Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Evet o sepette şu an hamburger ekmeği, sandviç ekmeği, tam tahıllı ekmek ve tam buğday ekmeği var. :KK57:Her zaman böyle değil tabi misafirlerim var bu ara evde kalabalığız:KK24:
Eklediğim şekilde örnekleri var. Önceki gün bunlara benzer akrilik gördüm bir züccaciyede. Gondol markası çıkartmış daha çok kavanozlar için boyutları. Ama ben almıştım çoktan kendiminkileri:KK35:

Güzelmiş derli toplu duruyor da ne bileyim ben de kendi dolabımı toplu bulurum aslında .. bilemedim belki de fazla malzemem olmadığı için bana toplu geliyordur dolapta

Bitirdim :KK8: Etiketleyince gözüme bir garip geldi ya :KK33:

Buzdolabım yeni tarzıyla karşınızda :KK73:
canım eline emeğine sağlık çok kullanışlı çok güzel olmuş ben de baya uğraştım buzdolabı düzeni için tüm kahvaltılıklar için ayrı ayrı kutular falan bi de bahsettiğin gondol buzdolabı içi düzenleyicinin (resmini koydum)bir büyük bir küçüğü var bende işe yarıyor gerçekten

Eklentiler

• 3bb9874b8423910c9d1764b246fb5dc5.jpg
    3bb9874b8423910c9d1764b246fb5dc5.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 404
canım eline emeğine sağlık çok kullanışlı çok güzel olmuş ben de baya uğraştım buzdolabı düzeni için tüm kahvaltılıklar için ayrı ayrı kutular falan bi de bahsettiğin gondol buzdolabı içi düzenleyicinin (resmini koydum)bir büyük bir küçüğü var bende işe yarıyor gerçekten
Kaliteli güzel görünüyor nerden aldın fiyati ne kadar benim dolaba da el atmam gerekiyor hepinizin fikirleri çok güzel bana ilham oluyorsunuz kızlar

Kaliteli güzel görünüyor nerden aldın fiyati ne kadar benim dolaba da el atmam gerekiyor hepinizin fikirleri çok güzel bana ilham oluyorsunuz kızlar
5 ay kadar oldu alalı, böyle plastik de satan züccaciye gibi ev için her türlü ıvır zıvırın satıldığı büyük dükkanlar olur ya öyle bir yerden aldım canım, valla fiyatı tam hatırlamıyorum ama çok fiyatlı değildi bunun dışında da birsürü sepetler falan da almıştım , bir dar olanı bir de geniş olanı var 5-10 lira arası falandı sanırım :KK64:

Kızlar sizden gaza geldim banyo lavabosunun altındaki dolabı derledim topladım temizledim, gerçi eski hali de dağınık değildi ama şimdi çok daha iyi oldu, yarın resimlerim inş. :KK66:

bendimahiiii bekliyoruz fotoğraflarııı :KK31:

Güzelmiş derli toplu duruyor da ne bileyim ben de kendi dolabımı toplu bulurum aslında .. bilemedim belki de fazla malzemem olmadığı için bana toplu geliyordur dolapta

Eşim de komik buldu dün bayağı eğlendi benimle :-)
Ama bugün kahvaltıyı hazırlarken dolap kapağını sadece 5 saniye açık tutmuş oldu, ekmekler ve kahvaltılık sepetlerini alıp hooop kapatıverdi o sırada bakıştık bir şey diyemedi :KK48:
Kullanışı rahat şimdilik bakalım ileride değiştiririm yine düzeni memnun kalmazsam.

5 ay kadar oldu alalı, böyle plastik de satan züccaciye gibi ev için her türlü ıvır zıvırın satıldığı büyük dükkanlar olur ya öyle bir yerden aldım canım, valla fiyatı tam hatırlamıyorum ama çok fiyatlı değildi bunun dışında da birsürü sepetler falan da almıştım , bir dar olanı bir de geniş olanı var 5-10 lira arası falandı sanırım :KK64:

Değişik hoş olmuş ellerine sağlık
Baronesss teşekkürler seninkine de bakalıım :KK54: Eminim çok güzel olmuştur bu kutular daha güzel dediğim gibi ben almış bulunmuştum kendiminkileri bunları görmeden.

Mavili38 arkadaşım ben züccaciyede gördüm küçüklerine 4.5tl büyüklerine 5tl etiketleri vardı. Küçüklere 3 kavanoz sığar derinlemesine, büyüklere 6 kavanoz sığar 2 yanyana 3er derinlemesine göz kararı. Kesinlikle bunların görüntüsü daha güzel :KK66:

Baronesss teşekkürler seninkine de bakalıım :KK54: Eminim çok güzel olmuştur bu kutular daha güzel dediğim gibi ben almış bulunmuştum kendiminkileri bunları görmeden.

