Evine ilgisiz koca ve ekonomik çaresizlik

Evliligimde hala umut var mi?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kısaca eşim birbirimizi seviyoruz ama eşim evine karşı aşırı sorumsuz! Malesef aynısı bende'de var

Kısaca eşim birbirimizi seviyoruz ama eşim evine karşı aşırı sorumsuz! Malesef aynısı bende'de var
siz seviyorsunuz o kesin de.
eşlerinizin sevdiğinden şüpheliyim

çünkü seven insan/erkek davranışı böyle olmaz. seven sevdiğine kıyamaz, ele güne 3 kuruşa muhtaç etmez. ailesine yapışıp karısını ilgisiz bırakmaz. belki alışkanlıktır, belki cinsel ihtiyacın karşılanması vs

ama sevgi bu değil.

Evlenmek için evlenmişsiniz gibi geldi.Bir insanla sadece güzel ahlakı ve dini için evlenilmez ki bilemedim.
Hangi güzel ahlak hangi din? Bunlar da yok ki. Dinimiz evle karınla ilgilenme mi diyor? Güzel ahlak bu mudur? Konu çelişkili geldi bana

Ne demek boşanmak son çare ya neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi neeedeeennn ?

Adam seni yok sayıyor , ne demek faturaları ödememek !!

Boşanmak son çaren değil İLK İŞİN OLSUN

Bendede bu durum mevcut...
Belkide aklımıza getirip oanki huzurumuzu bozmak istemiyoruzdur.. onca probleme rağmen herşeyi unutup, mutlu olma odaklı olduğumuzdanda olabilir...
Bunu kacinci yazisim bilmiyorum ama gidecek yerim yok maddi gelir yok bi is bulsam evden yapabilecegim her sey farkli olurdu boyle olmak zorunda degil ama iste ..

Baska bi is yapmasi abisinin gudumunden cikmasi demek abisi tam bi pislik asla izin vermez bnmki de oyle ona karsi konusup baskaldiracak biri degil yapamiyor

surekli gece namazi kilip dua ediyorum esimin degismesi ve hayatimzn duzene girmesi icin. Bi yandan da onunla sabirla konusuyorum nefret ettirmeden iyice kotulestirmeden. Karsiliksiz kalmamayi umuyorum.dun gece gelip maasli duzenli bi ise giricem artik abimle calismicam vs dedi inanmak istiyorum ama bakalim

Ne demek boşanmak son çare ya neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi neeedeeennn ?

Adam seni yok sayıyor , ne demek faturaları ödememek !!

Boşanmak son çaren değil İLK İŞİN OLSUN
Aslinda gitmeye karar versem su an bile kalkar giderim. Omrumce kimseden korkmadm sessiz kalmadim. Ama simdi yuvam soz konusu ve elimden geleni yapmadan gitmek istemiyorum.

Pardonda adam evle ilgilenmiyor, fatura fiş ödemiyor,seninle de ilgisi alakası yok...
eeee bostan korkuluğu gibi ne tutuyorsun adamı evde...
öncelikle 2. seçenek sonrada 1. seçeneği hayata geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Bizdeki problemlere baktığımda, bağımlı olduğu kötü alışkanlıklar var, amann ne bilim artık anlatmaktan bile yoruldum
Sevmiyorsan boşan, ne diye düzelicem deyip oyalıyorsun, bende sıkıldım

İnşaallah düzenli çalışır ve herşey yoluna girer, mutlu olursun... her evlilikte problemler olur... ama bu problemlere artık katlanamayacak kadar yorulduysan, gizliden biraz birikim yapıp boşan ve iş bulup ayrı bir eve çık... hatta bulabilirsen bir kız arkadaş ile beraber yaşa, maddi olarak daha rahat olur...

Dualarının karşılığını inşaallah tez vakitte alırsın.. Eşinle bütün sorunları açıkça konuşup, böyle devam edecekse artık boşanmak istediğini söyle ki, durumun ciddiyetini anlasın..

Amin tesekkur ederim duaniz icin hem cabalar hem dualar sonucu bosanacak dahi olsam hayirli bir seye ulasmak istiyorum

Galiba dun aksamki tepkisi bahsettiklerinizi soyledigm icindi. Ailesini terkedip sadece benim icin calissin istemem aile olsun bnmle yeter duzenli adam gibi bi evlilik ..

Bi erkegin evlilik hakkinda yorumu sinirimi bozdu. soruyu soran bayan da tesekkur etmis bu cevaba

Eklentiler

• Capture+_2018-01-03-15-47-43.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…