Evinizi Anlatın...

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
Benim evim 90 m2.
girişte bir hol var sonra salona çıkıyor ordan bütün odalar, yani salonum ortada.
Yeni evliyim evime bakmaya geliyorlar, gümüşlüğüm yok her gelen onu soruyor sanki olmassa olmazlardan. Hem yerim yok hemde ben sevmiyorum ne o öyle salonun ortasında ne işi var tabağın çanağın. Bana komik geliyor.
Sizin eviniz nasıl anlatın bakalım.

Evimiz 3 katlı binanın 2. katında doğu-güney cepheli 135 m2 lik bir daire.
Odalardan biri yatak odası diğeri oturma odası. 3. oda ise çocuk odası olarak tasarlanmış ama bizim bebişimiz olmadığı için o odayı ütü ve çamaşır odası olarak kullanıyorum. Bence bayan için evin banyo ve mutfağı çok önemli. Allahtan benim mutfağım oldukça büyük oturma grubu koysam yeridir yani.
Sana gelince bitanem, gümüşlüğünün olmaması seni rahatsız etmesin sakın.
Önemli olan ne kadar eşyanın olduğu, evinin ne kadar büyük yada güzel olduğu değildir. O ev gerçek anlamda bir yuva mıdır? İçinde huzur ve mutluluk var mıdır mühim olan tek şey bu bence. Sen evinde eşinle çocuğunla mutluysan kim ne demiş, ne kadar eşyan varmış sakın ama sakın umursama bitanem.a.s.

lojmanda oturuyorum aslında 1 yıl oldu taşınalı bu zamana kadar hep büyük evde oturduğum için ilk önceleri çok zorlandım çünkü evim 85m2..yerleşmek biraz zor oldu ama bazı eşyalarımı vermek zorunda kaldım.evim 2 oda 1 salon aslında tam bize göre,alıştımda işi çok kolay bitiyor ve bana çok zaman kalıyor.türk kltüründe vardır ya eskilerden beri vitrin olacak,sehpalar olacak ben sehpaları kaldırmak zorundaydım yerim yok ve böyle daha güzel gümüşlüğüm var içinde sadece kristallerim var ve onuda çok seviyorum.kızımın odası pembe ağırlıklı oda takımı pembe,duvarları pembe bende artık pembeyi hiç sevmiyorum.kısacası evimi çok seviyorum artık büyük evi sevmiyorum.bak şimdi özledim evimi....

Evimiz 3 katlı binanın 2. katında doğu-güney cepheli 135 m2 lik bir daire.
Odalardan biri yatak odası diğeri oturma odası. 3. oda ise çocuk odası olarak tasarlanmış ama bizim bebişimiz olmadığı için o odayı ütü ve çamaşır odası olarak kullanıyorum. Bence bayan için evin banyo ve mutfağı çok önemli. Allahtan benim mutfağım oldukça büyük oturma grubu koysam yeridir yani.
Sana gelince bitanem, gümüşlüğünün olmaması seni rahatsız etmesin sakın.
Önemli olan ne kadar eşyanın olduğu, evinin ne kadar büyük yada güzel olduğu değildir. O ev gerçek anlamda bir yuva mıdır? İçinde huzur ve mutluluk var mıdır mühim olan tek şey bu bence. Sen evinde eşinle çocuğunla mutluysan kim ne demiş, ne kadar eşyan varmış sakın ama sakın umursama bitanem.a.s.
Haklısın içinde huzur bulduğum bir evim var ama gelen giden soru soruyor, kendi evini örnek gösterip duruyor, onun balkonu benim oturma odamdan daha büyükmüşde falan filan... İnsan bir takmıyor 2 takmıyor üçünüsünde banane senin evinden demek geçiyor ama misafir işde.Ya bizim ülkemizde ne densiz insanlar var ya.

lojmanda oturuyorum aslında 1 yıl oldu taşınalı bu zamana kadar hep büyük evde oturduğum için ilk önceleri çok zorlandım çünkü evim 85m2..yerleşmek biraz zor oldu ama bazı eşyalarımı vermek zorunda kaldım.evim 2 oda 1 salon aslında tam bize göre,alıştımda işi çok kolay bitiyor ve bana çok zaman kalıyor.türk kltüründe vardır ya eskilerden beri vitrin olacak,sehpalar olacak ben sehpaları kaldırmak zorundaydım yerim yok ve böyle daha güzel gümüşlüğüm var içinde sadece kristallerim var ve onuda çok seviyorum.kızımın odası pembe ağırlıklı oda takımı pembe,duvarları pembe bende artık pembeyi hiç sevmiyorum.kısacası evimi çok seviyorum artık büyük evi sevmiyorum.bak şimdi özledim evimi....

Temizlik konusunda haklısın, bende çabucak bitiriyorum, annemin evinde saatlerce uğraşırdım ama şimdi kim korkar temizlikten. Tek sorun kalabalık misafir gelecekse sorun oluyor.Ama ben evimde mutluyum.

