- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Ben kuşakla kafayı bozdum,sen mutfakla:))))
Hala bıtmedı mı bu kurabiye mevzusu,oylama vaktı gelince harbikızımızı sallanan sandalıyemde izlemek istiyorum cıps kola eşliğinde..
Beni izleyeceğine oy ver,hayrin olsun şu 3 günlük dünyadaBen kuşakla kafayı bozdum,sen mutfakla:))))
Hala bıtmedı mı bu kurabiye mevzusu,oylama vaktı gelince harbikızımızı sallanan sandalıyemde izlemek istiyorum cıps kola eşliğinde..
Hii gördüm cimcimem
Kahretmesin sorunun cevabını yine biliyorum ama katılamıyorum
Hani geçen seferki ayak bakımı bil kazanda bana yollayacaktınız çıkarsaÜyeler vaadlerini yerine getirmiyor şikayetçiyim
Hanım,
hadi bu sefer 5 şanslıdan biri sen olursun inşaallah, gelinlik kızın var, çeyizine KK'nın da bir katkısı olur
çıkma olayı nasıl oluyor? Kura mı çekiliyor?
aa o zaman yatık bizim iş abla. Ne zaman açıldı ki yarışma?Sistem ilk 5 kişiyi belirliyormuş ipekcim..
ee ilk 5 kişi ise bundan sonra katılanlar katılsa ne olacak katılmasa ne olacak. O 5 kişi belli değil midir?Sistem ilk 5 kişiyi belirliyormuş ipekcim..
aa o zaman yatık bizim iş abla. Ne zaman açıldı ki yarışma?
Bir de zaten bana çıkmaz. Bizim iş yerinin yeni yıl yemekleri olurdu eskiden. Kura çekilirdi yeni yıl hediyesi adı altında. Baya büyük şeyler de olurdu televizyon, fırın, bulaşık makinası, sonra küçülmeye başlardı, nevresim, porselen, fincan takımı. İnanır mısın 1 kere bile çıkmamıştır bana.O zaman bizim bir müdür vardı baya okkalı biri 2005 te falan sen de 7-8 bin maaş alıyordu. Adama çıktı düşünebiliyor musun? Zengin şansı derler yeO da hakkını bir sonrakine devretmişti yükselen şansa rağmen yine çıkmamıştı bana
ee ilk 5 kişi ise bundan sonra katılanlar katılsa ne olacak katılmasa ne olacak. O 5 kişi belli değil midir?
Ama hakket nevresim takımı çok güzelmiş.
ayy heyecan yaptım bak o zaman.Biz millet olarak severiz şans oyunlarınıYarışma dün açıldı,birazda şans işi bunlar,bizimde meslekteyken yemeklerde bingo oynardık,kek kalıbı çıkmıştı bana.
Bir kerede para çıktı,direksiyon kursuna gidiyordum o zaman peşinatını vermiştim o parayla
Hiç belli olmaz ama,daha öncekilerinede katıldım çıkmadı banao 5 kişi belli değil zaten sistem nasıl yapıyorsa onu bilmiyorum..
Hepsi çok güzel ipekcim benim bile gözüm kaldı nevresimde
ayy heyecan yaptım bak o zaman.Biz millet olarak severiz şans oyunlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?