Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

merhaba bayanlar yaz temizliğine giriştim şu sıralar şimdi burda bazı resimlere baktım da süper baza altı düzenlemişsiniz neler yerleştirmişsiniz öyle ben bazanın bir tarafına iki hurç sadece yerleştirebildim onda da kışlıklar var diğer tarafında gelinlik ve valizler var ama ben yorgan yastıkları bir odamda üstüste hurçlarda koymuşum fakat baza altına mı koysam diye düşündüm şimdi size bir sorum olacak şu vakumlu hurçları kışlıklarım için kullansam sonra açınca kıyafetlerim ne halde olur acaba:KK50: kullanan var mıdır yorganlar için düşündüm ama sonra lazım olduğunda yorganlar falan aç tekrar vakumla olmaz kıyafetler için sağlıklı mı bilemedim :44:

canim ben hic yorgan koymadim onlara
ama kisliklarimi koymustum hepsi kiris kiris oldu :26:
ama ben cok fazla cektim havasini ondan oldu sanirsam :KK31:
yani nasil desem tas gibi olana kadar cekmistim :KK1:
o kadar cekmezsen okadar kirisicagini düsünmüyorum canim :KK34:

gözün aydiin :21:
darisi basima :KK31:
ayakkabilari hallettimde kiyafetler kaldi :KK31:

Teşekkür ederim :) Bir çırpıda dök hepsini yere. Toplamak zorunda kalırsın zaten :KK1:

Ne zor bu yazlık kışlık işi :) Yorganlar kıyafetler ayakkabılar :KK14:

Bütün dolaplarım boş kaldı sanki. Kışlıklar o kadar kalın oluyor ki her yeri dolduruyor :) Yazlıklar ne güzel ohh incecik :KK1:

selinciğim,mutfak çekmecendeki küçük mavi kapaklı kutuları nerden aldın canım?
çok fazla kalabalığın olmasına rağmen ancak bu kadar güzel düzenlenebilir gerçekten.:)
canum onları tupperdan almıştım çeyiz hazırlarken:)
dünyanın parasını verdim tanesi 30 tl miydi neydi servet yatıo orda resmen alcaksan bi milyonculardan al aynı işinin görür
lavabomun altındaki kilitli kapları 3.5 tl ye aldım aynı işlevi görüolar:)
şimdiki aklım olsa tupperdan almazdım:)

merhaba bayanlar yaz temizliğine giriştim şu sıralar şimdi burda bazı resimlere baktım da süper baza altı düzenlemişsiniz neler yerleştirmişsiniz öyle ben bazanın bir tarafına iki hurç sadece yerleştirebildim onda da kışlıklar var diğer tarafında gelinlik ve valizler var ama ben yorgan yastıkları bir odamda üstüste hurçlarda koymuşum fakat baza altına mı koysam diye düşündüm şimdi size bir sorum olacak şu vakumlu hurçları kışlıklarım için kullansam sonra açınca kıyafetlerim ne halde olur acaba:KK50: kullanan var mıdır yorganlar için düşündüm ama sonra lazım olduğunda yorganlar falan aç tekrar vakumla olmaz kıyafetler için sağlıklı mı bilemedim :44:

kıyafetleri koymanı kesinlikle tavsiye etmiorum kırış kırış oluolar makinada yıkandıgındada geçmio ütülense bile izi kalıo
koysaksan yastık yorgan battaniye koy:)
ama vakumlu poşetleri dia,a101,bim vs yerlerden 3 tanesini 10 tl ye alırsan ki ben öle yaptım geri hava alıolar :)
ama genede memnunum en azından tozlanmıolar:)

canim ben hic yorgan koymadim onlara
ama kisliklarimi koymustum hepsi kiris kiris oldu :26:
ama ben cok fazla cektim havasini ondan oldu sanirsam :KK31:
yani nasil desem tas gibi olana kadar cekmistim :KK1:
o kadar cekmezsen okadar kirisicagini düsünmüyorum canim :KK34:

bende işte kırış kırış olurlar diye kararsız kaldım yorganları da arada çıkarmak gerekiyo misafire falan onları da koyamam bakalım nasıl bir düzen vercem off:KK31: teşekkürler bu arada:KK16:

dünyanın parasını verdim tanesi 30 tl miydi neydi servet yatıo orda resmen alcaksan bi milyonculardan al aynı işinin görür

