- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
vaaoov muntazam mükemmel, tebrikler mavili ne var bunların içinde böyle, benim baza altı genelde bataniye yorgan yatak örtüsü vs ile dolu...Eki Görüntüle 1473372 buda benim baza etiket yoktu bende böyle yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaaoov muntazam mükemmel, tebrikler mavili ne var bunların içinde böyle, benim baza altı genelde bataniye yorgan yatak örtüsü vs ile dolu...Eki Görüntüle 1473372 buda benim baza etiket yoktu bende böyle yaptım
Bana yeter
Bu başlığı başından okuduğumdan beri mobilyalarla değil, çekmece dolap içlerinin düzenleriyle ilgilenmeye başladım. Evlere girince mobilyaları mecbur zaten görüyoruz ama o çekmece dolap içlerine bakamıyorum ya Nasıl koyuyor o günden beri. Kimsenin aklına gelip teklif ettiği bir şey değil. E bu kız teklifsiz bakacak karakterde değil. "Bu çekmeceni açabilir miyim lütfeen" de denmez, hem hadsizce hem ayıp
Napiyim.. herkes bu başlığa yazsın diye bekliyorum o günden.. o ilk günden beri..
Teşekkürler bendimahi benim çocuk ların henüz dolabı yok o yüzden benim dolaba çıkın ti yaptılar küçük beyler sığamıyoruz artık dolaba birde küçülen leri varvaaoov muntazam mükemmel, tebrikler mavili ne var bunların içinde böyle, benim baza altı genelde bataniye yorgan yatak örtüsü vs ile dolu...
oooo süper yaaa, ne paspas kalmış ortada ne süpürge ne çamaşırlık...ay her eve lazım böyle dolap baronesim lakin bu dolaba yeri nerde bulacaz acepsöz verdiğim gibi baronesss in ilk düzen fotosu geliyorrrrrrr bu dolap benim temizlik dolabım iç tasarım bana ait
hımm benim gardrop üzeri çok yer yok gerçi orda da uyku setim battaniyem falan çantada duruyor. bu arada bende çocuk yok tabi sen de haklısın :)) ilerde çocuklara dolap yaptırırsan rahatlarsın cnm inş.Teşekkürler bendimahi benim çocuk ların henüz dolabı yok o yüzden benim dolaba çıkın ti yaptılar küçük beyler sığamıyoruz artık dolaba birde küçülen leri var
iki hurç küçülen bir hurç yazlık lari benim kışlık eşimin kışlık derken böyle oldu .
yorgan larda gardrop üzerinde farklı öneriniz varsa dikkate alırım
yapabilirsin canım haydi bismillah debu başlığı her okuduğumda gaza geliyorum..bir çekmeceden başlıyorum sonra hopp yine aynı dağınıklığa devam
bu sefer sizden ayrılmıcam, hergün bi daha bi daha okucam..uslu bir çocuk olursam günün birinde çekmecelerimi bile paylaşabilirim
En çok dua aldığım püf noktasını paylaşayım sizinle. Tost makinesi temizliği!
Tost makinesi evde en çok kullandığım pratik eşyalardan biri. Ekmek börek ısıtırım, et pişiririm, domates biber közlerim, e malum tost yaparım
Ama temizlemesii!! Netten arattım, annemlere sordum yok bir çaresi! Yok sıcak su dök yok makineye koy çıkmazsa süngerle kazı vs. En son, kendimce yağlı kağıdı buldum. Sonra bir arkadaşım kağıt yerine aliminyum folyo kullanabileceğimi de söyledi ancak o gıcırtılı sesi bir yana, sıcakla bir araya gelince sağlığa zararlı olabileceğini düşününce yağlı kağıt daha mantıklı geldi.
