• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evine hırsız giren var mı? :((

_neva_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
15
0
86
İstanbul
üç gün önce ablamın evine girmiş gündüz gözüyle.:1shok:5 6 milyarlık altın bilgisayar falan...ablam çok üzülüyor ama herşeyin başı sağlık diyoruz cana gelen mala gelsin. ben de korkmaya başladım iyiden iyiye. var mı bu üzücü olayı başka yaşayan???:çok üzgünüm:

İki defa malesef...

Birinde hepimiz evdeyken gece girip, herşeyi götürmüşler... Tık bile duymadık..

İkincisinde arabamızın teybini çaldılar, abimin motorunu çalarlarken sese uyandık... 5 kişi koca motoru sırtlanmış götürüyolardı... Bağırınca pat diye yere attılar ve kaçtılar... Olan bize oldu ..

Geçmiş olsun

Bi sure once kadinlar eglencesine gitmistik.
Bizim site bombostu, bunu firsat bilip tum siteyi dolasmis hirsizlar sanirim en sonda bizim eve girmisler.:mymeka:
Tam o sira da biz gelmisiz.
Neyse yukari ciktik, kapiyi actik, iceri girdik bi baktim esyalarin yeri degismis kumanda yere dusmus pillerini cikarmis hirsiz.
Mutfagin penceresi ve kapisi acikti, yatak odasini darmadagin etmis mucevher kutusu vardi oturma odasinda onu alip yatak odasina goturmus.
Cekmece de cuzdanlarim vardi onlarin icini aramis, Allah'tan evden cikarken icime kurt dusmustu bi suru altin vardi cekmecede yerini degistirmistim iyi ki de degistirmisim cekmece de olsa gidecekti.:kızgın:
Bi miktar para vardi hemde acik bi yerde aceleden onu gorememis sanirim neyse ki eglenceden erken donduk biz geldigimizde arabanin isiklarini gorunce kacip gitmis.

Eve girince sok oldum kesin hirsiz girdi dedim esime o sirada asagida polis arabasi filan belirdi zaten, eve girdiler el izi aradilar.:tomato:
Tum siteyi gezmis bizim biseyi goturememis ama Ispanyol komsunun bayagi bi altin ve parasi gitmis.:1ninca:
Allah kimseye yasatmasin korkunc bisey.benneyaptımki

İki defa malesef...

Birinde hepimiz evdeyken gece girip, herşeyi götürmüşler... Tık bile duymadık..

İkincisinde arabamızın teybini çaldılar, abimin motorunu çalarlarken sese uyandık... 5 kişi koca motoru sırtlanmış götürüyolardı... Bağırınca pat diye yere attılar ve kaçtılar... Olan bize oldu ..

Geçmiş olsun

off yaa geçmiş olsun.ankarada nerede? benim ablam da etlikte oturuyor.insan bir daha evine girmek bile istemez yaa

Bi sure once kadinlar eglencesine gitmistik.
Bizim site bombostu, bunu firsat bilip tum siteyi dolasmis hirsizlar sanirim en sonda bizim eve girmisler.:mymeka:
Tam o sira da biz gelmisiz.
Neyse yukari ciktik, kapiyi actik, iceri girdik bi baktim esyalarin yeri degismis kumanda yere dusmus pillerini cikarmis hirsiz.
Mutfagin penceresi ve kapisi acikti, yatak odasini darmadagin etmis mucevher kutusu vardi oturma odasinda onu alip yatak odasina goturmus.
Cekmece de cuzdanlarim vardi onlarin icini aramis, Allah'tan evden cikarken icime kurt dusmustu bi suru altin vardi cekmecede yerini degistirmistim iyi ki de degistirmisim cekmece de olsa gidecekti.:kızgın:
Bi miktar para vardi hemde acik bi yerde aceleden onu gorememis sanirim neyse ki eglenceden erken donduk biz geldigimizde arabanin isiklarini gorunce kacip gitmis.

Eve girince sok oldum kesin hirsiz girdi dedim esime o sirada asagida polis arabasi filan belirdi zaten, eve girdiler el izi aradilar.:tomato:
Tum siteyi gezmis bizim biseyi goturememis ama Ispanyol komsunun bayagi bi altin ve parasi gitmis.:1ninca:
Allah kimseye yasatmasin korkunc bisey.benneyaptımki

size de çok geçmiş olsun.iğrenç kişiliksiz insanlar hatta bence insan bile değiller.nasıl yapabiliyorlar yaaaa..amin Alah kimseye vermesin bu derdi