Mavili38 arkadaşım ben züccaciyede gördüm küçüklerine 4.5tl büyüklerine 5tl etiketleri vardı. Küçüklere 3 kavanoz sığar derinlemesine, büyüklere 6 kavanoz sığar 2 yanyana 3er derinlemesine göz kararı. Kesinlikle bunların görüntüsü daha güzel :KK66:
gbencim bahar temizliğine başlayabilirsem dolap içlerini fotolayacağım ben de inşallah ,bu arada senin dantel kutuların benzerini buldum aldım canım yerlerini aldılar dolabımda:KK5:takibindeyim

mavili arkadaşım hatırladığımdan da daha ucuzmuş sevindim

telefonumda fotosunu buldum paylaşayım istedim belki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım vardır çözüm olur
benim yatak bazam ayaklı ama altına vileda girecek kadar yüksek değildi altını temizlemesi çok zor oluyodu bütün havı tozu topluyodu, biz de düşündük mobilyamızla aynı renk laminatlar için olan süpürgeliklerden aldık eşim ölçüsüne göre kesip çiviyle bazanın ayaklarına çaktı böylelikle bazanın altı tamamen kapanmış oldu belki fikir olur resim ekliyorum

Eklentiler

• IMG_3005.JPG
    IMG_3005.JPG
    131,2 KB · Görüntüleme: 402
gbencim bahar temizliğine başlayabilirsem dolap içlerini fotolayacağım ben de inşallah ,bu arada senin dantel kutuların benzerini buldum aldım canım yerlerini aldılar dolabımda:KK5:takibindeyim

mavili arkadaşım hatırladığımdan da daha ucuzmuş sevindim

Yaaa çok sevindim o sepetlere bayılıyorum :KK68: Ayıplamasalar herkesin evine hediye götüreceğim ama ne olsa da plastik işte :KK53:

Bende daha düzgün olur diye olan düzenimi bozdum, şimdi her şeyim ortada. Yeni bir şekle bir karar verip toplamam lazıım :KK31:

telefonumda fotosunu buldum paylaşayım istedim belki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım vardır çözüm olur
benim yatak bazam ayaklı ama altına vileda girecek kadar yüksek değildi altını temizlemesi çok zor oluyodu bütün havı tozu topluyodu, biz de düşündük mobilyamızla aynı renk laminatlar için olan süpürgeliklerden aldık eşim ölçüsüne göre kesip çiviyle bazanın ayaklarına çaktı böylelikle bazanın altı tamamen kapanmış oldu belki fikir olur resim ekliyorum

Baronesss bu mükemmel bir fikiiir!! :KK9:

Ben sırf bu dert için yere yapışan bazalı yatak aldım, bazanın altındaki tahta direk yerde oluyor toz girecek milim kalmıyor ama daha önce şunu bilsem hiç uğraşmazdım onu alıp falan!

Çok iyi yaa:rolleyes:

Baronesss bu mükemmel bir fikiiir!! :KK9:

Ben sırf bu dert için yere yapışan bazalı yatak aldım, bazanın altındaki tahta direk yerde oluyor toz girecek milim kalmıyor ama daha önce şunu bilsem hiç uğraşmazdım onu alıp falan!

Çok iyi yaa:rolleyes:

valla bu yöntemi bulmadan önce ben de çok pişman olmuştum niye yere yapışan almadım diye, (bazanın başka özellikleri çok cazipti) sen en güzelini yapmışsın öyle almakla:KK39:

kızlar o dantel gibi duran plastiklere ihtiyacım var ama burada görmedim hiç:KK43:

yok canım ben içine deterjan havlu vs. koymak istiyorum

anneperi arkadaşım, deterjanı poşetiyle koyabilirsin çünkü delik malum dantel ya kutular. Bir de havlu ne şekilde koyacaksın? Depolama amaçlı istiyorsan düşünme derim, çünkü en fazla 2 standart el havlusu alır o kutular içine. :KK43:

Züccaciyelere, pazarlarınıza, bir de Japon pazarlarına bak derim ben hepsinde gördüm modeli aynı olmasa da böyle kutular.o_O

Havalar bir türlü ısınmadı bende bahar temizliği yapayım istiyorum biran önce

Bende camları silmek istiyorum artık şu yağmurlar bir geçsin :KK49:

anneperi arkadaşım, deterjanı poşetiyle koyabilirsin çünkü delik malum dantel ya kutular. Bir de havlu ne şekilde koyacaksın? Depolama amaçlı istiyorsan düşünme derim, çünkü en fazla 2 standart el havlusu alır o kutular içine. :KK43:

Züccaciyelere, pazarlarınıza, bir de Japon pazarlarına bak derim ben hepsinde gördüm modeli aynı olmasa da böyle kutular.o_O

Bende camları silmek istiyorum artık şu yağmurlar bir geçsin :KK49:

aynen..dün hava nasıl güzeldi ama okuldan yorgun geldim yarın silerim dedim camları bu sabah yine yağmur...

canım ben küçük el havluları için..hani mutfakta kare falan kullanırız ya elimizin altında..
bir de şu dantel görünümlü saksıları kaşıklık yapacağım
çekmecenin içinde çok karışıyordu kaşıklar çatallar ben de kaşıklık yapmıştım içine dik koyuıyorum derli toplu duruyor

X