HMM..İYİ FİKİR ASLINDA İÇİNDE NE VAR DİYE KAPAKLARI TEK TEK AÇMAK GEREKMEZ..BEN BİLGİSAYARDAN RESİMLİ ÇIKTI ALAYIM ONLAR İÇİN :) MALUM OKUMA YAZMA BİLMİYOR BENİM CADI ..kba sen ne marifetli hatunmuşsun aaaaa maaşallaahh. Kova fikrini çok tuttum bunların yeşil karelerinden benim banyoda var deterjan koymalık. Oyuncaklar için süper
Allah tez zamanda sana da versin yavrucumm vaktiyle sağlıkla inşaallah.
Ya bunların saplarına bir de etiket mi eklesen ki kba, hangisinde ne var diye. Kovanın sapına iple geçirebilirsin. Bak şöyle:
Eki Görüntüle 1479115 Eki Görüntüle 1479118
fiyatına dikkat etmemiştim hemen deniyeyim o zaman, hoş a101 de dün zor buldum düzenli hanımlar muhtemelen bugüne birşey bırakmamışlardırBİRÇOK YERDE SATILIYOR ZATEN ALICAKTIM NETTEN ARAŞTIRIYORDUM İYİKİ ALMAMIŞIM ÇÜNKÜ İNTERNETTEN 1 TANE ALACAĞIM FİYATA NERDEYSE 3 PAKET ALDIM..ALDIKLARINI DENE VE DAHA DA KULLANIRIM DİYORSAN AL BENCE A101 DEN..
cnm bu konuda cahilim bu mikrofiber bezler mutfak için ayrı özel olanlar mı var? yoksa bildiğimiz mikrofiber toz bezleri mi? mesela ben sarı bezlerde şunu seviyorum bulaşık deterjanı ile yıkandığında leke kir mir kalmıyo üzerinde ve ben çok büyük bezle rahat edemiyorum sarı bezleri de ortadan kesip yarım yarım kullanıyorum ve sık sık atıp değişiyorum.Yahu sırtın hasta belin hasta, senin ne işin var aspiratörlü dolap tepelerinde?
Canınızın kıymetini bilin azcık!
Sarı bez dişlerimi gıcırdatıyor benim bendimahi yaa. Hem mikrofiber bezlerden kullanıp da içine sineni buldun mu gör bak sarının yaptığı işin kaç katını yapıyor. 60 derecede de makinede yıkanıyor, oh miss. Kötü demeyim hadi ama kullanışsız bence.
baronesim teşekkür ederim canım dua edin yaa bugün de var ağrılarım...
gben şekerim çok haklısın aslında ama işte yeni plastik kaplar almıştım düzenlemek için ortada dursa içim rahat etmeyecekti bi de yakında kayınvalideler gelecek bana bi kaç güne kadar misafirliğe ondan yapacaklarımı yapmaya çalışoyorum ay ben de hastayım ne edecem onlar gelince bilmiyorum dua edin kızlaaaar
hanımlaaaarrrrrrr buradan gaza gelip düzen kuruyorum derken kendinizi helak edip hastalanmayın siz bize lazımsınızbaronesim teşekkür ederim canım dua edin yaa bugün de var ağrılarım...
gben şekerim çok haklısın aslında ama işte yeni plastik kaplar almıştım düzenlemek için ortada dursa içim rahat etmeyecekti bi de yakında kayınvalideler gelecek bana bi kaç güne kadar misafirliğe ondan yapacaklarımı yapmaya çalışoyorum ay ben de hastayım ne edecem onlar gelince bilmiyorum dua edin kızlaaaar
haklısın cnm Allah büyüktür ağrılarım hafiflese biraz sorun yok da bakalım Rabbim tüm hastalara şifa versin, sen nasıl oldun tatlım?Allah bir kolaylık verir yavrum. Onlar da seni görmeye geliyor dolap karıştırmaya değil ya. Normal tozunu al evi de eşin süpürsün. Yabancı değiller sonuçta kendini paralama sakın.
haklısın baronesim teşekkür ederimhanımlaaaarrrrrrr buradan gaza gelip düzen kuruyorum derken kendinizi helak edip hastalanmayın siz bize lazımsınızberaber yavaş yavaş düzenimizi oturtucaz inşallah
Aynen!hanımlaaaarrrrrrr buradan gaza gelip düzen kuruyorum derken kendinizi helak edip hastalanmayın siz bize lazımsınızberaber yavaş yavaş düzenimizi oturtucaz inşallah
Burun boğaz klasik grip. Şükürler olsun dünden iyiyim bugün de dinlensem yarına ayaklanırım.haklısın cnm Allah büyüktür ağrılarım hafiflese biraz sorun yok da bakalım Rabbim tüm hastalara şifa versin, sen nasıl oldun tatlım?
valla bravo ne güzel dinlendiriyosun kendini helal sana ben bazen beceremiyorum uzanıp yatmayı ortada sağa sola dolanıp duruyorum pek bişeye yaramasa da ahh şu huyum...Allah şifa versin cicimm...Aynen!Bebek adımlarıyla da olur acelemiz yok
Burun boğaz klasik grip. Şükürler olsun dünden iyiyim bugün de dinlensem yarına ayaklanırım.