kıyafetleri koymanı kesinlikle tavsiye etmiorum kırış kırış oluolar makinada yıkandıgındada geçmio ütülense bile izi kalıo
ama vakumlu poşetleri dia,a101,bim vs yerlerden 3 tanesini 10 tl ye alırsan ki ben öle yaptım geri hava alıolar :)

bende kırış kırış olur diye düşündüm yorganlarıda işte arada misafir gelince çıakarmak gerekiyo zor olur çıkar tekrar vakumla bilemedim ne yapacağımı :44::KK31: kışlıklarım çok baza altını kapladı sonra yorganlar var bir odada sevmiyorum öyle off ne zor bu işler teşekkürler canım bilgi içinde :KK16: bakalım ne yapacağım bende bir yol bulmalıyım

bana da çok pahalı geliyor.onu alacağıma cam alırım diyorum.daha sağlıklı.
boyutları çok ideal olmuş ama.

ben vakumlu hurçları koçtaştan almıştım.yorganlar için.süper oldular.gereksiz kalabalıktan hiç hoşlanmam zaten.:)

İlk fotoğraf plastik kaplarımın olduğu dolap :)

İkinci fotoğraf kahvaltı takımım ve kahvaltılık diğer tabaklarımın olduğu dolap

Üçüncü resim günlük yemek tabaklarım servis tabaklarımın olduğu dolap

Günlük su bardaklarımm , çay bardaklarım , borcamlarım , plastik saklama kaplarım ,kaselerim, günlük yemek takımım ve kıyafetlerim :KK1:

Eklentiler

• $07052013899.jpg
    $07052013899.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 1.168
  • $07052013902.jpg
    $07052013902.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 1.116
  • $07052013905.jpg
    $07052013905.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 1.158
  • $07052013908.jpg
    $07052013908.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 1.130
  • $07052013910.jpg
    $07052013910.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 1.140
  • $07052013912.jpg
    $07052013912.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 1.121
  • $07052013914.jpg
    $07052013914.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 1.119
  • $07052013915.jpg
    $07052013915.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 1.054
  • $07052013916.jpg
    $07052013916.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 1.120
  • $07052013917.jpg
    $07052013917.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 1.115
  • $07052013920.jpg
    $07052013920.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 1.164
  • $07052013921.jpg
    $07052013921.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 1.143
  • $image_1367915309974615.jpg
    $image_1367915309974615.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 1.134
  • $image_1367915309974684.jpg
    $image_1367915309974684.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 1.057
  • $image_1367915309974696.jpg
    $image_1367915309974696.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 1.111
  • $image_1367915325880581.jpg
    $image_1367915325880581.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 1.163
  • $image_1367915325880602.jpg
    $image_1367915325880602.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 1.135
Son düzenleme:
Bu arada fotoğraflarda çoğu bardak tabak bulaşık makinesindeydi. Yarım yarım görünüyo hepsi :KK1:

bende işte kırış kırış olurlar diye kararsız kaldım yorganları da arada çıkarmak gerekiyo misafire falan onları da koyamam bakalım nasıl bir düzen vercem off:KK31: teşekkürler bu arada:KK16:
canım misafir geldiğinde bende çıkarıorum her bi poşette bi yorgan var ve yastıklarımın hepsi aynı hurçta
misafir geldiğinde çıkarıorum yorganını falan misafir gittiğinde eve mutlaka bi süpürge açarım ben süpürgeyi çıkarmışken hurcuda vakumluorum açıkçası zor gelmio bana:)
öyle ortada olması beni daha çok rahatsız eder gözüme batardı sürekli:)

bana da çok pahalı geliyor.onu alacağıma cam alırım diyorum.daha sağlıklı.
boyutları çok ideal olmuş ama.

ben vakumlu hurçları koçtaştan almıştım.yorganlar için.süper oldular.gereksiz kalabalıktan hiç hoşlanmam zaten.:)

kesinlikle cam al hem daha ucuz hem daha sağlıklı tupperda olsa plastik yani sonuçta:)
ben o ara danışmanlığını yapıodum almış bulundum ve çekmeceme cuk diye oturdu:)
diyorumya imdiki aklım olsa almazdım yane:)