yeni evlendiğim zaman girdi hırsız. gündüz alt komşuma geçmiş olsuna indim. yarım saat bile sürmedi. eve çıktım hiçbir şey farketmedim. çünkü karışmamış hiçbir yer. akşam kızımın tırnağını keseceğim, bebek makasını almak için yatak odasının çekmecesini bi açtım. giden gitmiş, tüm altınlar, bebeğe gelen hediye altınlar, setim yani ne varsa...
eşime haber verdim, polisler geldi nerdeydi altınlar dediler.yatak odasında deyince polis sinirle "ya biz bu evhanımlarına anlatamadık, hırsızların ilk baktığı yerdir yatakodası oraya saklamayın,ama dinletemiyoruz" bir çıkıştı. birde ortalığı bi güzel batırdılar parmak izi tozuyla...

eşim, allahtan eve daha erken girmemişsin ya karşılaşsaydın kucağında bebek,üzülme giden maldan olsun dedi. hakkıda var...
allah esirgesin bir daha,amannn....

bir kere girdi evet şu an oturduğumuz eve değil daha önceki oturduğumuz ev 4. kat dublex daireydi biz tatildeyken bir gece eşimin telefonu çaldı arayan okul müdürümüz bizim eve hırsız girmiş tatile giderken bir arkadaşımıza anahtar bırakmıştık çiçekleri sulaması için o çiçek sulamaya gelince bir de bakmış ki kapı aralık pek bir şey çalınmadı ama girmesi yetti benim için şu an oturduğum ev de 1. kat kendi evimiz ama buraya taşındığımızdan beri çoğu gece uyuyamıyorum hırsız girecek korkusuyla

yeni evlendiğim zaman girdi hırsız. gündüz alt komşuma geçmiş olsuna indim. yarım saat bile sürmedi. eve çıktım hiçbir şey farketmedim. çünkü karışmamış hiçbir yer. akşam kızımın tırnağını keseceğim, bebek makasını almak için yatak odasının çekmecesini bi açtım. giden gitmiş, tüm altınlar, bebeğe gelen hediye altınlar, setim yani ne varsa...
eşime haber verdim, polisler geldi nerdeydi altınlar dediler.yatak odasında deyince polis sinirle "ya biz bu evhanımlarına anlatamadık, hırsızların ilk baktığı yerdir yatakodası oraya saklamayın,ama dinletemiyoruz" bir çıkıştı. birde ortalığı bi güzel batırdılar parmak izi tozuyla...

eşim, allahtan eve daha erken girmemişsin ya karşılaşsaydın kucağında bebek,üzülme giden maldan olsun dedi. hakkıda var...
allah esirgesin bir daha,amannn....

ayyyy canım benim çok geçmiş olsun Allah can sağlığı versin.Şeniz

benımde basıma geldı gupegunduz altınlarımı paramı hatta oglumun kumbarasını bıle bosaltmıs uzun zaman ewden cıkamadım ya ben yokken yıne ewe gelırse dıye.cıkıncada tekrar gırmeye korktum aynı manzarayı bulucam dıye saglık olsun ne dıyelım en kotusu karsılssak ne olucaktı dusenemıyorum bıle

Benim evimede girdi maalesef =(
İşten geldik kayınvalideme yemeğe girdik alt kata. O gecede Türkiye'nin milli maçı vardı. Hep birlikte izledik ilk yarıyı. İkinci yarıyıda evimizde izleriz diye kalktık. Yukarı çıktık. Anahtar ile kilidi açtık, kapı açılmıyor içeriden zincirlenmiş. Biz o arada aşağıya haber verip polisi çağırana kadar arka camdan aşağıya atlayıp kaçmış. Ama her yeri didik didik yapmış. Çok şükür ufak tefek bir kaç parça eşya haricinde başka bir şey bulamamış. Çeyiz sandığımın içini bile boşaltmış. Tabii korkusu bile yetti. Her akşam eve girerken ürkerek giriyorum artık
senağlama

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım yapanlar bulunur.
Geçen sene annemler Antalya'daki amcamlara gitmişlerdi amcamın cenazesi için.
Eve döndüklerinde bir bakmışlar ki her yer her yerde.
Karıştırılmamış tek bir köşe kalmamış.
Korku filmi gibiydi. Hemen polise haber verildi.
Hırsızlık masasından ekip geldi parmak izi incelemeleri falan yapıldı.
Annemlerin müstakil olan evlerine hırsızın WC camını zorlayıp açarak girdiği anlaşıldı.
Allahtan evde değerli hiçbirşey yoktu.
Zaten hırsızlar genellikle kiloda hafif pahada ağır şeyleri seçtiklerinden TV vs. gibi büyük şeyleri götürememişler.
Alabildiği sadece 2 çeyrek altın oldu.
Ama yazık annecim kaç gün uğraştı evi tekrar toplayabilmek için. Kötü Kazen

