Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Sarımsak fikri güzel hemen yapıcam zaten içleri geçiyor ziyan oluyor,hasır sepette kokmuyor mu soğan kışın ne çektim o kokudan soğanda kötü çıkmıştı onun etkisi oldu tabi içleri çürük çıktı çoğunun o da çok pis koku yaptı sinir olmuştum.

sarımsak işini bende yaptım ama kötü oldu sarımsak tadı değişiyor sanki turşu gibi kokuyor ben beğenmedim nedense eşimde öyle
sarımsaklı yoğurt yaptığımda kötü bir tadı oluyor:KK50:

sarımsak işini bende yaptım ama kötü oldu sarımsak tadı değişiyor sanki turşu gibi kokuyor ben beğenmedim nedense eşimde öyle

Peki rendelemeden bütün koysak o zaman değişmez heralde

:KK1: Benim henüz çocuğum yok ondan dağılmıyor hiç bir yer ohh :KK14: Yazmaların çoğunu kaldırdım sandığıma birkaç tane bıraktım :KK1:

Çocuk olunca değişecek her şey:) Benimde sandıkta yarısı

ben zaten rendelemeden bütün koydum en güzeli taze taze olanı

Anladım bende bir baş deniyeyim beğenmezsem yapmam:)

Holde kokar onlar :KK1: Balkonun varsa sebzelik alıp balkonda tutabilirsin. Ya da nasıl bir evde oturuyorsun bilmiyorum yine sebzelikle dış kapının hemen yanına koyabilirsin

sarımsak nereye koyarsan koy kokar canım benim
ben sarımsaklarımı eziorum bi kavanoza koyup üstünede zeytinyağ kaplıorum gerektikçe ordan alıp kullanıorum bölece kokmuyoda ve çooooook uzun süre bu şekilde saklayabiliorum
deneyebilirsin

patates soğan içinde sebzeliğinin bi böümüne koyabilirsin balkonda güneş gördükçe kötü oluolar
evin içindede yeşilleniolar ben 5 kilo falan alıodum patates soğanı ama bozulunca 2 şer kilo alıorum ama mutfakta hasır sepetim var onun içinde duruyo bozulmadan kullanıorum

buzdolabında hiçbirşey olmuyo isterse 3 ay kalsın:) denenmiştir bekar evimizde buzdolabımız genelde boş olduugndan makarnaları bile buzdolabına koyyoduk:)

Peki rendelemeden bütün koysak o zaman değişmez heralde
cevaplar icin tesekkür ederim kizlar :KK16:

aslinda tek yerim orasi ama herhalde buzdolaina koyucam baska yolu yok buz dolabimda kücük ama bakalim :KK31:
sarimsaklara gelince kayinvalidem bendeyken yapalim rahat edersin dedi sagolsun :KK31:
ve sarimsaklari temizleyip kavonoza koyduk üzerinede yag ama ben hic begenmedim kizlar :26:
tadi baya bir kötü oldu kokusu da :26:
1 2 kullandim tümünü döktüm sonra :26:
en iyisi yine buzdolabi galiba :KK34:

:) ayakkabılığımı paylaşim
eskiyeneri attım hele geçen seneki babetleirm hemen hepsini attım ciddi anlamda yıpranmışlardı:)
şimdi yesyeni babetler aliciğim kendime:) kışlıklarıda kaldırdım ve yeni alcam ayakkabılarım için bir sürü yer açıldı:)

ayakkabılığımın dıştan görünüşü = burda günlük kulalndığımız ayakkabılarımız var.
$SAM_0924 (Copy).jpg

ilk gözü
$SAM_0925 (Copy).jpg

ikinci gözü
$SAM_0926 (Copy).jpg

üçüncü ve son gözü
$SAM_0927 (Copy).jpg

burdada fantazi olan ve çok sık kullanmadıgımız topuklu nubuk günlük kullanılmıcak özel günlerde kullanılcak ayakkabılarımız var:)
$SAM_0928 (Copy).jpg
$SAM_0929 (Copy).jpg

kızlar havluları rulo haline getirip üst üste düzerseniz çok daha güzel durur birde vitrinlerin içindeki su takımlarınız varya şaraplar falan onları yatırıp çapraz koyarsanız biri sağa bakıcak biri sola bakıcak şekilde daha şık duruyorlar deneyebilirsiniz :KK76:

Bu topik iyi gaza getirdi herkesi.bir çırpıda işler bitti valla herkeste.selam düzenli bayanlar..

ne kadar pismişik dağınıkmışık :KK53:
hep eşime iki bebeyle hiçbi iş yapamıyorum diyodum bu gün bi ton iş yaptım valla
bebe bahaneymiş içimde olmalıymış
burda fotoları gördükçe gaza geldim :KK53:

hepinize merhaba hanımlar baştan sona tüm yorumları okuyup düzenlerinizze hayran kalıp bir hevesle ayakkabılığımı silip düzenledim :) çok düzenli değilimdir yani düzeni severim ama öyle küçük dağınıklıklara datahaülsüz değilim çok da rahatsız olmam :) 2-3 haftaya keni evimetaşınacağım inşallah o zaman ende paylaşırım fotolarıı ama mükemmel fikirler var hepsini fotoladım bu kadar faydalanmışken yorum yazmadan geçemedim

sizin yüzünüzden dün bütün gün ayaktaydim :KK57:

paylasiyonuz güzel güzel derli toplu dolaplari :KK14:

dün bütün gün dolap toladiiim :KK6: :KK1::KK1:

aslında bazen bırak dağınık kalsın demek lazım

kızlar kaç kere başka resim sitelerinden denedim ama resimleri küçültmeyi başaramadım.büyük haliyle de eklenmiyor.
yardım bekliyorum.:KK34:

kızlar kaç kere başka resim sitelerinden denedim ama resimleri küçültmeyi başaramadım.büyük haliyle de eklenmiyor.
yardım bekliyorum.:KK34:

aynı dertten bende muzdariptim en sonunda çözümü buldum facede sadece kendin görebileceğin bir albüme ekle fotoları sonra da sağa tıklayıp kaydet
kaydettiklerini yükle siteye
o zaman oluyor:KK34:

X