Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

C

Gecmis olsun hayirli olsu sunnetiniz mavili... kac aylik ikizlerin.
Benimde 9.5 aylik oglum var kismetse onumuzdeki hafta sunnet ettiricez.
Nasil oldu sizin biraz bilgi verirmisin bana ?
Sağol canım ben biraz geciktim 26 aylıklar seninki nin tam zamanı Şişli Etfal de yaptırdım bir saate yakın sürdü uyutüp yapıyorlar uyanın ca 3saat bir şey yemiyor benimkiler hiç yatmadı lar akşam 5de evdeydik hiç zorlanmassin . Gece 4den sonra birsey yedirilmiyor
Allah bağışlasın oğlunu hayırlı evlat olsun aklına takılan birsey olursa cevaplarım

Sağol canım ben biraz geciktim 26 aylıklar seninki nin tam zamanı Şişli Etfal de yaptırdım bir saate yakın sürdü uyutüp yapıyorlar uyanın ca 3saat bir şey yemiyor benimkiler hiç yatmadı lar akşam 5de evdeydik hiç zorlanmassin . Gece 4den sonra birsey yedirilmiyor
Allah bağışlasın oğlunu hayırlı evlat olsun aklına takılan birsey olursa cevaplarım
Genel anestezimi yapildi.. doktor lokal yapicam 20 dk. Lik bibislem dedi bize. Bezli oldugu icin iyilesmesinkolay olurmus ilk gun sıkıntili sonraai rahatmis. Yaptiran baska arkadaslarda oyle soyluyor.
Tesekkur ederim canim cok saol. Ikizlerine allah uzun omur versin.ins.

Yani bir

Bir aylik filan ken bir yaş dan sonra sorun olmaz sanırım

ANLADIM..HANİ BAZILARI YAPTIRIP HASTANEDEN ÖYLE ÇIKIYOR YA NE BİLEYİM..AMA BEZLİ OLDUĞU SÜRECE YAPTIRMAK MANTIKLI GELİYO BANADA..AMANN Bİ DOĞSUNDA DERDİMİZ O OLSUN :p

C

Gecmis olsun hayirli olsu sunnetiniz mavili... kac aylik ikizlerin.
Benimde 9.5 aylik oglum var kismetse onumuzdeki hafta sunnet ettiricez.
Nasil oldu sizin biraz bilgi verirmisin bana ?

kaç yıl sonra geldiler tüp bebişler mi yoksa?

cetvelciler canlarımmmmmmmmmmmm:KK19: bu sohbeti isterseniz kendi topiğimize taşıyalım buradaki düzen konusu dağılmasın:KK15:

Genel anestezimi yapildi.. doktor lokal yapicam 20 dk. Lik bibislem dedi bize. Bezli oldugu icin iyilesmesinkolay olurmus ilk gun sıkıntili sonraai rahatmis. Yaptiran baska arkadaslarda oyle soyluyor.
Tesekkur ederim canim cok saol. Ikizlerine allah uzun omur versin.ins.
Genel anestezi oldu

Bulaşık Deterjan Tableti Kavanozu
Mutfağımın baş köşesine oturan kavanozun kullanımı kolay olduğu gibi, eve ufak bir de espri katıyor:KK15:

Eklentiler

• 51.jpg
    51.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 804
  • 52.jpg
    52.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 751
Mrb bayanlar bende duzen hastasi biri olarak bi kac gundur takip ediyodumm sizleri . Duuzenliyimdir ama en bastan.bi el atip ugrasiyorum yine daha sonra fotograflarla gelicem :) simdi bi kac sorum var benim dolap skintim var biraz yastikti yorgan battaniye fazlasiyla ver ceyizde her ne kadar almak istemesemde ceyizde geldiler benimle simdi bu kadife battaniyele var hani onlari vakumlu poseflere koymayi dusunuyorum doert tane var acaba kirisir mi yani daha sonradan kotu durur mu kullanmak istedigim zaman kotu bi goruntude olurlar mi . Bide bikir misiniz orlon iplik iste iki tane yastigimin icinde bundan var yani elyaf degilde orlon acaba bunuda vakumlu posette saklayabilir miyim cvp verirsenin sevinirim :)

