Evine ilgisiz koca ve ekonomik çaresizlik

Evliligimde hala umut var mi?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

MihrimahHatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
32
11
Konuyu yeniden duzenliyorum-kendimi kandirdigim kisimlari cikardim.

Merhaba,

Mesele eşim. eviyle tamamen kopuk.

Esim ailesinin her ferdiyle manen-maddeten ilgilenir. Hepsiyle onlarla onlarin cocuklariyla hatta torunlarina varana dek. Ama ben haric. Faturalarimizi odemez. Asla bnm icin kiyafet almayiz. Benimle bi yere gelmez. Evin bi ihtiyaci olsa asla almaz sadece yiyecek aliyor:) Ekonomik gelir olsun diye Internet uzerinden ufak tefek cesitli isler yapiyordum artik ordan da fayda yok. Esimle kulturel ve egitimsel anlamda farkimizda buyuk.

Sonuc olarak onumde iki secenek var;
1. Evden yapabilecegim bi is bulmak
2. Bosanmak (son care)

Evden ne is yapabilirim? Ozellikle bu konuda tavsiye istiyorum. Tesekkurler

Son düzenleme:
.........
Tesekkur ederim. Inanin hak veriyorum size esimle tartisirken hep soylerim ben kendimi evli hissetmiyorum diye. Guler gecer. Anlamiyorum. Neden boyle evliligmdeki bu celiski beni yipratan sey zaten icinden cikamiyorum

Dinine bagli bir insan esini ailesini Allahin emaneti olarak gorur ve maddi ve manevi olarak ilgilenmekle sorumlu oldugunu bilir..

Bence celiski burada..

Esiniz hala evlendigi bilincinde degilmi acaba nekadarlik evlisiniz?
..........
Su celiski diyenler size kesinlikle hak veriyorum. Surekli sorunlarin uzerini ortuyor. 4 yil.

.........
Tesekkur ederim. Inanin hak veriyorum size esimle tartisirken hep soylerim ben kendimi evli hissetmiyorum diye. Guler gecer. Anlamiyorum. Neden boyle evliligmdeki bu celiski beni yipratan sey zaten icinden cikamiyorum

Kendini evli hissetmeyen eşiniz.
Güzelce konuşun eşinizle. Sizin yaşadığınız evlilik değil... liseli aşkı gibi birşey...
Ayni evde yaşıyorsunuz ama eşiniz eve karşı sorumluluk almiyor... karısısınız ama ihtiyaclarinizdan haberi yok...

Hoş sohbet, sinema filan. Bunlar iyi bir arkadaşlada yapılır yani... evlenmeye gerek yok

Evlilik oturnamis. Evlilik degil ki bu. Sen de boyle evlilige cocuk mu dusunuyorsun? Cocuk olunca duzelir mi saniyorsun?
Adam kendi bogazina gelince onlari aliyormus sadece. Yani sadece kendini dusunuyor. Sana ait bir seye karismiyor. Ustune basina birsey almiyor. O yemekten o yemese belki de mutfak masrafina da karismaz. Bu evlilik degil ki.
Adam hizmetci gibi seni kullaniyor.

........
3 ya da 4 ayda bir birilerinden borc alir oder odemezse bn borc bulup oduyorum of ya cok utanc verici

Canim evlenme sebebim güzel ahlak ve dinî demişsin! Bu kardeş hangi dine mensup?
Gercekden kalp kirmak amacim değil, benim nişanlım hristiyan ve iki seneden beri maaşıma nadir el sürerim...
Sen biriktir der...
Sen eşinin iyi ahlâkı, karısını borç aldirtmakmi?

.......
Guzel tahlil ettiniz peki napicam bn bu adamla hakikaten diger uyelerin dedigi gibi sevgili gibiyiz ama sorumluluk sifir. Cocuk bn istemiyorum zaten. O cok istedi baslarda ama ona guvenemedim. Evden ne is yapabilirim onun arayisindayim su an

....... Hayir izin vermiyor. Evet cok uzuluyorum agliyorum ama yanyana oldugumuzda acikcasi bunlar aklima gelmiyor ben de mi bi sorun var?

Tabiki iş bul kendine boşanmak hep bir yol ve o yol her zaman açık
Bence yapmanız gereken ortadaki sorunu çözmek
Mesela ailesine para veriyor ama evinize harcamıyor eşiniz bunu nasıl açıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…