İnternete bağlı bir laptopum olsun, uzanabileceğim yerde de karnımı doyuracak bir şeyler. Yeter. Emeklilik hayalimvalla bravo ne güzel dinlendiriyosun kendini helal sana ben bazen beceremiyorum uzanıp yatmayı ortada sağa sola dolanıp duruyorum pek bişeye yaramasa da ahh şu huyum...Allah şifa versin cicimm...
hahaa hiç güleceğim yoktu süpersinİnternete bağlı bir laptopum olsun, uzanabileceğim yerde de karnımı doyuracak bir şeyler. Yeter. Emeklilik hayalim
Grip dinlenmeden geçmez, ben ilaç da kullanmam. Bir boğaz spreyi.
Çünkü grip dediğin; doktora gidip ilaç kullansan 1 haftada geçiyor, yatıp dinlensen 7 günde.Doktor tavsiyesidir.
hahaa hiç güleceğim yoktu süpersin
yemek yapabiliyo musun bari şekerim? iyi hasta hasta bilgisayarı çekiyo kafan
Günaydın
Çeyiz diye tanımladığınız her şeyi bir sayın bakalım. Mesela tülbentler patikler vs gibi mi? Oda takımları mı? 17 yastık 5 yorgan mı nedir
Bende saris bez kullaniyorum mutfak icin. Mikrogiberleri temizlik icin kullaniuorum. Ama ayrica tavsiyeniz nedir mikrofiberde bende deneyim.Yahu sırtın hasta belin hasta, senin ne işin var aspiratörlü dolap tepelerinde?
Canınızın kıymetini bilin azcık!
Sarı bez dişlerimi gıcırdatıyor benim bendimahi yaa. Hem mikrofiber bezlerden kullanıp da içine sineni buldun mu gör bak sarının yaptığı işin kaç katını yapıyor. 60 derecede de makinede yıkanıyor, oh miss. Kötü demeyim hadi ama kullanışsız bence.
aaaaaaaaaaa kızlar önceki sayfaları hiç okumuyorsunuz amaSayiyorum hemen. 3 tane yun yorgan kaplamali..tantelli yatak takimlari 3 adet. Dantelnoda takimlari 4 adet. Dantel sehpa takimlari 3 adet. Dantel mutfak takimi. Kurdrla isi salon takimi. Olmayan fiskosum icin dantel ortuler 3tane. 12 adet renkli yastik kilifi cifter 24 yapar. 10 tane saten seccade saten yastik baslari. Misafir havlulari 20 adet misafir banyo havkulari 4 adet. Kucuk bir hurc yazma basim acik cunku.
Bunlar hic kullanilmayanlar ayrica misafirlerime havlu nevresim ayirdim baza altinda onlari saymiyorum bile.
Bende saris bez kullaniyorum mutfak icin. Mikrogiberleri temizlik icin kullaniuorum. Ama ayrica tavsiyeniz nedir mikrofiberde bende deneyim.
ben de hiç sevmiyorum ya yemek yapmayı hatta yemek yapmak neysede hergün ne pişiricem diye düşünmek ayrı bir dertDün kucağımda laptopla kaç kere uyuyakaldım bilsen
Yemek olarak annemin "misafir gelirse pişirirsin" diye buzluğa hazırladığı sarmayı patlattım ooh iki gündür onu yiyoruzBugün daha iyiyim yufka aldırdım eşime, börek yapıp atarım fırına bitti gitti
En yapmayı sevmediğim şey de yemek.
Kardeşin falan yok mu evlenecek ona devretsenSayiyorum hemen. 3 tane yun yorgan kaplamali..tantelli yatak takimlari 3 adet. Dantelnoda takimlari 4 adet. Dantel sehpa takimlari 3 adet. Dantel mutfak takimi. Kurdrla isi salon takimi. Olmayan fiskosum icin dantel ortuler 3tane. 12 adet renkli yastik kilifi cifter 24 yapar. 10 tane saten seccade saten yastik baslari. Misafir havlulari 20 adet misafir banyo havkulari 4 adet. Kucuk bir hurc yazma basim acik cunku.
Bunlar hic kullanilmayanlar ayrica misafirlerime havlu nevresim ayirdim baza altinda onlari saymiyorum bile.
Sevmiyorum ama küçük de olsa şöyle bir ipucum var yemeğe:ben de hiç sevmiyorum ya yemek yapmayı hatta yemek yapmak neysede hergün ne pişiricem diye düşünmek ayrı bir dert
ohh iyimiş valla bizimki sarma börekle olmaz kolay kolay sulu yemekçiyiz biz :)) gerçi hastalık zamanı her türlü olur işin bu kısmı da var iyi yaptın şekerim ah bu annelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin biz da çok yakın oturuyoruz elhamdülillahDün kucağımda laptopla kaç kere uyuyakaldım bilsen
Yemek olarak annemin "misafir gelirse pişirirsin" diye buzluğa hazırladığı sarmayı patlattım ooh iki gündür onu yiyoruzBugün daha iyiyim yufka aldırdım eşime, börek yapıp atarım fırına bitti gitti
En yapmayı sevmediğim şey de yemek.