Evine gitmedim diye yazmayı kesti

Basari olarak gördüğü tek şey kocişi olunca onu da nickname yapmış zaten. Ne diyebiliriz ki......

Sakin yazmayin derimm... daha siz konusali ne kadar olmuski eve davet ediyo.?

Bi de diger erkek arkadaslari varken?
Tuhaf dogrusu..
Gitmemekle en iyisini yapmissinn..
Zaten cok onemseseydi deger verseydi., senin koydugun sinirlarida asmamaya calisirdi.. anlayisli davranirdi.
O yuzden bos ver...

Saygisizken saygi gormeyi beklemek alkis. Umarim o egitimli birey de sanaa damizlik muamelesi yapmaz

İlk buluşmada öpüştüğünden karşındakine normal gelmemiş olan asıl normal olan .

Yanlış zihniyet...
İlk buluşmada öpüştü diye eve davet edilmedi bu kız!
Adamın içinde var beyninin yüzde 99u cinselliğe çalışıyor ne biliyorsunuz belki sevgili olacaklardı adam yine isteyecekti evine ?? Sonuçta zihniyet ona çalışıyor

Bunun ilk gün öpüşmekle alakası yok
Birini öpmek duygulardan gelir o an hoslanmıssındır istiyosundur yaparsın öylesine öpüsmezsin yani
İlişkiye başlayınca da dur bi 20gün geçsin de öyle öpüşeyim diye plan yapmazsın!

Valla devir öyle bi devirki tutar arkadaşlarıyla tecavüz eder tövbe Ya Rabbi..

Sizin yerinizde olsam onemsemez unuturdum o kisiyi.. Evine gitmek ve %100 guvenmek zorunda degilsiniz. Yeni tanimasaniz bile.. Bu davranisinda art niyet ararim ben..

Üzerindekileri çıkar, ne dediğin anlaşılmıyor :)) imza:Saldıray Abi :))))

"Sana geliyorum bu gece..." diye yaz bakalım...
%1000 basarım anında cevap verecektir.

Yaz ondan sonra da gitme ve bir daha yazma. Geri zekalıya! En azından revenge almış olursun
Hahaha sana kesinlikle katılıyorum, %100 işe yarıyor ve sonuç çok haz verici konu sahibesi :) Ben de 2. Görüşme de beni eve davet eden dangalak flörte haddini bu şekil bildirdim, heveslendirdiğinle bırakıp hıncını al :)

İlla bi yılda öpüşmeli değiliz ama hiç tanımadığım bir erkeğin ilk buluşmada DUDAKLARINA YAPIŞACAK değilm

Burasıda amerika değil ok

Dallas'ın alaaasını yaşıyoruz oysa ki İstanbul da millet uçmuşşş... amerika da yaşayan insanlar çok masum kalıyorrrr. Yoksa siz İstanbul da yaşamıyor musunuz ?

Bırakın artık şu klişe lafları ya!!

Ayrıca insanlar özgür ister öpüşür ister sevişir hemde ilk görüşmede. Kendi düşüncenizi dayatmaya çalışmayın. Bu zorbalık olur çünkü... (benim nacizane fikrim dir...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…