Evinizi Anlatın...

benim evimde 2 oda bir salon...küçük ama şirin çok eski bir bina bazen diyorumki herhalde depremde ilk biz gideriz(allah korusun) yani o kadar eski...
ama sıcak oluyor...yalnız eşyam o kadar çokki bazen hepsini balkondan aşağıya atmak geliyor içimden...kiracıya ne gerek bu kadar eşya..aman şunu yok bunu yok demesinler diye eşim aldı da aldı..şimdide hareket edecek yer bulamıyoruz...taşınma işi çıkacak diye ödüm kopuyor...ama çok şükür ne olursa olsun mutluyum,huzurluyum en önemli bu zaten gerisi önemli değil:)))
yüce rabbim herkesin yuvasından sağlığı,huzuru,bereketi ve mutluluğu eksik etmesin....

benim evim 145m2
girişte L şeklinde küçük bir hol var
kapıdan girince sağ tarafta kütüphanemiz kitap açısından oldukça zengin bir kütüphane,
onun hemen yanında salon var salonumuz oldukça geniş salonumuz misafirlere ayrılmış bir salon değil sürekli oturduğumuz yer de orası o yüzden sade eşylar var özellikle akşamları geldiğim zaman oturmak için kırmızı berjerlerimiz var bir tane eşim bir tane de benim için
salonun hemen yanında mutfak aynı zamanda salunun içinden de mutfağa bir geçiş var mutfağım oldukça küçük dolaplarım kırmızı-gri renklerde
mutfağın hemen yanında kızımın odası var
onun yanında da yatak odası eşim de ben de öğretmeniz ve giyime çok öenm verdiğimiz için 8 kapılı bir gardrop var yatak odamızda
onun hemen yanında kızım odasının karşısında banyo var banyomuz nerdeyse bir oturma odası kadar büyük yeni yaptırdık banyomuzu kocaman bir jakuzi koydurduk ama bir kere bile doldurup da içine yatamadım

evim 2 oda bir salon salon büyük olduğu için oturma odası olarak kullanıyorum sadece koltuklarım ve televiyonum var salon olduğu için bütün odalara burdan giriliyor yatak odası mutfak bunlar arka tarafa bakıyor ön trafa bakan odayıda bilgisayar odası olarak kullanıyoruz eski evim çok karanlık ve güneş almıyordu çok şükür burası güneş görüyor fazlasıyla bende gümüşlük tarzı şeyleri pek sevmiyorum zaten kiracıysanız benim gibia.s fazla eşya başa bela olabiliyor

BENİM EVİM 165 metre..salon ve mutfak çok çok geniş..banyada jakuzi bile vardı..................... üstelik 5 aylık evliyim.....ama kızlar bunlar hiçbirşey ne tat var ne huzur...ÜSTELİK O EV DARMADAĞIN OLDU....YANİ SÖZÜN KISASI MİLYARLIK KOLTUKLARA GÖZYAŞIM DAMLAMIŞ...BANA NE GERİSİNDEN

Evet canım hepsi 95 m2 içinde.
Büyük dediysem devasa boyutta değil tabiiki, iki kişiye göre büyük

Anladım canım. Bizim evde 2 kişiye çok bile ama misafir gelkince olmuyor işde. Maaşallah eşimin akrabaları çok birirni çağırsan diğeri güceniyor çokda yakın oturuyorlar birbirlerine ve bana olmuyor işde. Ama allah ağız tadı versin varsın küçük olsun. Ama isterdim küçük minik bi bölmem olmasını çamarşırlıktır ütü masasıdır, ıvır zıvır koymak için.

Anladım canım. Bizim evde 2 kişiye çok bile ama misafir gelkince olmuyor işde. Maaşallah eşimin akrabaları çok birirni çağırsan diğeri güceniyor çokda yakın oturuyorlar birbirlerine ve bana olmuyor işde. Ama allah ağız tadı versin varsın küçük olsun. Ama isterdim küçük minik bi bölmem olmasını çamarşırlıktır ütü masasıdır, ıvır zıvır koymak için.

