Evinizi Anlatın...

senağlamacanım benim hiç kafana takma benim oturduğum ev 120 m kare evi bi görsen bomboş 3 oda 1 salon mutfağı geniş ev güzel ama eşya yok boşşşşş ver eşim beni sevio sağlığım yerinde huzurum var ALLAH ımbu günümüze şükür de otur üzme kendini tamam mutluluk eşyayla olsaydı ohooo bütün zenginler hiç ağlamazdı tamam:eek:klava:a.s.

benim evim 350 m2 4 katlı bahçeli bir ev yazıları okuyunca imrendim kutu gibi sevimli bir ev istiyorum
bodrumla beraber 2 salon 6 oda 5 banyo var
ben salonda oturuyorum gümüşlüğümde yok kim ne derse desin nasıl rahat ediyorsam orda otururum hangi eşya gerekliyse onu alırım elalem ne der hiç takılmam( elalem kimlerse)evimin manzarası yok,temizliğide çok zor bende 3 oda 1 salon 1 banyosu olan ev istiyorum özellikle manzarası olsun inş.nasip olur

6 katlı apartmanın en üst katında oturuyorum evim 125 m2
girişte küçük bir hol var holden sağ tarafa dönersem çok geniş bir mutfağım var ileri gidersem kare şeklinde küçük bir oda gibi antre var antrede bir ikili koltuğum iki tekli koltuğum var antreden sağa gidersem oturma odam,direk gidersem salonum,sola gidersem ince uzun bir koridor var koridorda sırasıyla küçük wc banyo ve yatak odam var.
ALLAH'a şükür evim çok güzel.:nazar: 3,5 sene iğrenç bir evde oturmuştum.1,5 sene oldu kredi çekip bu evi aldık
ALLAH tüm kiracıları ev sahibi yapsın inşallaha.s.

2+1 evim. yatak odası, çocuk odası ve oturduğum salon...
en çok mutfağımı seviyorum geniş , gelen yakın arkadaşlarımla mutfakta otururuz. şu an kiradayım , allha evsahibi olmakta nasip etsin. kendi evim olursa da büyük ev istemiyorum. bana büyük evler rahat ama soğuk gibi gelir .

biz hep küçük evlerde oturduğumuz için ev yaptırınca büyük tercih ettik benimde 1 salon 3 yatak odası L şeklinde oturma odası ve mutfağım birlikte bende 3 senedir yaşadığım kendi evimi seviyorum dilerim herkese kendi evini yapmayı nasip edera.s.

Çok severek oturduğumuz bir evimiz var.Şanslıyız bu konuda.3 aylık evliyiz.2 kişiye göre fazla büyük bir ev.300 metrekare.3 katlı, müstakil ve büyük bir bahçeye sahip..Tüm odaları kullanmıyoruz tabiki.:)Salon,yatak odası,misafir yatak odası,çalışma odası ve oturma odasını kullanıyoruz.Bahçede 6 tane meyve ağacı ve mutfaktan geçilen kamelya var.Kasım ayında taşındığımız için henüz kamelyadan yararlanamıyoruz.Ama yazın çok daha güzel olduğu söyleniyor.Yazın bahçeye köpek kulübesi yaptırıp,köpek alacağız.Harika bir deniz manzarasına sahip.Sürekli fotoğraf çekiyorum.Gün batımını izlemek başka bir keyif.Çatı katını çalışma odası yaptık.En sevdiğim yer orası.Allah herkese evinde mutlulukla oturmayı nasip etsin. Seviyorum evimizi..

ah ah en kücük ev benim yasadigimmis galiba.eski evim cati katti ve 41 metrekareydi. almanyaya evlenip geldigimde sok olmustum ben bu evde nasil yasarim diye tuvalet banyo ic iceydi cok kücüktü.ama 12 sene oturdum iki cocukla .o yüzden oglum babaaannede kaliyordu cok sükür yeni bir eve tasinali 2 ay oldu simdiki evim 73 metrekare diger eve göre saray yani. burda büyük evlerin kirasi cok pahali.cocuk odasi,yatak odasi,oturma oadasi, mutfak,banyo ve tuvalet yine ic ice ayri degil.burda genelde hep böyle yapmislar.carsiya ve doktorlara cok yakin bu bile benim icin cok iyi.

benim Evim 125 Metrekare Civari.4+1 Oturma Odam,misafir Odam,yatakodam Ve Giyinme Odam Var.oldukça Kullanişli Bir Ev.mutfağim Da Kocaman.BANYO VE WC BİR ARADA.ODA KULLANIŞLI her Oda Kullanima çok Müsayit.evimi Ve Eşimi çooook Seviyorum.ayrica Kendi Evimiz Olduğu Için Istediğim Gibi Dizayn Ettim.allah Herkeze Nasip Etsin

evim evim küçük evim ama en güzeli benim kendi evim ve huzurlu sakin şirin bir yuva eşimle birlikte aldık bizim çocuğumuz gibi sanki,emekle sabırla aldık,her karesinde emeğimiz sabrımız var,Allah herkesi kiracılıktan kurtarsın,herkese gönlüne göre ev versin,küçük olması mühim değil,kira derdi,ev sahibi derdi yok çok şükür,kiracı olmayan anlayamaz zaten,eşyalarım tıkış mıkış olsada çok şükür,mutfağımı seviyorum,aydınlık ferah ve geniş zaten mutfağım güzel olsun demişti gerisi o kadar da mühim değil,inş bir bebişimiz olur da evimiz daha da güzel olur...

benim evim epeyce büyük ... 350 metre kare.... iki katlı... temizliği çok zor... vallahi bıktım.... at koştur içinde....ısınmasıda bi dert..... ama ben evimi seviyorum ve içinde çok utluyum....

Ben de çok sevdiğim için evimi anlatmak istiyorum, kendi evim değil ama inşallah birgün olacak. Müstakil, bahçeli, dublex. Bahçeme çok sevdiğim şeftali ağacı diktim ve meyva veriyor:sm_cool: Açık salonumuz, küçük bir mutfağımız ve küçük bir wc duş var alt katta ama yaz kış çok aydınlık ve her taraftan sıcacık güneş içeriye giriyor. Ahşap merdivenle çıkılıyor üst kata ve onu çok seviyoruz. Üstte 2 yatak odamız var, misafir yatak odamız portakal bahçesine bakıyor, balkon kapısı bordan boya cam. Oradan bakmak bile inanılmaz huzurlu, bizim yatak odamız daha geniş ve yine balkonlu. Ayrıca bir duş ve wc var. En üst çatı katı ise maalesef sadece depo olarak kullanılabiliyor. 2 oda ama çok şirin ve sevimli, görür görmez bayılmıştım. Benim de gümüşlerim, tabak vb. yok ama boydan boya kitaplarım var:kahve: Ayrıca evimiz çok gürültülü bir yerde değil ama eğlence mekanlarına ve plaja yürüyerek 10, semt pazarına ise 5 dak. mesafede. Ne yazık ki bir komşum var, bazen sırf o nedenle evi değiştirmek istiyorum. Eskiler ne demiş, ev alma, komşu al.. Ne kadar haklılar..

X