- 2 Ocak 2018
- 32
- 11
-
- Konu Sahibi MihrimahHatun
.........Canim... kunun bana çelişkili geldi.
Manevi sorununuz yok ama adam seninle ilgilenmiyor...
Evinizi evi olarak kabul etmiyor
Sizi sorumlu olduğu bir insan olarak görmüyor (maddi acidan)
Yanlış anlama ama siz zaten evli gibi degilsiniz
..........Dinine bagli bir insan esini ailesini Allahin emaneti olarak gorur ve maddi ve manevi olarak ilgilenmekle sorumlu oldugunu bilir..
Bence celiski burada..
Esiniz hala evlendigi bilincinde degilmi acaba nekadarlik evlisiniz?
........Faturalari kim ödüyor
.........
Tesekkur ederim. Inanin hak veriyorum size esimle tartisirken hep soylerim ben kendimi evli hissetmiyorum diye. Guler gecer. Anlamiyorum. Neden boyle evliligmdeki bu celiski beni yipratan sey zaten icinden cikamiyorum
........
3 ya da 4 ayda bir birilerinden borc alir oder odemezse bn borc bulup oduyorum of ya cok utanc verici
.......Evlilik oturnamis. Evlilik degil ki bu. Sen de boyle evlilige cocuk mu dusunuyorsun? Cocuk olunca duzelir mi saniyorsun?
Adam kendi bogazina gelince onlari aliyormus sadece. Yani sadece kendini dusunuyor. Sana ait bir seye karismiyor. Ustune basina birsey almiyor. O yemekten o yemese belki de mutfak masrafina da karismaz. Bu evlilik degil ki.
Adam hizmetci gibi seni kullaniyor.
Canim evlenme sebebim güzel ahlak ve dinî demişsin! Bu kardeş hangi dine mensup?
Gercekden kalp kirmak amacim değil, benim nişanlım hristiyan ve iki seneden beri maaşıma nadir el sürerim...
Sen biriktir der...
Sen eşinin iyi ahlâkı, karısını borç aldirtmakmi?
....... Hayir izin vermiyor. Evet cok uzuluyorum agliyorum ama yanyana oldugumuzda acikcasi bunlar aklima gelmiyor ben de mi bi sorun var?Evin faturalarını dahi ödemeyip parasını dışarı akıtan bir adamla nasıl manevi sıkıntılarınız olmaz ben bunu anlamıyorum. Çok büyük manevi sıkıntı olurum ben ona yerinizde olsam.
Bir de bunların üstüne dışarda çalışmanıza izin vermiyor mu?