- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
Yok canim baska kardesim. Buyuklerde evli. Alalade birilerine verilecek gibi degil. Anca yigenime vericem evlenirken. Hablu yazma falan hediye goturuyorum zaten hep.Kardeşin falan yok mu evlenecek ona devretsenDantel çeyiz falan da çok severim ben ama bakmasını, annemin evinde Hediye götürebilirsin oda takımı falan. Evleneceklere hediye götürme adeti var mı sizde? Öyle kurtulabilirsin. Havluları da hediye götürebilirsin. Yazmalardan en güzel birkaç örnek ayır gerisini hediye olarak herkeslere dağıt. Çocukların öğretmenlerine olur, komşuna olur. 10 seccade de aynı. Ay çokmuş sende yaaa
Benim de kullanamadığım 9 tane masa örtüm var yuvarlak/oval. Olmuyor masamaKardeşim evlenince ona yuvarlak masa aldıracağım
canım ne güzel bir düzene oturtmuşsun ben çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum malesef, ne listeler denedim ne kurallar koydum kendime ama bir türlü düzene oturtamadımSevmiyorum ama küçük de olsa şöyle bir ipucum var yemeğe:
Haftada;
Bunu takip ediyorum genelde.
- 1gün et
- 1gün tavuk
- 1gün balık -ton balığı-
- 1gün bakliyat
- 1gün sebze
- 1gün hamurişi
- 1gün artan yiyecekler -veya dışarıda-
Eşime sorarım ne pişiriyim diye, diyelim köfte dedi, o hafta yediysek olmaz sebze olacak diyorum mesela. Balık her zaman almıyoruz ama haftada bir tonbalıklı makarna veya salata veya sandviç mutlaka yiyoruz. Bir sorunum da tek çeşit olmayacak. İlla ya önüne çorba, ya yanına makarna veya pilavArtan yiyecek yoksa da dışardan söylüyoruz ya da dışarı çıkıyoruz. Yapmıyor değilim yapıyorum ama nefretim yemek yapmak
canım damlaçikolatam fotolarda bekletmiyosunAyakkabi dolabim dagilmisti biraz silip duzenledim.
Havlu tulbent namazla patik salon takım 3 yorgan örtü takimi bavul yazliklar hepsi bazanin altinda bnim canım şimdi onlarla ugarsiorum otrdumGünaydın
Çeyiz diye tanımladığınız her şeyi bir sayın bakalım. Mesela tülbentler patikler vs gibi mi? Oda takımları mı? 17 yastık 5 yorgan mı nedir
Ayakkabi dolabim dagilmisti biraz silip duzenledim.
Yok canim baska kardesim. Buyuklerde evli. Alalade birilerine verilecek gibi degil. Anca yigenime vericem evlenirken. Hablu yazma falan hediye goturuyorum zaten hep.
Ne kadar azalsa kârdır. Bende de sevmediğim bir oda takımı var. Bir yer çıksa da hediye götürsem diye bekliyorumHavlu tulbent namazla patik salon takım 3 yorgan örtü takimi bavul yazliklar hepsi bazanin altinda bnim canım şimdi onlarla ugarsiorum otrdum
Ben tüm gün evdeyim üç öğün yiyoruz bir de. Liste kural koysam olurcanım ne güzel bir düzene oturtmuşsun ben çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum malesef, ne listeler denedim ne kurallar koydum kendime ama bir türlü düzene oturtamadım
Haftada iki veya üç kere çorba olur sulu. Ne var ki sulu yemek başkaohh iyimiş valla bizimki sarma börekle olmaz kolay kolay sulu yemekçiyiz biz :)) gerçi hastalık zamanı her türlü olur işin bu kısmı da var iyi yaptın şekerim ah bu annelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin biz da çok yakın oturuyoruz elhamdülillah
dolaplarda örtü kullanmayı seviyorsun :) ama itiraf etmeliyim benim ayakkabı dolabımdan daha düzenli görünmesini sağlamış örtüler..Ayakkabi dolabim dagilmisti biraz silip duzenledim.
canım damlaçikolatam fotolarda bekletmiyosundüzenli kadın maşallah bu arada mor ayakkabıyı gözüme koydum
Benim ayakkabılarım kutularda hep, raflarda olunca mağazada gibi olmuş
Evet yavas yavas eritmek lazim. Bazilari vermeye kiyilmiyor kullanilmasadaNe kadar azalsa kârdır. Bende de sevmediğim bir oda takımı var. Bir yer çıksa da hediye götürsem diye bekliyorumDantel takımları vs beğendiklerim duruyor. Kullanmıyorum ama varlıkları mutlu ediyor
Şahsen,günlük giydiğim her şeylerimi üst ve alt olmak üzere,dolaba koyuyorum. Şifonyere de; oyalı çemberlerimi,patiklerimi,eşimle ikimizin çoraplarını. İç çamaşırlarımı vs.. koyuyorum :) ben de düzenli sayılırım işte. :)) anca tutturabildikgünlük evde giydiğiniz eşofman ve üst tişörtlerinizi nereye koyuyosunuz .dolaba mı yoksa şifonyer mi be bi türlü yer bulamıyorum yaaa
öyle söylemekle olmaaaaaazzzzzzzzzz ispatını isteriz bizŞahsen,günlük giydiğim her şeylerimi üst ve alt olmak üzere,dolaba koyuyorum. Şifonyere de; oyalı çemberlerimi,patiklerimi,eşimle ikimizin çoraplarını. İç çamaşırlarımı vs.. koyuyorum :) ben de düzenli sayılırım işte. :)) anca tutturabildik
canım şimdi baktım gelinliğine ne kadar güzel, mor kurdele mor ayakkabı falan harikasın düzenli olduğu kadar zevklisin de maşallahTembelgiller bu arada mor ayakkabi gelinlik ayakkabim :)
USB'mde sorun var malesef. Düzelttiğim zaman anında ıspatta ederiz biz. İcaabındaöyle söylemekle olmaaaaaazzzzzzzzzz ispatını isteriz bizfoto foto foto
aramıza hoşgeldin tatlımUSB'mde sorun var malesef. Düzelttiğim zaman anında ıspatta ederiz biz. İcaabında
kızlar canlar sos sos ne olur bana söyleyin fırın nasıl temizlenir yaaaaaaa[/QUO
amway FIRIN TEMİZLEYİCİ SÜPER BU KONUDA..AMA O YOKSA KARBONAT YAĞLARI SÜPEER ÇIKARIYOR DENE..BEN TOST MAKİNESİNDE ÇOK KULLANDIMkızlar canlar sos sos ne olur bana söyleyin fırın nasıl temizlenir yaaaaaaa