Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Yok canim baska kardesim. Buyuklerde evli. Alalade birilerine verilecek gibi degil. Anca yigenime vericem evlenirken. Hablu yazma falan hediye goturuyorum zaten hep.

canım ne güzel bir düzene oturtmuşsun ben çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum malesef, ne listeler denedim ne kurallar koydum kendime ama bir türlü düzene oturtamadım

Günaydın
Çeyiz diye tanımladığınız her şeyi bir sayın bakalım. Mesela tülbentler patikler vs gibi mi? Oda takımları mı? 17 yastık 5 yorgan mı nedir
Havlu tulbent namazla patik salon takım 3 yorgan örtü takimi bavul yazliklar hepsi bazanin altinda bnim canım şimdi onlarla ugarsiorum otrdum

Yok canim baska kardesim. Buyuklerde evli. Alalade birilerine verilecek gibi degil. Anca yigenime vericem evlenirken. Hablu yazma falan hediye goturuyorum zaten hep.
Havlu tulbent namazla patik salon takım 3 yorgan örtü takimi bavul yazliklar hepsi bazanin altinda bnim canım şimdi onlarla ugarsiorum otrdum
Ne kadar azalsa kârdır. Bende de sevmediğim bir oda takımı var. Bir yer çıksa da hediye götürsem diye bekliyorum Dantel takımları vs beğendiklerim duruyor. Kullanmıyorum ama varlıkları mutlu ediyor

canım ne güzel bir düzene oturtmuşsun ben çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum malesef, ne listeler denedim ne kurallar koydum kendime ama bir türlü düzene oturtamadım
Ben tüm gün evdeyim üç öğün yiyoruz bir de. Liste kural koysam olur Ama ne kadar uyarım bilmiyorum. En uyduğum şu yukarıda yazdığım. Sırası falan yok bunun da. Ama sağlıklı olmak için her şeyden yemek için iyi bir yöntem.

Haftada iki veya üç kere çorba olur sulu. Ne var ki sulu yemek başka

canım damlaçikolatam fotolarda bekletmiyosun düzenli kadın maşallah bu arada mor ayakkabıyı gözüme koydum

Duzenli yerleri dagilmadan atayim dedim. Gerci cabukda dagilmaz. Esim cok daginik degildir sukur.

Benim ayakkabılarım kutularda hep, raflarda olunca mağazada gibi olmuş

Kutularda gozume hos gorunmuyor benim. Seffaf ayakkabi kutusu istiyorum hepsine alicam biraz bekletiyorum simdilik.

Ne kadar azalsa kârdır. Bende de sevmediğim bir oda takımı var. Bir yer çıksa da hediye götürsem diye bekliyorum Dantel takımları vs beğendiklerim duruyor. Kullanmıyorum ama varlıkları mutlu ediyor
Evet yavas yavas eritmek lazim. Bazilari vermeye kiyilmiyor kullanilmasada

günlük evde giydiğiniz eşofman ve üst tişörtlerinizi nereye koyuyosunuz .dolaba mı yoksa şifonyer mi be bi türlü yer bulamıyorum yaaa
Şahsen,günlük giydiğim her şeylerimi üst ve alt olmak üzere,dolaba koyuyorum. Şifonyere de; oyalı çemberlerimi,patiklerimi,eşimle ikimizin çoraplarını. İç çamaşırlarımı vs.. koyuyorum :) ben de düzenli sayılırım işte. :)) anca tutturabildik

öyle söylemekle olmaaaaaazzzzzzzzzz ispatını isteriz biz foto foto foto

kızlar canlar sos sos ne olur bana söyleyin fırın nasıl temizlenir yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…