Yağlı kağıdın makinemize göre göz kararı ölçüsünü, birazcık fazlasıyla alıp kesiyoruz. Tırnakların plakalara geçtiği kısma tutturacak şekilde yağlı kağıdı yerleştiriyoruz. Makineyi çalıştırıyoruz, içinde ne yapacaksak yapıyoruz vee işimiz bitincee, kağıdı dertop edip atıyoruz
Çok derli toplu ve güzel olmuş, ellerine sağlık arkadaşım. Ben de ayakkabılarımı kutuları ile saklar üzerlerine kalın keçeli(okul tahtası kalemleri var ya kırtasiyelerde satılıyor) kalemle yazarım, içinde ki şu - bu diye, çok rahat okunur. Bunun yanında önerim hurçlarını numaralandırabilirsin, yine o kalemle kalınca yazıp yapıştırır (1.-2.-3.-.... şeklinde) az kağıt ve yapıştırıcıyla işi bitirirsin ya da direk yapışan rakam stickerları var kırtasiyelerde onlardan alabilirsin. Daha sonra bir A4 kağıdına "1. hurç : içindekiler" şeklinde maddeleyerek yazar hurçların yanına bırakırsın. Bir şey lazım olduğunda eğilip bükülüp hurçların üzerini okumaya çalışmak yerine kağıtta ki listeden okuyup kolayca bulursun. Aynı şeyi (listeleme hatta basit bir kroki çizimi ile de olabilir) kutu ve koli ile kaldırdığınız ya da yüksek dolapların içine uzun süreli durup unutulacak eşya yerleştirmelerinizde uygulayabilirsiniz.Eki Görüntüle 1473372 buda benim baza etiket yoktu bende böyle yaptım
haklısın tatlım yer sorunu olan için mümkün değil zaten, ortada birşey sevmiyorum o yüzden benim ev dolap dolu birini böyle değerlendirdim bi de iki kişiyiz sadece eşya az tabi, az sonra mutfaktan fotolar eklicem belki onlar birilerinin işine yararoooo süper yaaa, ne paspas kalmış ortada ne süpürge ne çamaşırlık...ay her eve lazım böyle dolap baronesim lakin bu dolaba yeri nerde bulacaz acep
canım herşey çok güzel gözüküyor özellikle bakliyat dolabına bayıldım dışa çıkan sepet şeklinde olması süper olmuş zira dolap içlerinden alırken ölüyorum ben önlerdekileri indir et sen özel mi yaptırdın onu?ben yeni evime taşınmadan önce bu düzen meselesine baya kafa yordum videolar izledim bloglar okudum burayı takip ettim derken birşeyler çıktı ortaya, burada foto ekleyen arkadaşlar oldukça yardımcı olmuştu bana, inşallah benim eklediğim fotolarda birilerine yardımcı olabilir mutfağımdan birkaç kare
canım evin mutfağı yapılıydı bakliyatların bulunduğu tel sepet iki katlı kendinden vardı ben yaptırmadım ama dediğin gibi çok kullanışlı eğil doğrul olmuyor , kapaklar için olan aparatı ikeadan aldım fotosu aşağıda ben tencere kapaklarını tava sahan ve benzeri şeyler için de kullanıyorum, önceden senin gibi ters kapatıp üst üste koyuyordum ama o zaman küçük tencereyi indir büyük tencerenin üstündeki kapağı al küçük tencereyi yerine koy zorluyodu beni bi de bulaşık makinesini yerleştirirken böyle çok rahat oluyo hem de tencereler içi içe koyulunca az yer kaplıyocanım herşey çok güzel gözüküyor özellikle bakliyat dolabına bayıldım dışa çıkan sepet şeklinde olması süper olmuş zira dolap içlerinden alırken ölüyorum ben önlerdekileri indir et sen özel mi yaptırdın onu?
tencere kapağı dolabın da çok güzel düzenli gözüküyor ordaki nasıl bir aparat öyle bulaşık makinesi gibi ?? :)
ben kapakları tencerelerin üzerine ters kapatır tencereleri üstüste koyarım canım böyle bişeye ihtiyaç duymadım hiç daha mı kullanışlı böyle?
Her şey çok düzenli canım maşallah sana kutuların içlerinde neler var bana da fikir olsunben yeni evime taşınmadan önce bu düzen meselesine baya kafa yordum videolar izledim bloglar okudum burayı takip ettim derken birşeyler çıktı ortaya, burada foto ekleyen arkadaşlar oldukça yardımcı olmuştu bana, inşallah benim eklediğim fotolarda birilerine yardımcı olabilir mutfağımdan birkaç kare
Inşallah bu yaz büyük ihtimalle burdan taşınacagiz gittiğimiz yerde alırız dolaphımm benim gardrop üzeri çok yer yok gerçi orda da uyku setim battaniyem falan çantada duruyor. bu arada bende çocuk yok tabi sen de haklısın :)) ilerde çocuklara dolap yaptırırsan rahatlarsın cnm inş.
teşekkür ederim tatlım, senin baza da ilham oldu bana, bakliyatlar okunuyordur sanırım diğerlerine gelince yeşil olanların birinde saklama kapları diğerinde rende süzgeç buzdolabı poşeti gibi ıvır zıvır var, turuncu olanların birinde sofra örtüleri diğerinde mutfak havluları yedek süngerler yedek bezler falan var, diğer dolaptaki beyaz olanların birinde poşetinde kalan ya da yedekteki baharatlar diğerinde ise boş kahvaltılık kapları var, umarım işine yararHer şey çok düzenli canım maşallah sana kutuların içlerinde neler var bana da fikir olsun
ben yeni evime taşınmadan önce bu düzen meselesine baya kafa yordum videolar izledim bloglar okudum burayı takip ettim derken birşeyler çıktı ortaya, burada foto ekleyen arkadaşlar oldukça yardımcı olmuştu bana, inşallah benim eklediğim fotolarda birilerine yardımcı olabilir mutfağımdan birkaç kare
söz verdiğim gibi baronesss in ilk düzen fotosu geliyorrrrrrr bu dolap benim temizlik dolabım iç tasarım bana ait