Merhabaa Benim Evimde 110 M2 çok Memnunum çok Kullanişli Bana Göre Girişte Bir Hol Var Ve Uzun Bir Koridor Girişte Solda Mutfak Tam Karşisinda Misafir Odam Var Gümüşlük Ve Kaşiklik Var Ama Hepsi Iş Istiyor Tabiki:)) Koridorun Tam Karşisi Banyo Sağ Tarafi Oturma Odasi Sol Tarafta Yatak Odasi Hemn Yaninda Da Kayinvalidemin Odasi Varr Işte Böylee Içini Iistediğim Gibi Dizayn Ettim O Yüzden Herşey Yerli Yerinde Memnunum Manzarasi çok Güzel Bi Taraf Dağ Bi Taraf Bursa Manzarali Allah Herkese Nasip Etsin Inş..:nazar:a.s.

Kocaman bir salon ve yine kocaman bir yatak odam var:icecream:
Mutfağım da büyüktür.
İki minik oda. Birinde bekarlığımdaki genç odam. Diğerinde kitaplık ve ütü masam var.
Banyo ve tuvalet küçük.:eek:
Biri hariç tüm balkonları içeri almışlar. Var olan balkonu da hiç kullanmıyoruz.şakkıdı
Aslında evimi çok ama çok seviyorum.:dance:
Zaman zaman oturma odam olmadığı için salonu bir türlü toparlayamamaktan şikayet etsem de evimi gerçekten seviyorum ben..:asigim:

Temizlik konusunda haklısın, bende çabucak bitiriyorum, annemin evinde saatlerce uğraşırdım ama şimdi kim korkar temizlikten. Tek sorun kalabalık misafir gelecekse sorun oluyor.Ama ben evimde mutluyum.

aynen katılıyorum canım ama misafir gelince şaşırıyorum valla.geçenlerde bizimkileri ve kayınvalidemleri bizde topladım tam 19 kişiydik allahtan herkes oturdu ama hareket etmeye yer kalmdı ama yinede güzeldi bende evimi çok seviyorum..

Bende evimi cok seviyorum...
biraz kücük mücük ama olsun...:asigim:

Tam carsinin icindeyim, alisverismerkezi var, onun üstünde oturuyoruz..
62m².....
Oturma odamizi büyük bayagi...
Yatak odasi ve banyoda öyle....mutfagim biraz kücük....
Uzun dar bi balkonumuz var...
Her odadan balkona cikiliyor...

eve gelenler inanmiyor 62m² olduguna, yok canim daha büyüktür burasi diyorlar...cok ferah ve isik cok düstügü icin oldugundan bayagi büyük gözüküyor...

yeni bir eve tasindik 3 ay oluyo ama hic sevmiyrm kizlar oyle demeyin tabiki huzurda onemli ama bnm o evde yasamam icin begenmem sart sanki benim herkesten ne eksigim herkes kocaman evlerde oturuyo buyukte olmasi onemli degil temiz olmasi evde rutubet ver temizlesemde surekli koku var tuvaleti tikandi dun eve tasti napicagimi bilmiyorum kafayi yicem 750 lira maas aliyrm esim calismiyo ve istanbulda yasiyorum cikmazdayim resmen

Benim evimde 95 m2
3 oda 1 salon
Girişte; büyük bir salon, koltuk takımlarım ve yemek odam var. Hemen yanında sol tarafta mutfağım servis çok kolay oluyor =)
Sağda 2 oda var birisi yatak odam diğeri oturma odam.
Mutfağımın yanında küçük bir oda var cocuk odası olarak düşünüyorum ama henüz yok =(
Wc ve banyom bir arada ama evimi çok seviyorum ben sıcacık
:asigim:

Kocaman bir salon ve yine kocaman bir yatak odam var:icecream:
Mutfağım da büyüktür.
İki minik oda. Birinde bekarlığımdaki genç odam. Diğerinde kitaplık ve ütü masam var.
Banyo ve tuvalet küçük.:eek:
Biri hariç tüm balkonları içeri almışlar. Var olan balkonu da hiç kullanmıyoruz.şakkıdı
Aslında evimi çok ama çok seviyorum.:dance:
Zaman zaman oturma odam olmadığı için salonu bir türlü toparlayamamaktan şikayet etsem de evimi gerçekten seviyorum ben..:asigim:

O küçük odalardan birini oturma odası olarak kullansan, böylece hergün salonu temizlemekle uğraşmassın. Bebek olur düşüncesiylemi genç odasını yaptın.

