İki defa malesef...
Birinde hepimiz evdeyken gece girip, herşeyi götürmüşler... Tık bile duymadık..
İkincisinde arabamızın teybini çaldılar, abimin motorunu çalarlarken sese uyandık... 5 kişi koca motoru sırtlanmış götürüyolardı... Bağırınca pat diye yere attılar ve kaçtılar... Olan bize oldu ..
Geçmiş olsun
Bi sure once kadinlar eglencesine gitmistik.
Bizim site bombostu, bunu firsat bilip tum siteyi dolasmis hirsizlar sanirim en sonda bizim eve girmisler.:mymeka:
Tam o sira da biz gelmisiz.
Neyse yukari ciktik, kapiyi actik, iceri girdik bi baktim esyalarin yeri degismis kumanda yere dusmus pillerini cikarmis hirsiz.
Mutfagin penceresi ve kapisi acikti, yatak odasini darmadagin etmis mucevher kutusu vardi oturma odasinda onu alip yatak odasina goturmus.
Cekmece de cuzdanlarim vardi onlarin icini aramis, Allah'tan evden cikarken icime kurt dusmustu bi suru altin vardi cekmecede yerini degistirmistim iyi ki de degistirmisim cekmece de olsa gidecekti.
Bi miktar para vardi hemde acik bi yerde aceleden onu gorememis sanirim neyse ki eglenceden erken donduk biz geldigimizde arabanin isiklarini gorunce kacip gitmis.
Eve girince sok oldum kesin hirsiz girdi dedim esime o sirada asagida polis arabasi filan belirdi zaten, eve girdiler el izi aradilar.:tomato:
Tum siteyi gezmis bizim biseyi goturememis ama Ispanyol komsunun bayagi bi altin ve parasi gitmis.:1ninca:
Allah kimseye yasatmasin korkunc bisey.benneyaptımki
yeni evlendiğim zaman girdi hırsız. gündüz alt komşuma geçmiş olsuna indim. yarım saat bile sürmedi. eve çıktım hiçbir şey farketmedim. çünkü karışmamış hiçbir yer. akşam kızımın tırnağını keseceğim, bebek makasını almak için yatak odasının çekmecesini bi açtım. giden gitmiş, tüm altınlar, bebeğe gelen hediye altınlar, setim yani ne varsa...
eşime haber verdim, polisler geldi nerdeydi altınlar dediler.yatak odasında deyince polis sinirle "ya biz bu evhanımlarına anlatamadık, hırsızların ilk baktığı yerdir yatakodası oraya saklamayın,ama dinletemiyoruz" bir çıkıştı. birde ortalığı bi güzel batırdılar parmak izi tozuyla...
eşim, allahtan eve daha erken girmemişsin ya karşılaşsaydın kucağında bebek,üzülme giden maldan olsun dedi. hakkıda var...
allah esirgesin bir daha,amannn....
canım çok geçmiş olsun. benimde maalesef 1,5 aylık evliyken geldi böyle bir hırsızlık olayı ne var ne yok götürmüş altınlarımın bir alyansımla saatim kaldı onlarda üstümde takılıydı 7 yıl önce 5-6 milyardı değeri offff yine yaram kanadı
cana geliceğine mala gelsin diyoruz aman mal canın yongası insan çok üzülüyor ablanda düşünmemeye çalışsın giden geri gelmiyor allah bidaha yaşatmasın kimseye çok üzüldüm :çok üzgünüm:
üç gün önce ablamın evine girmiş gündüz gözüyle.:1shok:5 6 milyarlık altın bilgisayar falan...ablam çok üzülüyor ama herşeyin başı sağlık diyoruz cana gelen mala gelsin. ben de korkmaya başladım iyiden iyiye. var mı bu üzücü olayı başka yaşayan???:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?