- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Işte siZden beklenen de tam olarak bu yani kızmayın arkadaşlara bize olan bişey yok ki size olacak herşey burda herkes bir derdi çözümleme göremediğimiz yerleri gösterme çabasında yanlış anlamayın kimseye de ezdirmeyin kendinizi ortada birşey yok ne demek yahu 40 yıllık evliler boşanıyor saçmalamışlar4 gündür onları gözlemledim ve bugün tamamen emin olucam.
Kendilerini savunacak bir şeyleri kalmadığı zaman da ben konusucam.
Bundan sonra benim nişanlımın birinci dereceden akrabasısısnız benimse hiçbir şeyim.
Nişanlım benim yanımda olursa olur, olmazsa da kendi bilir.
Bu nişanlı bulunmaz hint kumaşı sankiYa ben anlamadım arkadaşlar 100bin kimin birikmişi? Kızın birikmiş parasıysa neden onlara söylüyor? Hala gidip kredi çekiyorsun şaka gibi. At yüzüğü, nişanlın başta olmak üzere böyle pis insanlar ömür boyu seni rahat bırakmaz. Azıcık aklın varsa defedersin.
Ben maddiyata ömrüm boyunca değer vermedim, hatta ben konumu görümce için açmıştım tapuyu bana söyleyenelrde sizler odlunuz, sizi dinledim direttim.Işte siZden beklenen de tam olarak bu yani kızmayın arkadaşlara bize olan bişey yok ki size olacak herşey burda herkes bir derdi çözümleme göremediğimiz yerleri gösterme çabasında yanlış anlamayın kimseye de ezdirmeyin kendinizi ortada birşey yok ne demek yahu 40 yıllık evliler boşanıyor saçmalamışlar
Canım benim şahsi fikrim,ne şamın şekeri ne arapın yüzü.O parada benim hakkım 12 bin küsür canım
12 bini benimse 88bini nişanlımın kendi birikmişi bir liraları yok canım.Canım benim şahsi fikrim,ne şamın şekeri ne arapın yüzü.
Nişanlınla beraber kendiniz çekin kredinizi ödeyin.Destek olmak istiyorlarsa verirler zaten o zaman parayı.
Tapu da ikinizin adına olmuş olur.
Eşim ve ben şimdi kredi ödüyoruz dediğim gibi,siz de yaparsınız gözünüzü korkutmayın,yeter ki ayağınızı yorganınıza göre uzatın.
Diğer türlü çok başın ağrıyacak gibi görünüyor.
Nişanlısı bana da öyle geldi,zannettiği kadar hassas değilNişanlınız eniştesinin kırılmasını sizden daha çok önemsiyor
Haklısın canım işte ben de o yüzden diretiyorum inşallah dua edin hayırlı haberler gelsinayrıca senin ödeyeceğin malın sahibi neden enişte olsun ki? Alla korusun yarın öbürgün ayrılık olur o zaman toplaşıp hepberaber yerler senin sıkıntı çekerek ödediğin parayı.
İşte bu doğruysa buna katlanamamNişanlısı bana da öyle geldi,zannettiği kadar hassas değil
Yapacagin en akillica iş sakin izin verme bu kredi olayina.Kv aradı gayet soğuk bir tavırla krediden haber var mı dedi, bekliyorum gelir yarım saate haber dedim.
Tamam haber verirsin dedi kapattı.
Kv aradı gayet soğuk bir tavırla krediden haber var mı dedi, bekliyorum gelir yarım saate haber dedim.
Tamam haber verirsin dedi kapattı.
Daha tapunun fotokopisi elimdeyken bila laf soktular.Yapacagin en akillica iş sakin izin verme bu kredi olayina.
Ustelik bunda onlarin istedigini yaparsan kredi bitene kadar tepende laf edecekler. Onlar ne hesaplar yapiyor kafalarinda boz oyunlarini yoksa sana huzur mutluluk uzak olur
Nişanlının birikmiş parası ise,karar sizin olmalı zaten canım.12 bini benimse 88bini nişanlımın kendi birikmişi bir liraları yok canım.
Kv razı oldu galiba aradı beni krediyi sordu, ama ses bir karış.
İçimin yağları mı eridi ne
Diyecegi kesin. Sen gezmeye gitsen gitme alisceris yapsan yapma bebegin olsa hoppp hadi biz bakalim git calis bunlarin sinyallerini verdi gorumce sana. Hayatinin idaresini onlara verme. Senin nasilda diretip istedigini yaptigini gorsunler.Daha tapunun fotokopisi elimdeyken bila laf soktular.
Ya her şeyi geç, görümce evime gelse hohoho bu ev kocamın dese ben sinir krizi geçiririm
Ama onlar değer veriyor canım herkes senin gibi olmuyor malesef diret diretebildigin yere kadar aç ağzını tüm gözünü parası senden çıkacak enişte eve konacak sana dediler mi madem o ödesin benden hiç bir şey beklemeyin ödemem evinde de bedava otururum de bak nasil 1500 derece dönüyorlarBen maddiyata ömrüm boyunca değer vermedim, hatta ben konumu görümce için açmıştım tapuyu bana söyleyenelrde sizler odlunuz, sizi dinledim direttim.
Beni anlayamayabilirsiniz, nişanlım asker, bu yüzden ona çok yüklenemiyorum carsamba günü gidecek hevesli gitsin istiyorum
Canım hayatta bazı tecrübeler çok ağır oluyor,yaşamanı istemem,o yüzden duygusal yaklaşma duruma,mantıklı yaklaş.İşte bu doğruysa buna katlanamam
AminnŞu an bankaya tc mi gönderdim nolur dua edin olumlu sonuç gelsin.
Eğer kredi çekebileceğim kesinleşir de buna rağmen laf ederlerse, ciddi konuşmak için masaya oturma vakti gelmiştir demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?