Düzenli bayanlar,takipteyim :82:
Aferin size :KK9:

canım misafir geldiğinde bende çıkarıorum her bi poşette bi yorgan var ve yastıklarımın hepsi aynı hurçta
misafir geldiğinde çıkarıorum yorganını falan misafir gittiğinde eve mutlaka bi süpürge açarım ben süpürgeyi çıkarmışken hurcuda vakumluorum açıkçası zor gelmio bana:)
öyle ortada olması beni daha çok rahatsız eder gözüme batardı sürekli:)

eğer zor değilse vakumlamak yaparım bende peki bişey daha sorcam şimdi bende 7 yorgan var bazaların altıda genelde aynıdır vakumlasam sadece bir tarafı alır mı onları birde yorganlar yastıklar çıkınca ne hal alıyo yün yorgan birde benimkiler ayrıca int araştırdım bazı bilindik alışveriş sitelerinde var oralardan mı alsam ne çok soru sordum demii :KK52::KK52:

eğer zor değilse vakumlamak yaparım bende peki bişey daha sorcam şimdi bende 7 yorgan var bazaların altıda genelde aynıdır vakumlasam sadece bir tarafı alır mı onları birde yorganlar yastıklar çıkınca ne hal alıyo yün yorgan birde benimkiler ayrıca int araştırdım bazı bilindik alışveriş sitelerinde var oralardan mı alsam ne çok soru sordum demii :KK52::KK52:

şimdi sorularına cevap verim :) 7 yorgan tek kişilikmi çift kişilikmi?
ama tek kişil bile olsa tek tarafa sığması biraz zor 3 tane üst üste rahat sığar bölece bi taraf 6 tane çok rahat alır ama 7. zorlayabilir
yorganların yün yada elyaf olması bişe değiştirmez :) yani bende 3 tane yün yorgan var 1 senedir vakumlu poşette geçen gün havalandırdım gene vakumladım:) çıkınca yüzlerinde hafif bi kırışıklık oluyo ama 15 dakka sonra normale dönüyo

benim bazamın altına bakarsan sol baş tarafta üst üste 3 tane yün yorgan onun önünde bir kişilik eşlyaf yorgan ve üstünde yatak örtüm onun önündede kutularda nevresim takımları var
sağ tarafta ise üst üste 3 tane elyaf yorgan onun önünde altta yastıklar üstünde eşimin üniformaları
onun önünde kahverengi olanda minderler balkonda piknikte kullannıorum:)

alıcan yer konusunu bilemiorum ama çok para verme sonuçta bunlar poşet bi yeri delindiğinde vakumlama özelliği kayboluyo:)
ağzını kapatmak zor diil anahtarı var cırt diye çekiosun kapanıo sonnada süpürgeyle çekiosun hepsi bu:)
istersen denemk amaçlı bimde 10 tl 3 lü paketler satılıo al dene memnun kalırsan devamını alırsın:)
3 lü paketler 2 büyük bi küçük oluyo
büyüklerin bi tanesine çift kişilik yün yorgan yada çift kişil elyaf ve tek kişilik battaniye sığıyo
küçklerede 2 tane yastık sıgıyo:)

şimdi sorularına cevap verim :) 7 yorgan tek kişilikmi çift kişilikmi?
ama tek kişil bile olsa tek tarafa sığması biraz zor 3 tane üst üste rahat sığar bölece bi taraf 6 tane çok rahat alır ama 7. zorlayabilir
yorganların yün yada elyaf olması bişe değiştirmez :) yani bende 3 tane yün yorgan var 1 senedir vakumlu poşette geçen gün havalandırdım gene vakumladım:) çıkınca yüzlerinde hafif bi kırışıklık oluyo ama 15 dakka sonra normale dönüyo

benim bazamın altına bakarsan sol baş tarafta üst üste 3 tane yün yorgan onun önünde bir kişilik eşlyaf yorgan ve üstünde yatak örtüm onun önündede kutularda nevresim takımları var
sağ tarafta ise üst üste 3 tane elyaf yorgan onun önünde altta yastıklar üstünde eşimin üniformaları
onun önünde kahverengi olanda minderler balkonda piknikte kullannıorum:)

alıcan yer konusunu bilemiorum ama çok para verme sonuçta bunlar poşet bi yeri delindiğinde vakumlama özelliği kayboluyo:)
ağzını kapatmak zor diil anahtarı var cırt diye çekiosun kapanıo sonnada süpürgeyle çekiosun hepsi bu:)
istersen denemk amaçlı bimde 10 tl 3 lü paketler satılıo al dene memnun kalırsan devamını alırsın:)
3 lü paketler 2 büyük bi küçük oluyo
büyüklerin bi tanesine çift kişilik yün yorgan yada çift kişil elyaf ve tek kişilik battaniye sığıyo
küçklerede 2 tane yastık sıgıyo:)

