daha güzelleri yaparsın inşallah. .çok oyuncak alma yeterçok tertipli gözüküyor ilerde bir çocuğum olursa aynen bu şekilde yapmalıyım
O kullanilmayan ceyizliklerden bol miktarda bendede mevcut hele su kaplama yorganlar napsam bilmiyorum. Bi cozum bulursan banada haber ver lutfen
Kapaklı hurç alsam die düşündüm daha düzgün durur diye esimde tam kapanmasa diyo valla hiç kullanmam dediklerimi vericem ayiklicam artık aklıma başka fikir gelmio vakumluyada onlar olmaz
BUNUN İÇİN VAKUMLU HURÇ YADA EK DOLAP DIŞINDA BİR ÇÖZÜM YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR..KULLANILMAYANLARI DAĞITMAYI DÜŞÜNMÜYORSAK..EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY ORTALIKTA BİŞEYLERİN KALMASI..EVİ YENİ ALDIK MÜTEAHİT BALKONLARI KAPAMAMIZA MÜSADE ETMEDİ KAPATIP ORAYA KOYARIM DEDİĞİM DONDURUCUM VE Bİ DOLABIM İÇERDE KALDI NEREYE KOYACAĞIMI BİLEMİYORUM DONDURUCUYU ORTADA GÖRDÜKÇE SİNİRİM BOZULUYOR BENİMDEBenimkiler hurclarda zaten. Eski evimdr cok rahattim yük dolabim vardi hurclari kaldirmistim mis. Bu evimde gardirap ustunde kaldi cok sekilsiz duruyor sinirim bozuluyor. Simdilik bekliyorum tasinicam bi kac ay daha dayanayim bari..
Gunaydin kizlar..
canımmmmm çok geçmiş olsun biran önce iyileş aramıza bekliyoruztatlılarım canlarım konu yürümüş gitmiş çok şey kaçırmışım lakin 2 gündür çok rahatsızım pek ilgilenemedim sizlerle arada açtım ama oturamadım feci sırt ağrılarım var da
canımmmmm çok güzel olmuş, bende aldım dün bundan 2 paket bakalım nerelerde kullanıcam, eline emeğine sağlık çok düzenli olmuş maşallah
Allahım becerikli insanın hali bir başka oluyor, bu nasıl güzel bir dolap böyle ba-yıl-dımmmmmBu arada o mor pembe dolap varya aslında salondaki eski konsolumduevimize taşınırken salon mobilyasını değiştirdik o boşa çıktı bende ne yaptım yapışkan kağıtlar varya onunla kaplayıp rengini değiştirdim bir anda çocuk odasında buldu kendini konsol
6 PAKET ALDIM :) BİRAZ UĞRAŞTIM AKŞAM AKŞAM AMA DEĞDİ :) HEP BÖYLE DÜZENLİ KALSA KEŞKE:)canımmmmm çok güzel olmuş, bende aldım dün bundan 2 paket bakalım nerelerde kullanıcam, eline emeğine sağlık çok düzenli olmuş maşallah
6 paketmiiii6 PAKET ALDIM :) BİRAZ UĞRAŞTIM AKŞAM AKŞAM AMA DEĞDİ :) HEP BÖYLE DÜZENLİ KALSA KEŞKE:)
CNM BİR PAKETTEN 4 PARÇA ÇIKIYOR ÇEKMECE BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE AYARLAYINCA RESİMDE GÖRDÜĞÜN ÇEKMECELERE 7 PARÇA KULLANDIM..KULLANACAĞIN YERE BAĞLI KAÇ PARÇA İHTİYACIN OLACAĞI..6 paketmiiiianca mı yetiyo 2 tane az almışım o zaman tüh
en güzelini yapmışsın nasıl olsa biyerlerde kullanılır canım , az gelirse internette başka sitelerde var artık ordan sipariş veririm ben deBEN BİKAÇ YERDE KULLANICAM DİYE PLANLAYIP GİRDİĞİM İÇİN A 101 E BULDUĞUMU ALDIM :)