Benim evimde 95 m2
3 oda 1 salon
Girişte; büyük bir salon, koltuk takımlarım ve yemek odam var. Hemen yanında sol tarafta mutfağım servis çok kolay oluyor =)
Sağda 2 oda var birisi yatak odam diğeri oturma odam.
Mutfağımın yanında küçük bir oda var cocuk odası olarak düşünüyorum ama henüz yok =(
Wc ve banyom bir arada ama evimi çok seviyorum ben sıcacık
:asigim:

Tüm bunlar 95 m2 mi?
yatak odası oturma odası bebek odası ve büyük bir salon.

O küçük odalardan birini oturma odası olarak kullansan, böylece hergün salonu temizlemekle uğraşmassın. Bebek olur düşüncesiylemi genç odasını yaptın.

Çok minik be güzelim o odalar...Oturma grubu sığmaz. Zaten benden önceki ev sahibi o iki minik odanın birini kızına diğerini oğluna vermişti.Evi gezerken gördüm.:eek:
Bebek düşünmüyoruz bana kalsa o genç odası bomboş kalırdı da anneciğim işte boş oda için elalem ne der dedi.:sm_confused:
Gerçi o genç odasındaki giysi dolabım çok işime yarıyor. 3 bölmeli ve 2 bölmesi sadece raf.Çizmelerimi,çantalarımı,montlarımı çok güzel muhafaza ediyorum.:dance:

benim evimCADIARZU
hoştur ama boştur :1rolleyes:
gerçekten öyle hiçbir yerde süs,püs hiçbirşey yok heryer bomboş kızım yüzünden:roflol:
dekorasyonu zayıf ve eksiktir:tomato:
kendi evim olmadığı için istediğim şeyleri yapamıyorum:çok üzgünüm:
bundan önceki evim çok güzeldi kocaman bir salonu vardı yere kadar camları vardı
mutfağı küçücüktü ve diğer odaları karanlıktı ama seviyordum:asigim:

benim evimde 3 oda bir salon yani anlıcanız lojmandayım her oda dolu iki çocuk var salonda oturuyoruz allah kendimize ev sahibi olmamıza nasip etsin huzur sevgi saygı var mutluyuz.

Benim evimde 110 m2 kadar.
L şeklinde holümüz var.Ters L diyelim hatta.
Güzel bir site içinde ancak en küçük evler bizim oturduğumuz sıradakiler sanırım binaya uyum sağlasın diye.11 katın 8.katındayız biz.
Girişte mutfağım var sonra salonum ve sonrada oturma odam.
Mutfağım ve salonum geniş,oturma odama pembe şirin bir oturma grubu koyduk.Oturma odam çok büyük değil zaten.
Sonra yatak odam ve giyinme odam var.İki oda da aynı büyüklükte ve tam takımımı almadı.Bizde yatak odasını konsollarıyla ve aynasıyla bir oda yaptık.
Giyinme odama da gardolabımı,büyükkk pufumu ve yine yatak odasına ait bir dolabımızı koyarak sevimli hale getirdik.
Öne bakan bir balkonumuz var acayip keyifli,çok geniş değil ama yaz akşamları bizi acayip mutlu ediyor.
Arkada giyinme odasında da bir balkonumuz var orası pvc ile kapalı.Orda da kombi,ütü masası ve çamaşırlığım duruyor.
Banyomuz da geniş bir de küçük bir tuvaletimiz var..
Ben herşeyimi aldım kolayda kullanıyorum herhangi bir külfet getirmiyor bana.
Çul çaput önemli değil zaten,Allah hepimizin evlerine huzuru versin..

yeni bir eve tasindik 3 ay oluyo ama hic sevmiyrm kizlar oyle demeyin tabiki huzurda onemli ama bnm o evde yasamam icin begenmem sart sanki benim herkesten ne eksigim herkes kocaman evlerde oturuyo buyukte olmasi onemli degil temiz olmasi evde rutubet ver temizlesemde surekli koku var tuvaleti tikandi dun eve tasti napicagimi bilmiyorum kafayi yicem 750 lira maas aliyrm esim calismiyo ve istanbulda yasiyorum cikmazdayim resmen

Allah yardimcin olsun bu şartlarda zor olsa gerek..

biz de evlenicez yakında evimizi aldık site içinde:) 2+1 90 m2, pembe ağırlıklı bir ev oldu:) inşaallah mutlu huzurlu oluruzz..

evim evim güzel evimmmm içinde yeterki huzur olsun mutluluk olsun.Huzur olmadıktan sonra ne yapayım ben 140 metrelik evi.

ewet hayatım katılıyorum ne köşklerde saraylarda oturanlar var ama huzurları yok nohut oda bakla sofa dediklerinden oldumu hem kanaatkar hemde huzurlu olur insan ne olursa olsun arkadaşlar buyuk ew veya küçük ilk önce şükretmesini bilmeliyiz çocu insanlar başlarını sokacak bir çatı bile bulamıyolar ALLAH herkesin kendine nasip etsin yuvasını sevgiyle kalın

nix ALLAH yardımcın olsun hayatım mevlam inş daha iyilerini verir sabret ve şükret canım sevgiyle kal

X