- 14 Eylül 2017
- 31
- 15
- 3
- 31
- Konu Sahibi makyajmidedim
-
Biriyle flört ediyordum ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Muhtemelen o yüzden bahsetmiş kötü hissetme sebebim bu yani. Böyle bi tavıra maruz kalmamM makyajmidedim
Ilk buluşmada eve çağırmak reddedince bir daha aramamak!!
E niyet ortada sen niye kötü hissediyorsun ki?
Çocuğun ağzından cıkan her şey doğru muydu bakalım? Gelecek planları falan. Bu tür mevzulardan, senin gözünü boyamak için bahsetmiş olmasın?
Bu ne şimdi?Eve gitmedin, sevişmedin neden arasın?
İlk buluşmada değil bu arada yanlıs okumussınuzM makyajmidedim
Ilk buluşmada eve çağırmak reddedince bir daha aramamak!!
E niyet ortada sen niye kötü hissediyorsun ki?
Çocuğun ağzından cıkan her şey doğru muydu bakalım? Gelecek planları falan. Bu tür mevzulardan, senin gözünü boyamak için bahsetmiş olmasın?
Boşveeer bozma moralini. Bir dahakine daha temkinli olursun.Muhtemelen o yüzden bahsetmiş kötü hissetme sebebim bu yani. Böyle bi tavıra maruz kalmam
Seni kullanamadi demek..Bu ne şimdi?
İlk görüşme değil zaten dikkatli okuyun lütfen.Seni kullanamadi demek..
Lütfen biraz etrafa bakın..
Eve ilk görüşmede davet eden adam neden bunu istiyor ...
Sen onun istediğini vermedin oda aramadı.
Yazma bence bune samimiyet yeni tanismisiz evime gel muhabbeti falan birde boyle dusunuyorum bence onun niyeti sizi afedersiniz ama eve atmakti.suz gitmeyi kabul etseydiniz arkadaslarimin isi cikti diyip gerisinide anla artik :/ sende ilk gorusmede opusme falan iyyyBiriyle flört ediyordum zaten yeni tanıştık 10 gün oldu .ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Tatlım bir yada iki ne fark eder?İlk görüşme değil zaten dikkatli okuyun lütfen.
İkinci görüşme. Ama yine bi şey değişmiyor
Iyyy derken? Sizin yaşam tarzınız farklı olabilir ama ıyylık bi durum yok. Elektrik oldu öptüm ıyy nedir ya cidden komiksinizYazma bence bune samimiyet yeni tanismisiz evime gel muhabbeti falan birde boyle dusunuyorum bence onun niyeti sizi afedersiniz ama eve atmakti.suz gitmeyi kabul etseydiniz arkadaslarimin isi cikti diyip gerisinide anla artik :/ sende ilk gorusmede opusme falan iyyyhic sevmem boyle seyleri
Ilk veya 2.buluşma ne fark eder ki :) 10.buluşma bile olsa "heeey ağır ol" demek lazım.. Belli olmaz erkeklerin bu modellerine..İlk buluşmada değil bu arada yanlıs okumussınuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?