canım çok geçmiş olsun. benimde maalesef 1,5 aylık evliyken geldi böyle bir hırsızlık olayı ne var ne yok götürmüş altınlarımın bir alyansımla saatim kaldı onlarda üstümde takılıydı 7 yıl önce 5-6 milyardı değeri offff yine yaram kanadı
cana geliceğine mala gelsin diyoruz aman mal canın yongası insan çok üzülüyor ablanda düşünmemeye çalışsın giden geri gelmiyor allah bidaha yaşatmasın kimseye çok üzüldüm :çok üzgünüm:

Bize şükürler olsun hiç girmedi,girse de sanırım bir süre şokundan çıkamam..
Altınları yatak odasına saklamak en aptalca durum..Kimseye önermiyorum bunu..
Hepinize tek tek geçmiş olsun..

öncelikle geçmiş olsun güzelim
benim evime 2 kez girdi
ilkinde karşı karşıya kaldık panikle kaçtı
ikincisinde kapıyı kırmaya kalkmış evde yoktuk allahtan ama alarm çalınca bırakıp kaçmış
allah cezalarını versin onların

sağolun kızlar destekleriniz için.a.s.
aman ya sakın altınları evde tutmayın.banka kasa kiraları çok uygun.koyun oraya kafanız rahat olsun. çok yayılmış bu hırsızlar çoookkÇok üzgünüm çoook:oklava:
ablamın da günlük kullandığı altınlarıydı.diğerleri kasada.
hepsinin hatırası var diye üzülüyor.biz de boşver daha güzellerini alırsınız diyoruz.yerimseniben
herşeyin başı sağlık.sadece ölüme çare yok.

canım çok geçmiş olsun. benimde maalesef 1,5 aylık evliyken geldi böyle bir hırsızlık olayı ne var ne yok götürmüş altınlarımın bir alyansımla saatim kaldı onlarda üstümde takılıydı 7 yıl önce 5-6 milyardı değeri offff yine yaram kanadı
cana geliceğine mala gelsin diyoruz aman mal canın yongası insan çok üzülüyor ablanda düşünmemeye çalışsın giden geri gelmiyor allah bidaha yaşatmasın kimseye çok üzüldüm :çok üzgünüm:

canım inan çok üzüldüm.sıkma canını bak gelmi,ş geçmiş.canınız sağolsun.yine alırsınız yeter ki can sağolsun.sağlık olsun:teselli:

kızlar bugün duyduğum olaylar beni iyice şaşırttı:1shok:kafamçokkarıştı
bi arkadaşımın annesinin alt komşusuna tam dört kez girmiş hırsız:mymeka:aldıkları bütün önlemler nafile..
bir de duyduğum bazı hırsızlar önce kapıyı çalıyorlarmış.eğer açan olmazsa evde kimse yok diye düşünüp kapıyı açmaya koyuluyormuş.bir kadın tanımadığım adam deyip açmamış.bi bakmış adam kapıyla uğraşmaya koyulmuşkafamçokkarıştı hemen basmış çığlığı.adam kaçmış tabi
off off çok taktım ben bu hırsıza:oklava:Allah onlara fırsat vermesin

malesef bize de girdi ve zarar buyuktu, ev almak ıcın bankadan cektıgımız para ewdeydı ve bir ew parası kadar para gitti. babamın onca yıllık birikimi, annemin fedakarlıkları... Çok üzülmüşlerdi, özellikle annem. Sonra teselli ettik birbirimizi, hastalık tedavısı için de gidebilirdi o kadar para vs vs dedik birbirimize. Liseye gidiyordum o zamanlar, sokaktaki herkes potansıyel suclu geliyordu bana, çok acı birsey insanın emeklerinin gitmesi, Allah kimseye yasatmasın

üç gün önce ablamın evine girmiş gündüz gözüyle.:1shok:5 6 milyarlık altın bilgisayar falan...ablam çok üzülüyor ama herşeyin başı sağlık diyoruz cana gelen mala gelsin. ben de korkmaya başladım iyiden iyiye. var mı bu üzücü olayı başka yaşayan???:çok üzgünüm:

kızım 40günlüken bizim evede hırsız girmişti evden 1saatliğine ayrımıştım saat15 sıraları hırsız girmiş eve gelince kapıyı açık görünce şok olmuştum giden giti ve 2hafta sonra arabamız çalındı 3sene oldu bulunamadı sağlık olsun diyorum çok üzüldüm ama fayda yok tek teselim kızımın sağlıklı olması

Back
X