Mrb bayanlar bende duzen hastasi biri olarak bi kac gundur takip ediyodumm sizleri . Duuzenliyimdir ama en bastan.bi el atip ugrasiyorum yine daha sonra fotograflarla gelicem :) simdi bi kac sorum var benim dolap skintim var biraz yastikti yorgan battaniye fazlasiyla ver ceyizde her ne kadar almak istemesemde ceyizde geldiler benimle simdi bu kadife battaniyele var hani onlari vakumlu poseflere koymayi dusunuyorum doert tane var acaba kirisir mi yani daha sonradan kotu durur mu kullanmak istedigim zaman kotu bi goruntude olurlar mi . Bide bikir misiniz orlon iplik iste iki tane yastigimin icinde bundan var yani elyaf degilde orlon acaba bunuda vakumlu posette saklayabilir miyim cvp verirsenin sevinirim :)
Canım gel sohbet konumuza gidelim:KK19:, burda sadece fotoğraf yayınlıyoruz artık:KK15:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/

11 yıl sonra geldiler yavrularim 5defa tüp bebek denedim ama nasip olmadı hep düşük le sonuçlandı ibrahim Saraçoğlu nun kürleri ni yaptım tabi herseyin zamanı var zaman dolmuş şükürler olsun Rabbim nasip etti
masallah canim Allah bagislasin bende yavruma 7 yil sonra kavustum ne yaparsak yapalim Rabbim nasip eyleyince oluyor gercekten

amin evet aynen oyle canim anlat anlat bitmez gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Başınız ağrısa evde ilaç arayıp mı geziyorsunuz? Parmağınız pıçaklanmış:-)-)) hâldeyken evde yara bandı mı bulamıyorsunuz? Ahaa ayağınız burkuldu, ne sarsam üstüne diye mi düşünüyorsunuz?
:stop: Her evin ihtiyacıııı; Evin Eczane Kutusu:KK58:

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 1.702
  • Beğen
Reactions: kba
Ayakkabılık düzenim

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 1.634
  • 12.jpg
    12.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 1.628
  • 13.jpg
    13.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 1.571
  • 14.jpg
    14.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 1.592
  • 15.jpg
    15.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 1.669
  • 16.jpg
    16.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 1.577
  • 17.jpg
    17.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 1.552
  • 18.jpg
    18.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 1.551
Kızlar bugün 3M Migrostaydım, temizlik bezleri, süngerler, temizlik eldivenleri (%50) bazı deterjanlar ve diş fırçaları indirimdeydi. Birkaç eldiven, mikro fiber bezler, fırça filan aldım. Bu arada saklama kabında da indirim gözüme çarpanlar arasında.

canlar bunlar da benim misafir banyomdan kareler cetvelciler topiğine ekledim burada da dursun

Eklentiler

• fotoğraf.JPG
    fotoğraf.JPG
    117,2 KB · Görüntüleme: 1.639
  • fotoğraf2.JPG
    fotoğraf2.JPG
    142,3 KB · Görüntüleme: 1.665
  • fotoğraf3.JPG
    fotoğraf3.JPG
    125,8 KB · Görüntüleme: 1.548
  • fotoğraf4.JPG
    fotoğraf4.JPG
    117,9 KB · Görüntüleme: 1.560
  • fotoğraf5.JPG
    fotoğraf5.JPG
    97,8 KB · Görüntüleme: 1.559
  • fotoğraf6.JPG
    fotoğraf6.JPG
    129,2 KB · Görüntüleme: 1.543
  • fotoğraf7.JPG
    fotoğraf7.JPG
    87,8 KB · Görüntüleme: 1.559
  • fotoğraf8.JPG
    fotoğraf8.JPG
    94,6 KB · Görüntüleme: 1.516
canlar bunlar da benim misafir banyomdan kareler cetvelciler topiğine ekledim burada da dursun
BANYODAKİ SEPETLERİNE VE DEKORLARINA BAYILDIM..BENİMDE EK BİŞEYLER YAPMAM LAZIM BANYOMA DOLAP DÜZENLEMESİNİN YENİLENMESİ DIŞINDA :)

X