Evine ilgisiz koca ve ekonomik çaresizlik

Evliligimde hala umut var mi?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
.......
Guzel tahlil ettiniz peki napicam bn bu adamla hakikaten diger uyelerin dedigi gibi sevgili gibiyiz ama sorumluluk sifir. Cocuk bn istemiyorum zaten. O cok istedi baslarda ama ona guvenemedim. Evden ne is yapabilirim onun arayisindayim su an
Evden is yaparsan da yapmasan da bu adam duzelmez. Ise girsen ya da evden para kazansan anladigim kadsriyla bu adam bu sefer tum gecimi senin uzerine yikacak. Ben olsam boyle biri icin mucadeke etmezdim. Kendi ayaklarimin uzerinde durur, ise girerdim. Bu adami da bosardim. Evliligi ve bu yasa kadar ogrenemedigi sorumluluk almayi sen ogretenezsin. Durtsen olmaz kaksan olmaz bu adama. Icinde merhamet vicdan olan sen ben ayirimi yapmaz. Evlilik paylasimdir. Haka kendi ihtiyaclarini karsilayip seni seciyorsa bu evlilikte seni yok sayiyor sana kole gozuyle bakiyor bence. Ben daha fazla kolelik yapmazdim. Bosanirdim.

Tabiki iş bul kendine boşanmak hep bir yol ve o yol her zaman açık
Bence yapmanız gereken ortadaki sorunu çözmek
Mesela ailesine para veriyor ama evinize harcamıyor eşiniz bunu nasıl açıklıyor

Esim asiri cocuk seven biri yegenlerine cok duskun hatta yegenlerinin cocuklarina bile harcama yapiyor. Ailesi de cocuklarini vs acindirarak onu somuruyor diyebilirim. Ama cocugumuz olmadigi icin galiba evin biseye ihtiyaci olabilecegini idrak edemiyor:) 4 yildir bosanmamak bu isi cozmek icin ugrasiyorum. Annesi ona corap dahi giydirirdi ilk geldigimde. Bi cok seyi astik aslinda baslarda daha kotuydu. Bilmiyorum belki de kendimi kandiriyorum

Oyle ama bosansam bile ne gidecek bi yer ne is ne imkan var naparim bilmiyorum. Ama gidecek yerim olsa biseyler icin mucadele etmeden gider miydim? Hayir. Kendimi tuketmek pahasina. Belki yanlisim ama boyleyim iste belki sorun bendedir gitmem gerekiyor ama gitmiyorum

İşte fatura ödenecek mesela ödenmedi nasıl açıklıyor bunu sürekli yapıyor olması için bir bahane sunması lazım
Mesela maaşından aylık versin size kalanı kendisinin olsun artık nasıl harcarsa harcasın sizde evi idare edin

O gucu kendinde bulmalisin. Once kendini kurtar ve bir ise gir o zaman. Sinrasini o zaman dusunursun. Ama sana soylwyim sen para kazaninca bu adam parani da elinden alir. Ne kadar kazandigini falan soyleme. Para biriktir gizli gizli.

Esim esnaf is olursa ustalar haber veriyor gidip calisiyor. Duzenli bi kazanci yok. Kazandigni da dedigim gibi harciyor eline gecen neyse artik asgari ucretin altinda oluyor bazi aylar

Ayni şans aslinda sendede var. Türkiye genelinde erkeklerin yarısı çalişip didinip evine ve eşine bakıyor.

Canim sen hâlâ evden iş yapma dersindesin. Eşin vari yoğu evine harcasa bende sana çalış derim...
Ama bana corap almayan adami niye rahat ettirim?

Yanlis dusunuyirsun. Cocuk duzeltmez bu adami. Cocuk daha beter yapar. Cocuk sorumluluk denek cunku. Bu adam sorumluluktan kaciyor. Cocukla seni birakir bu sefer.
Burada hic mi okumuyorsun, cogu kadin cocuk olunca duzelir umidiyle cocuk yapiyor. Ben duzeleni hic gormedim. Bir de cocugun sorumlulugu sana binecek. Ustelik bosanmak daha zor gelecek cocukla.
Uzaktan herkes cocuk sever. Sevmek degil mesele sorumluluk almak.

Arkadaslara katiliyorum bayagi celiski var seviyoruz guzel vakit geciriyoruz diyosun hemde ilgisiz diyorsun. Cocugunuz olmuyormu istemiyormusunuz? Borca sokabilrsin bence krediyle ev araba vs. para gene eline kalmaz belki ama en azindan birikim yapmis olursun. Ilgili olmasi icinde konus uzuldugunu seni ihmal ettigini boyle gtmeyecegini soyle Cokta bosancak bsey goremedim

Bir miktar duzenli eve biraksin madem siz kendiniz alin alacaginizi
Bunu
Bu konular ne zaman acilsa beni sakinlestirmeye calisiyor konuyu kapatiyor ne desem tmm tmm diyip gecistiriyor en olmadi kalkip gidiyor boyle iste.. Ama gercktn oyle alsam geldgnde konusuruz yemek yeriz vs bn sikayet etmesem hic sorun yok bazen yoruluyorum ona sorumluluk almasi gerektigini anlatirken. Ben hepinizi nasil mutlu edeyim diyor bu defa annesi abileri ablalari .. Esim baskin bi karakter degil acikcasi bi karakteri oldgndan bile supheliyim ama belki duzelir her sey yoluna girer diye sabirla ugrasiyorum. Ama diger yorumlara bakiyorum da hakikaten kendimi kandiriyorum ben

Aramizda kuvvetli bi bag var. Birbirimizi sevdigimizi rahatca soyleyebilirim. Ancak esim eviyle tamamen kopuk.

Burada tam 3 tane cümle var.
Eger ilk iki cümlenize gercekten inanıyorsanız 3. cümlede durumu abartıyor olabilirsiniz.
Eger son cümlenizi inanarak soyluyorsaniz eşinizin sizi sevdiği konusunda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz.

Eşinle neden eksik gördüğün kısımları Konuşmayı denemiyorsun ?
Bence çok büyük bir problem yok eğer aramızda sevgi varsa bunlar aşılır .

Manevi sorunları yokmuş,ama adam evine,eşine bakmıyor,yok ta bakmıyor olsa sabret ,sen de çalış diyelim,konu biraz havada,hatta epey boşlukta,bugünki üyelik te olunca

Durumumu ozetlediniz. Galiba buraya hangisi oldugunu bulmaya geldim. Kendimi mi kandiriyorum? Abartiyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…