aynen..dün hava nasıl güzeldi ama okuldan yorgun geldim yarın silerim dedim camları bu sabah yine yağmur...
canım ben küçük el havluları için..hani mutfakta kare falan kullanırız ya elimizin altında..
bir de şu dantel görünümlü saksıları kaşıklık yapacağım
çekmecenin içinde çok karışıyordu kaşıklar çatallar ben de kaşıklık yapmıştım içine dik koyuıyorum derli toplu duruyor
işte banyo lavabo altımın resimleri, önceki hali de dağınık sayılmazdı ama şimdi çok güzel oldu ve daha fazla şey sığdı, boş yerim bile kaldı. benim halihazırda kutularım olmadığı için minik karton torbalar kullandım çok da kullanışlı oldu torbaları çekip içinden istediğimi rahatça alabiliyorum, gayet de güzel gözüktü bence siz de böyle torbaları kullanabilirsinizbu arada gben arkadaşımızın mandallı eldivenlerini ben şimdilik koli bandı kullanarak uyguladım :))
ebeveyn banyom da olduğu için burası benim misafir banyom sayılır, misafirler için lifler koydum, onların yanına da misafir sabunlarım gelecek inş. :)
Eki Görüntüle 1471542 Eki Görüntüle 1471546 Eki Görüntüle 1471550 Eki Görüntüle 1471554 Eki Görüntüle 1471557 Eki Görüntüle 1471558
çok teşekkür ederim tatlımmm ilham perim sizlersinizÇook güzel olmuş bendimahii ellerine sağlıık
Karton torba fikrini çok tuttum yaa iyiymiş hiç aklıma gelmemişti mikemmelBir de her şey düzenli olduğu için elinin altında olacak hem yeri de belli, kullanınca yerine güzelce koyarsan Allah bilir bir daha ne zamana düzenlemen gerekecek
Mis gibi düzen var huzur var.
canım düzenin çok güzel olmuş fotoların devamını bekliyoruzişte banyo lavabo altımın resimleri, önceki hali de dağınık sayılmazdı ama şimdi çok güzel oldu ve daha fazla şey sığdı, boş yerim bile kaldı. benim halihazırda kutularım olmadığı için minik karton torbalar kullandım çok da kullanışlı oldu torbaları çekip içinden istediğimi rahatça alabiliyorum, gayet de güzel gözüktü bence siz de böyle torbaları kullanabilirsinizbu arada gben arkadaşımızın mandallı eldivenlerini ben şimdilik koli bandı kullanarak uyguladım :))
ebeveyn banyom da olduğu için burası benim misafir banyom sayılır, misafirler için lifler koydum, onların yanına da misafir sabunlarım gelecek inş. :)
Eki Görüntüle 1471542 Eki Görüntüle 1471546 Eki Görüntüle 1471550 Eki Görüntüle 1471554 Eki Görüntüle 1471557 Eki Görüntüle 1471558
teşekkürler baronesim senden de bekliyoruz özellikle evini çok merak ediyorum bilcanım düzenin çok güzel olmuş fotoların devamını bekliyoruz
teşekkürler baronesim senden de bekliyoruz özellikle evini çok merak ediyorum bil
öyle kalp yollamakla olmaz foto yolla
nevresimlerim başka yerde sıkışmıştı buraya aldım rahatladım daha da paketliler var :)
Eki Görüntüle 1471584 Eki Görüntüle 1471587 Eki Görüntüle 1471588
foto çeker çekmez eklicem arkadaşlar
Katılıyoruuum
foto çeker çekmez eklicem arkadaşlarev fotolarıyla ilgili söz veremem ama düzenle ilgili fotolar yakında bu sayfada
kızlar mutfak dolaplarının içine bir şey seriyor musunuz?
ben hazır plasitik örtülerden kullanıyorum 1 milyoncularda rulo şeklinde satılan hani
ama ince fistolu kapitone de güzel duruyor sanki
Eki Görüntüle 1473372 buda benim baza etiket yoktu bende böyle yaptım
Ay beğen mëne şsevindimMavili38 çook güzel olmuuş Etiketlemek de mükemmel değil mi şimdi elini atsan bulacaksın nerde ne var hemen şıp diye Keşke keçeli kalemle yazsaydın da etiketleri okuyabilseydim bana da sınıflandırmak için fikir olurdu ihihihi
Ay beğen mëne şsevindim
Keçeli kalem iyi olurdu aklıma hiç gelmedi
havlular dantel ler oğlus larimin küçülen ler sınıflan dirdim .düzenleme bitince bana bir özgüven geldi yan komşum gelmiş ti hemen ona gösterdim Ayy çok güzel olmuş bende yapayım dedi eşim de çok beğendi tüm düzenli arkadaş lara teşekkür ediyorum sizden çok şey öğreniyorum