Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Küçük el havlularına olur benim de mutfak bezlerim içinde hep. Dantel görünümlü saksılardan bende de var, makyaj malzemelerime kullanıyordum boşa çıktılar şimdi, bende mutfağa mı koysam

işte banyo lavabo altımın resimleri, önceki hali de dağınık sayılmazdı ama şimdi çok güzel oldu ve daha fazla şey sığdı, boş yerim bile kaldı. benim halihazırda kutularım olmadığı için minik karton torbalar kullandım çok da kullanışlı oldu torbaları çekip içinden istediğimi rahatça alabiliyorum, gayet de güzel gözüktü bence siz de böyle torbaları kullanabilirsiniz bu arada gben arkadaşımızın mandallı eldivenlerini ben şimdilik koli bandı kullanarak uyguladım :))
ebeveyn banyom da olduğu için burası benim misafir banyom sayılır, misafirler için lifler koydum, onların yanına da misafir sabunlarım gelecek inş. :)

Çook güzel olmuş bendimahii ellerine sağlıık
Karton torba fikrini çok tuttum yaa iyiymiş hiç aklıma gelmemişti mikemmel Bir de her şey düzenli olduğu için elinin altında olacak hem yeri de belli, kullanınca yerine güzelce koyarsan Allah bilir bir daha ne zamana düzenlemen gerekecek
Mis gibi düzen var huzur var.

çok teşekkür ederim tatlımmm ilham perim sizlersiniz
tuvalet masamı da düzenledim dur onlar da gelsin

canım düzenin çok güzel olmuş fotoların devamını bekliyoruz

foto çeker çekmez eklicem arkadaşlarev fotolarıyla ilgili söz veremem ama düzenle ilgili fotolar yakında bu sayfada

Bana yeter
Bu başlığı başından okuduğumdan beri mobilyalarla değil, çekmece dolap içlerinin düzenleriyle ilgilenmeye başladım. Evlere girince mobilyaları mecbur zaten görüyoruz ama o çekmece dolap içlerine bakamıyorum ya Nasıl koyuyor o günden beri. Kimsenin aklına gelip teklif ettiği bir şey değil. E bu kız teklifsiz bakacak karakterde değil. "Bu çekmeceni açabilir miyim lütfeen" de denmez, hem hadsizce hem ayıp
Napiyim.. herkes bu başlığa yazsın diye bekliyorum o günden.. o ilk günden beri..

Ben de düzene bayılan bir insan olarak bu topiği çok sevdim:) Paylaşılanlar harika çok yaratıcı fikirler var gerçekten. Resmen düzenli fotoğraflara baktıkça mutlu oluyorum. Düzenlilere bir alkış da benden gelsin:) Ben de ortalıkta hiç bir şey durmasını sevmeyenlerdenim. Her şey dolaplarda düzenli bir şekilde durmalı, ortalıkta fazlalık görmeye tahammül edemiyorum. Eşimi de alıştırdım düzene. Artık bir bakıyorum ben yataktan ondan önce kalktıysam hemen yatağı toplayıp, örtüsünü seriyor. Tabi bundan zevk aldığını söylemem ama:)

kızlar mutfak dolaplarının içine bir şey seriyor musunuz?
ben hazır plasitik örtülerden kullanıyorum 1 milyoncularda rulo şeklinde satılan hani
ama ince fistolu kapitone de güzel duruyor sanki

kızlar mutfak dolaplarının içine bir şey seriyor musunuz?
ben hazır plasitik örtülerden kullanıyorum 1 milyoncularda rulo şeklinde satılan hani
ama ince fistolu kapitone de güzel duruyor sanki

Önceki evimde kullanıyordum ama güzel bir model bulmadığım için almadım hâlâ burdaki mutfağa anneperi. Kapitone iyi fikir ama mutfak dolaplarındansa yatak odası için falan daha uygun bence çünkü mutfakta siliveriyoruz örtüyü hoop bitti gitti tertemiz

Ay beğen mëne şsevindim
Keçeli kalem iyi olurdu aklıma hiç gelmedi
havlular dantel ler oğlus larimin küçülen ler sınıflan dirdim .düzenleme bitince bana bir özgüven geldi yan komşum gelmiş ti hemen ona gösterdim Ayy çok güzel olmuş bende yapayım dedi eşim de çok beğendi tüm düzenli arkadaş lara teşekkür ediyorum sizden çok şey öğreniyorum

Ellerine sağlık arkadaşım emek verdin zaman harcadın ama bak bir daha baza altından bir şey alman veya baza altına bir şey koyman gerektiğinde ne kadar pratik olacakGelen aferinler de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…