Evet canım misafir gelince sorun oluyor. Hele ki yatılı misafir gelince daha büyük sorun =(
Dediğin gibi Rabbim ağzımızın tadını bozmasın varsın küçük olsun. İnşallah her eşy istediğin gibi olur
:1hug:

arkadaslar aslında bende sizin gibi şurda koltuk takımım var burada yatak odam demek isterdim ama malesef.:1no2:evlenelı 1,5yıl oldu hala kendi eşyalarımı kullanamadım.ne almışıtım onu bile unuttum çeyizime.çünkü eşim öğrenciyken evlendık eşyalı ev bulduk çıktık geldik öğrencilik bitti daha kullanacağız hayırlısı inş.güle güle oturun sizlerdea.s.

evimiz 140 metrekare. Denize sifir. 3.kata. 3+1 Odalar bitanesi hariç kocaman.O odayida giyim ve makyaj odam yaptım, ütü felanda orda yapılıyor. Okadarda küçük değil aslında ama diğerlerine göre daha dar. Mutfağımda geniş ve kulanişlı. Banyo biraz ufak ama yeterli. 3tane balkonumuz var 2si deniz tarafına bakiyor diğeri ise arkada kaliyor, onu çamaşır asma için felan kullaniyourm. Diğerleri yazın süper oluyor vallah. Evimiz genel olarak çok kullanışlı. Bayağida cıvl cıvl döşedık. Gümüşlük konusu gerçekten saçma isteyen koyar istemeyen koymaz. Millete ne. Ben seviyorum gümüşlümüzü. Severek süslüyorum. Ama herkes evine koycak diye bişey yok.

Yaklaşık 1 sene sonra kendi evimize taşinacağiz, ama orası çoook büyük. Tam 200 metre kare. 2tanede balkonu var toplam 240 metrekare. Temizlik olayı bayağı zor olacak o evde.

Allah herkese dilediği gibi bir ev nasip etsin. İnsanın kendi evi olsunda varsın küçük olsun. 1 yıl kirada yaşadım üniversitede zordu. İnsanın kendi evi gibi var mı.

Evim... İşten çıkıp koşa koşa gittiğim evim...İçinde huzur var , aşk var, mutluluk var, minik kapris kavgaları var ve tüm bunların sebebi kocişim var.:asigim: Bi de eşyalar var işte...

BİR EVDE MUTLULUK VARSA
O EV DAR DEĞİLDİR....:nazar:

2+1 benim evim...
küçücük...90m2 falan...
salonda oturuyoruz...
bir yatak odası ve bir de çalışma odası veya misafir odası amaçlı bir oda...
salonum çok küçük sayılmaz ama kocaman da deği...
mutfağımın büyüklüğünü severim bana çok yetiyor...
ama evimi güzel yapan şey eşyaları:))
gelen gören herkes çoookkk beğeniyor...
özellikle de yatak odamı...:eek:

bizim ev kaç m2 bilmiyorum ben :)
ama büyük dubleks ev giriş katta tuvalet mutfak solan var
ikinci katta oturma odası yatak odası çocuk odası banyo
üçünkü katta teras yani büyük teras var küçük bir çocuk odası ve küçük bir banyo daha :)
temizliği çok zor :KK43: allahım deli oluyorum biraz titizim de

bizim ev kaç m2 bilmiyorum ben :)
ama büyük dubleks ev giriş katta tuvalet mutfak solan var
ikinci katta oturma odası yatak odası çocuk odası banyo
üçünkü katta teras yani büyük teras var küçük bir çocuk odası ve küçük bir banyo daha :)
temizliği çok zor :KK43: allahım deli oluyorum biraz titizim de

