Evinizde resimleri nereye ne şekilde koyuyorsunuz?

evde resimler ne şekilde duruyor

• Ankete Katılan
    2.186
Eski evim geniş olduğu için her odada olurdu çerçevelenmiş bir şekilde. Şimdiki evim 1+1 olduğu için maalesef hiç biyere koymak gelmiyor içimden ki zaten nereye koycam g.t kadar ev:KK53:Ama evin içinde ölümsüzleştirdiğimiz güzel anlarımızın olmasını çok seviyorum normalde.

Çerçeveler içinde salonda
ve
sadece odalarda ve çercevelerde duruyor
birinciliği paylaşıyor şu anda... :KK14:

Kodak elektronik çerçeve var bizde. Harici belleğe pc den fotoları atıp belleği çerçeveye yerleştirip çerçeveyi prize taktınız mı sizin belirlediğiniz aralıklarla fotolar slayt gösterisi yapıyor. İstenirse müzik de yükleniyor. Hem çerçeve hem gece lambası

Salonda çerçevede biri bir gezimizden diğeri evlilik dış çekiminden iki fotoğrafımız var. Başka yerde yok. :işsiz:
Taşındığım eve kolaj şeklinde bir yerlere düşünüyorum. Yapanlar foto koysa fikir olur.

sadece odalarda ve çerçevelerde saklıyorum

salon ortak alan. benim koymak istediklerim farklı, aileminkiler farklı olabiliyor
sonra bir bakıyoruz büfenin üzeri fotoğraf albümüne dönmüş
zaten salonda kalabalıktan hoşlanmıyoruz, o yüzden herkes kendi odasını renklendiriyor
benim odamda şöyle bir arkadaş köşesi mevcut mesela. bir gün sevgili versiyonunu da yapmak nasip olur umarım:p
evinizin-dekoru-icin-yaratici-duvar-fotograf-kolaj-7-150x150.png
(bu netten alıntı)

Salonumda aynalı seyımın ustunde ıkı adet cercevem var brde buzdlabımda yan tarafında mıknatısla tutturdugum bı kac fotoharıcınde fotom yok sıkılırsam salndakılerı de kaldrcam fazla kalabalık sevmem

Ben de Antreye koydum. Herbiri birbirinden farklı çerçeveler içinde eşimle gittiğimiz heryerde çekilen fotoğraflarımızı. Bu arada ben her gittiğimiz yere gelinliğimi götürürüm ve oranın şehir anıtında bir fotoğraf çektiririz eşimle.
Mesela urfaya gittiysek balıklı gölde hong kong a gittiysek peak tepesinde gibi..
Kocişim de fotoğraf duvarını çok anlamlı buldu. Bolca güzel anılarımızla duvarımızı doldurmak için beni gittiği heryere götürür. kalp kalp :)

Salonda ki fotoğraflar çerçeveli biçimde Tv ünitesinin üzerinde duruyor. Yatak odsmda ise o kadar çok fotoğraf vardı ki, iki tane mantar panoya kolaj şeklinde iğneledim. Sabahları uyandığımda güzel anıları hatırlamak hoşuma gidiyor.

En sevdiklerim salonda koridorda çerçevede, konsol üzerinde bir iki çerçevemde var bana kalsa duvarları komple resim yapardım ama duvarlar çok deliniyormuş eşim izin vermiyor

Ben de Antreye koydum. Herbiri birbirinden farklı çerçeveler içinde eşimle gittiğimiz heryerde çekilen fotoğraflarımızı. Bu arada ben her gittiğimiz yere gelinliğimi götürürüm ve oranın şehir anıtında bir fotoğraf çektiririz eşimle.
Mesela urfaya gittiysek balıklı gölde hong kong a gittiysek peak tepesinde gibi..
Kocişim de fotoğraf duvarını çok anlamlı buldu. Bolca güzel anılarımızla duvarımızı doldurmak için beni gittiği heryere götürür. kalp kalp :)

Ne kadar zamandir evlisiniz? Hala gelinliginizi giyebiliyorsunuz ne guzel :)

X