evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Dün geceden bugüne borçlar Kanunu değişmediyse eğer konut kredisini kim cekiyorsa onun adına olur. Taşınmaz onun adına tescil olur. 8 yıldır tapu müdürlüğünde böyle yapıyoruz biz

Bende degistimi diye nete bakiyordum simdi ama sağlıklı bi bilgi edinemedim tam olarak.şöyle anlatiyim derdimi madem isin icindesiniz.biz ev aldigimizda krediyi kayınpederim cekti ve sadece %50 hisse onun adinaydi sizin dediğinize göre %100 onun adina olmasi gerekmiyor muydu

Sizde bi tuhaflik cidden var. Kocaniz degil biseyiniz degil pantolonunu niye siz utuluyosunuz?? Birakin onlar dusunsun. Dha evlenmeden iclerine girmissiniz iyice. Onlarin derdini bn soyleyeyim sana evlenmeden once alinan malda hak iddia edemezsin. Onlar nikahtan once cogu seyin planini yapmislar ki oyle konusuyolar. Tabiki sna guvenmezler. El kizisin. O eniste niye aliniyo ayrica sonucta sizin eviniz ve siz odiceksiniz. Ne tuhaf insanlar var yaa. Sana tavsiyem ailenin icine cok girme ve kendi isini gizli gizli halledip oldu bittiye getir. 5bin 10bin icin ev bakmaya milleti yaninda goturme kafanda rahat eder

Ne zaman aldınız, bankada diğer hissedar kredi borçlusu olarak gözüküyor muydu

Seni çok iyi anlıyorum.Eşim nişanlılığımızda düğün için önceden aldığı takıları bilezikleri bırakmıştı bana.Ailesi ne gerek var o kadara demiş.Kızmıştı ben kazandıysam istediğimi alırım diye.Güvenmesi hoşuma gitmişti.Bırakması gerekmiyordu tabiki.Ama eğer kenar köşe kaçırdığını bilseydim çok kırılırdım...

Eniştenin alındığı filan yok,onu sopa olarak kullanıyorlar,oğullarını onunla,kızıda oğullarıyla ikna etmeye çalışıyorlar.El kızı bakışı hiç değişmiyor.Eşimin ailesi,miras işi konuşmak için toplanacaklarında,damatlar gelinler gelmesin,bizim iç meselemiz demişler.Ki benim canıma minnet,gel deseler de gitmezdim.Hiç işim olmaz.Ama eşim kabul etmedi.Ne demek,onlar aileden değilmi,bunu nasıl söylersiniz diyerek.Mantıklı bulduğumu söyledim eşime,ikna edip gönderdim.Eş çok önemli,sinek küçük ama mide bulandırır hesabı,az az birikir,bir yerde mutlaka patlak verir.

Aynen katiliyorm kari kocanin iclerine kimseyi karistirmamasiyla oluyo bu isler. Benim teyzem evlenirken de ev tartismasi olmustu nikaha 3gun kala dalavereyle ev alindi. Insanin kendi ahlaksiz olunca karsisindakini de oyle bilirmis. Sonuc noldu daha evlenmeden guven yikildi ve evlilik iki yil surdu. Allah hayirli esler versin.

Tabiki enişte ye çektirme kendi üzerine olsun uyanıklığa bak ya valla ben olsam benim üstüme değilde eniştenin ğstüne olursa asla ve asla kabul etmem

Bu aıledem ınsan kaçmalı nedır bu kredıyı enıste çekecek sen ödeyeceksin bide buna mı cekınıyorsun senın annen baban neredeler pardon herseyde erkek tarafı ayrıca nısanlının pant ütülemek ıcın o evde bıle bulunma annesı yapsın ıclerınde cok durma

Kimsenin altında yüklü kalma...
Yüklü gibi pantolonu yüzüne fırlatmalarina müsade verme...
Annen ve baban ilgilensin bu işle
Sen degil
Altı üstü bir dünya...
Hepimiz bir gun olecegiz (gebereceksin) Gebere Jackson

Enişte kim görümcenin kocası mı? 1- nişanlın çok pısırık kendi evini eniştesine sormadan alamıyor bu ne?? Ayrıca kredi taksitlerini enişte mi ödeyecek? Çok saçma

Evin ekspertiz değerinin %50si (hisse oranı) , cekilen krediyi karşılıyorsa olur.

Bak bu mesaj ibretlik dostum.

Başkalarının tecrübelerinrn faydalanmak gerekir, ben yaşayıp göreyim dersen ahmaklık etmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…