7 yorgan 2 si tek 5 i çift kişilik tabi birde yastıklar var 3 yorganı içine alıyosa bu vakum iyi olur benim için 3 nüde bir yaparım birinide yastıklarla birleştirsem tamamdır bazanın bir tarafı 6 tane alırsa bir tarafa da diğerini ve başka şeyler var onları koyarım ama sen bayağı bir şey yerleştirmişsin bende alayım deneyeyim en iyisi yine sorarım burdan fikirlerinizi yardımların için sağol canım şimdi senin bazaya tekrar bi bakim :KK52:

baza altı:)

bazamın altında vakumlu hurçlarım var içlerinde yorganlar
işe yarıomu ? almadan önce çok düşündüm alsammı almasammı diye ama hurçlar geri açılıyo malesef:KK43:
ama şuanki aklım olsa gene alırdım en azından temiz duruyolar tozlanmıyolar.
nevresimlerimi kutularıyla saklıorum açıkta duranlar annemin eski çarşafları, taşınırken pikniğe giderken kullanıorum
minderlerim var,ve eşimin kıafetleri......

Eki Görüntüle 703360
Eki Görüntüle 703361

süper yerleştir mişsin:KK9::KK9: deneyeceğim bunu :KK52::KK52:

Teşekkür ederim :) Bir çırpıda dök hepsini yere. Toplamak zorunda kalırsın zaten :KK1:

Ne zor bu yazlık kışlık işi :) Yorganlar kıyafetler ayakkabılar :KK14:

Bütün dolaplarım boş kaldı sanki. Kışlıklar o kadar kalın oluyor ki her yeri dolduruyor :) Yazlıklar ne güzel ohh incecik :KK1:
girisicemde canim alerjim var ve bu aralar cok siddetli :26:
ilac kullaniyorum o da cok halsizlik bass dönmesi felan yapiyor :26:
insallah 1 aya daha iyi olurum :KK31:
buradaki fotograflari görüncede icim gidiyor ama beklicem artik :KK14:

rica ederim canim :KK34:kolay gelsin :KK31:

İlk fotoğraf plastik kaplarımın olduğu dolap :)

İkinci fotoğraf kahvaltı takımım ve kahvaltılık diğer tabaklarımın olduğu dolap

Üçüncü resim günlük yemek tabaklarım servis tabaklarımın olduğu dolap

Günlük su bardaklarımm , çay bardaklarım , borcamlarım , plastik saklama kaplarım ,kaselerim, günlük yemek takımım ve kıyafetlerim :KK1:

:KK9::KK9: :nazar:

Maşaallah bayanlar ne güzel düzeniniz imrendirdiniz bende düzenliyimde sizler daha bir düzenlisiniz,bende sürekli kıyafet katlarım mutfak çekmecelerini düzenlerim kıyafetleri sağolsun eşim çekmeceleride sağolsun oğlum dağıtır:) mutfakta ben genelde kavanoz kullanıyorum kuruyemiş vs için onun dışında bulgurumu pirincimi vs mi de yoğurt kaplarını kapladım yapışkanlı folyoyla onlara koyuyorun üstünenede adlarını yazınca tamam birde bez torba dikicem plastikle temas etmesin diye,kıyafetlerimide hurçlara koyarım kullanmadıklarımı çekyatların altında.

Maşaallah bayanlar ne güzel düzeniniz imrendirdiniz bende düzenliyimde sizler daha bir düzenlisiniz,bende sürekli kıyafet katlarım mutfak çekmecelerini düzenlerim kıyafetleri sağolsun eşim çekmeceleride sağolsun oğlum dağıtır:) mutfakta ben genelde kavanoz kullanıyorum kuruyemiş vs için onun dışında bulgurumu pirincimi vs mi de yoğurt kaplarını kapladım yapışkanlı folyoyla onlara koyuyorun üstünenede adlarını yazınca tamam birde bez torba dikicem plastikle temas etmesin diye,kıyafetlerimide hurçlara koyarım kullanmadıklarımı çekyatların altında.

ooo eflal de gelmiş.:)

Hanımlar vakumlu poşet almak istemeyenlere bir fikir derya baykalda görmüştüm normal çöp poşetini vakumlu poşet gibi kullanmıştı videosunu bulursam eklerim:)

X