açıklığı kapatıp bantlayın.

5. İsterseniz sakladığınız yünlülerin içine naftalin atabilirsiniz.

pratik anneden alıntı

İmrendim hemen düzelmeyi bekleyen yerleri düzenlemeye başladım:) bende ayda bir ıvır zıvır sonra kullanırım diye sakladığım şeyleri atarım giymediğim kıyafetleri veririm sonra giyerim kilo verince giyerim diye hurç hurç kıyafet var:) yine el atmam lazım az öncede eskiyen giymediğim ayakkabıları koydum poşete gidecek.

Çocuğu olanlar oyuncakları ne yapıyorsunuz kullanmadıklarınızı sonra veririm diye kaldırdıklarını ben bir çantaya koydum çekyat altında ama gözüme batıyor vermekte istemiyorum daha iki çocuk yapıcam:)

İki saattir çekmece dolap düzenliyorum koptu belim:) ev terliklerim ayakkabılarım kaldı birde mutfak dolaplarının içine örtü alıcam silip onları örtücem epey kalabalık gitti,kışlıklar için bende vakumlu poşet yapıyım birde oğlumun küçülenleri için hurçlar çok yer kaplıyor,sağolun hanımlar sayenizde atağa geçtim:)

eflal bugün spor yerine geçer bu kadar hareket sana.:)))

vakumlu poşet icadına da bayıldım.ama benim gibi üretimden hoşlanmayıp,tüketenler için zor olabilir.ama çok pratik bir fikir tebrikler.

akşam vaktim olsa da çektiğim fotoları koysam artık buraya.

benim gardrobum çok düzgün.

selinin mutfağını görünce kendimi çok da iyi görmedim mutfakta.

kavanoz ve küçük saklama kutularına ihtiyacım çok.şimdilik klasik cam kavanozlarla idare ediyorum.

Günaydınnnn

Bunlarda tencerelerimm ve buzdolabımm( 2 haftadır pazara çıkamadım dolap bomboşş yarın doldurcam artıkın )

Evet canım spor oldu bana:) ben üretmeyi severim kendi yaptıklarımı koysam buraya oo ne icatlar:) fotoğrafları bekliyorum merak ettim:) bende klasik kavanoz kullanıyorum hatta garnitür turşu kavanozlarını bir sürü değerlendiriyorum yazık atmayalım:)

ay bende burayi gördükce icim kipir kipir oluyor bende erzak dolabimi ayakkabi dilabimi hallettim sira digerlerinde

tencere dolabin ne güzel canim benim mutfak dolaplarim kkücük kücük o nedenle bir cok seyi bir araya koyamiyorum :26:

icatlari bekliyoruuuuzzz

Son düzenleme:
kizlaaar
bir sorum var
Benim mutfagim kücük o nedenle erzaklarim mutfak disinda.
Holde büyül bir dolabim var orada
Sogan sarimsak pateteslerde orada ama önünden gectikce koku geliyor:26:
Ne yapsam :44:

kizlaaar
bir sorum var

O dertten bende muzdaribim çözümü bende bekliyorum:)

Benim dolaplarım büyük allahtan çok rahat sığıyor herşeyim. Özellikle tencereler yayıla yayıla oturuyorlar :)

kizlaaar
bir sorum var

Holde kokar onlar Balkonun varsa sebzelik alıp balkonda tutabilirsin. Ya da nasıl bir evde oturuyorsun bilmiyorum yine sebzelikle dış kapının hemen yanına koyabilirsin

kizlaaar
bir sorum var

sarımsak nereye koyarsan koy kokar canım benim
ben sarımsaklarımı eziorum bi kavanoza koyup üstünede zeytinyağ kaplıorum gerektikçe ordan alıp kullanıorum bölece kokmuyoda ve çooooook uzun süre bu şekilde saklayabiliorum
deneyebilirsin

patates soğan içinde sebzeliğinin bi böümüne koyabilirsin balkonda güneş gördükçe kötü oluolar
evin içindede yeşilleniolar ben 5 kilo falan alıodum patates soğanı ama bozulunca 2 şer kilo alıorum ama mutfakta hasır sepetim var onun içinde duruyo bozulmadan kullanıorum

buzdolabında hiçbirşey olmuyo isterse 3 ay kalsın:) denenmiştir bekar evimizde buzdolabımız genelde boş olduugndan makarnaları bile buzdolabına koyyoduk:)

süpersiniz yaa. . o baza altındaki vakumlu poşette çeyiz malzemeleri mi var?? kullanışlı oluyu mu bende öle yapim bari :)

bende şaşırıyorum ya nasıl böyle güzel baza altı düzenliyolar bende vakumlu sipariş ettim bakalım nasıl olcak

maaşALLAH gayet güzel.ama ben artık her şey az,öz ve pratik olsun istiyorum.
sen çok güzel dizmişsin,uğraşmışsın.:)

Valla ben uğraşmadım :) Çeyizde serildiği gibi duruyor. Vitrinin içindekileri çok çok nadir kullanıyorum. Yemek takımımı kullanıyorum pratik bir yerde zaten

Sarımsak fikri güzel hemen yapıcam zaten içleri geçiyor ziyan oluyor,hasır sepette kokmuyor mu soğan kışın ne çektim o kokudan soğanda kötü çıkmıştı onun etkisi oldu tabi içleri çürük çıktı çoğunun o da çok pis koku yaptı sinir olmuştum.

Hanımlar bende buraya baktıktan sonra düzenledim sağı solu, pikeleri havluları hep katlayıp koyardım bozluyor diye gıcık olurdum bu sefer rulo yaptım havluları pikeleri hem daha hoş durdu hem daha az yer kapladı yapmak isteyenlere fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…