Benim kaynananın evide dubleks, cidden temizliği öldürüyor adamı, çok zor oluyor.Onun evi hiç kullanışlı değil. Salonda yemek yemek için aşağı kata ineceksin.

allah kimsyi evsiz bırakmasın....kötüde olsa küçükte olsa insan evim evim diyor..bi misafirlikten dönüşünde koccaman bi ohhh diosun be insanın kendi evi gibisi yoktur..bi koltuga uzanıp tv seyretmenin rahatlıgı yeterr bile..oda oda anlatmaya gerek yokk.verdigi mannevi hoş duygular yeterlidir bence

3 oda 1 salonum var.. evımı çok sevıyorum..:asigim:
msahıl sadece 2 bına asagıda tren ve mınubus camdan seslenmek kadar yakın.. manzaram guzel acık ve ferah ama kahretsın kı kıracıyım ve istedıgımı yapamıyorum...kocaman bır yatak odam ve salonum var.. dıger odaların bırı bebısımın :emir_bebek:, dıgerı ise ardıyegıbı ve bılgısayar var..
mutfak manzaram harıka ama mutfagım çok bakımsız... ev sahıbım nolur duy sesımı.. :1no2:
evın dıger yerlerını kendımız bı sekılde tadılat ederek çok sevımlı bır hale getırdık ama... :1hug:
allahım herkkesı yuvasında mutlu kılar işallah::içelim:

e bende anlatıyım bari;
5 katlı bir apartmanın 4. katında oturuyorum benim evim çok küçük ama çok güzel gerçekten. bir odam var birde yatak odam...hemen ayrıntıları anlatıyım
ilk kapıyı açtığımızda kemerli mutfağım hemen karşımızda krem ve gri renginden yaptırdık bu apartmanın en büyük mutfağı bende birde masam var mutfakta orda yemek yiyoruz. mutfaktan çıktıktan sonra bir salona giriş var birde yatak odasına çatal gibi düşünün yani... yatakodasından balkona çıkıyoruz ama balkonum kapalı yani biz kapattık ev küçük olduğu için çamaşır makinem yatak odasında yatak odasından çıktıktan sonra oturma odam var. hemen karşıda gümüşlüğüm var yanında lcd televizyonum tv ye hoş olsun diye yanına uzun olan ses sitemleri varya onlardan aldık cam kenarında tekli koltukarım var hemen yanlarındada ikili ve üçlü koltuklarım üçlü koltuğumun yanında yapma çiçeğim var uzun evim çok ufak ama gerşekten çok şık(umarım anlattığımdan anlamışsınızdır)evimin tamamı krem ve kahve tonlarına ait
ama önemli olan huzurrrrrrrrrrr....Şeniz

kızlar çamaşır makinem yatak odasında demişim yanlış yazmışım çamaşır makinem balkonda.bu arada banyoyuda unutmuşum:KK43: banyoda yatak odasına girerken sağda hemen banyom ufak duşakabinim var klozetimiz ve banyo dolabımız bunada şükür en azından kendi evimiz

6 katlı binanın 3,katında 90 m2 bir evim var .dış kapıdan girince hemen soldaki kapı banyom küçük ama şirin eskitme dolabı olan cam duşakabinli falan tam karşısı kızımın odası sarı turuncu ve krem eşyalarla döşeli onun yanı salonum orda oturuyoruz şahane bir haliç manzaram var miniatürk tam karşımda evimin önü açık yani yüksekteyiz...onun yanı mutfak yine aynı manzarası var ...musluğu camı dikdötgen kodurup altına yaptırdım ki manzaraya karşı hem bulaşık yıkıyım hem şarkı söyliyim deyi.onun yan tarafı banyoyla bitişik olan odada benim yatak odam ordada manzara aynı ööööölllleeee işte ......seviyorum ben evimi...benim ya benim olan herşeyi seviyorum galiba ben ...bu arada kızımıda seviyorum kocamıda....onlarla güzel çünkü evim onlar olmasa ne anlamı var ki...

X