BİRÇOK YERDE SATILIYOR ZATEN ALICAKTIM NETTEN ARAŞTIRIYORDUM İYİKİ ALMAMIŞIM ÇÜNKÜ İNTERNETTEN 1 TANE ALACAĞIM FİYATA NERDEYSE 3 PAKET ALDIM..ALDIKLARINI DENE VE DAHA DA KULLANIRIM DİYORSAN AL BENCE A101 DEN..en güzelini yapmışsın nasıl olsa biyerlerde kullanılır canım , az gelirse internette başka sitelerde var artık ordan sipariş veririm ben de
Kızlar hafta sonu bazann altına dalicam eşime dedim yardım ederim dedi kocaman bir hurç ceyizlik var bavul var bir hurç ceyizlik yorgan bir hurcda çarşafi felan 1 açılmamış yorgan ve 1 tanede örtü seti yazliklarimız gene büyük bir hurcda varda var anlicaniz bnim burayı duzenleip yorgan ve yastık alicak şekilde yer acmam lazım vericem olmayan kiyafetleri ayrcam bekletmicem ya bu ceyzleri napıcam blmiorum kullanmiorumki hepsini esimin annesi yapmis
O kullanilmayan ceyizliklerden bol miktarda bendede mevcut hele su kaplama yorganlar napsam bilmiyorum. Bi cozum bulursan banada haber ver lutfen
Ooo küçükhanımın cicileri, annesinin düzeni maaşallahh
Yahu sırtın hasta belin hasta, senin ne işin var aspiratörlü dolap tepelerinde?canım çok sağol sana da geçmişler olsun ay sorma ben böyle sırt ağrısı görmedim korkmaya başlamıştım ciddi bişey mi vardır nedir diyedoktora gidecektim ama annem dün gece şişe attı sırtıma bugün biraz daha rahattım böyle böyle hafiflerse gitmicem yine çoğalırsa gidicem doktora sırt ağrısı bu ihmale gelmez bir sürü rahatsızlık sırt ağrısına sebep olabilirmiş..
dün nasıl kötüydüm kıpırdayıp iş yapamıyodum yaaa
bugün aspratörün borusu olan dolabımı sildim düzenledim yarın resimlerim inş. canım orası da bela benim için boruyu tam takamamışlar boşluklar kalmış bütün toz toprak doluyo dolaba koli bandı ile geçici olarak sardım falan bakalım idare etcek mi...
yazdıklarınıza biraz bakmaya çalıştım bugün sarı bez mevzusuna bayıldımfakat ben hala mutfakta sarı bez kullanıyorum kötü mü tatlım bu bezler? örneğin masayı yemeklerden sonra önce ilaçlı süngerle siler sonra sarı bezle tekrar geçerim, bi de tezgahı sürekli sarı bezle silerim, mikrofiber bezlerin mutfakta kullanımı nasıl olur ki, bilemedim ???
Bu arada o mor pembe dolap varya aslında salondaki eski konsolumduevimize taşınırken salon mobilyasını değiştirdik o boşa çıktı bende ne yaptım yapışkan kağıtlar varya onunla kaplayıp rengini değiştirdim bir anda çocuk odasında buldu kendini konsol
Allah tez zamanda sana da versin yavrucumm vaktiyle sağlıkla inşaallah.ay sen ikinciye mi hamilesinnn maşaallah yaa :)) biz daha birinciyi bulamadıknasip, herşeyin hayırlısı...Rabbim hayırla kucağına almanı nasip etsin tatlım..
Ya bunların saplarına bir de etiket mi eklesen ki kba, hangisinde ne var diye. Kovanın sapına iple geçirebilirsin. Bak şöyle:Bu renkli kovaları her birinde farklı malzemeleri var..Mesela birinde oyun hamurlu ve kalıp. .vs aparatları. ..birinde parmak boyası, sulu boya ve aparatları. .. bebekleri ve kıyafet ıtır Zıpırlar bi sepet..Mutfak Evcilik oyuncakları bir iki sepet