evin tapusunun eniştenin üzerine olması

O degilde senin silen niye destek cikmiyo bn anlmdim.arknda drsnlr olurmu ole sey diye itiraz etsinler bu nebicim sacmlik.

Konu sahibu bakın birsürü bakış açısı çıktı. Olanları yazın ki sizi ayakta kandırmalarına izin vermeyelim. Belli ki sevmissiniz güvenmissiniz, simdi de hayal kırıklığı acısı yaşıyorsunuz. Ama sizin menfaatinizi de düşünmek lazım. Yapılan yorumlara sinirlenmeyin ortak akılla bir çıkar yol bulalım. Yazık size de

Konu sahibine ayril demek bence de fazla gaza gelmis olmaktir.

Ama soyle bir durum var.

Gorucu usulu degil tanismalaru 6 yillik bir beraberlik var ve konu sahibi cok iyi niyetli.

O kadar iyi niyetli ki birikimini nisanlisin eline veriyor pesinati eklemesi icin. O zaman o da ya ayrilirsak birikimim gider diye dusunseydi.

Hatta ekstradan biriktirdigi 10 binden bile kayinvalide dahil herkesin haberi var.

O butun kartlari acik oynarken bunkadar seffat olurken karai tarafin bu kadar icten pazarlikli olmasi konu sahibine haksizlik.

Ayrica krediyi konu sahibi cekecek ayrilma durumunda zaten kalani odeyecek tapuyu ortak tapu yaparlardi olur biterdi.

Karsi tarafin amaci konu sahibine hicbir sekilde hak vermemek.

Yani krediyide odese pesinata da ekleme yapsa geri vermeyecekler. O yuzden eniste diye tutturmuslar.

Aileden biri nişanlınızın vekaletini alsın. (Askerde olduğu için bulunamayacak madem satışta)
Siz çekin krediyi. Tapuyu da vekalet alan kişiyle nişanlınız ve sizin için ortak tapu olarak çıkartın. En adili bu olur sanırım.
Bunada hayır derlerse zaten o adamla evlenmemeniz en hayırlısı olur

Vaveyla ben ayrıl diyenlerdenim. Ailesini geçtim nişanlının yaptıkları çok çirkin. Bu adam daha evlenmeden, boşanırlarsa mal kaçırma derdinde. Böyle bir adama güven olmaz.

Bazı arkadaşlar sen kredi çek ikiniz ortak yapın, ya da o çeksin ortak olsun vs yazmışta tapu kredi çekenin üzerine olur. İkisi birlikte kredi çekip alirsa ortak olur. 1/2 şer hisseleri olur. Sonradan satış yapar yarısını nisanlisina verir o ayrı.

yarı ücretini kredi çekecek ama evin değeri tam gösterilirse olmaz mı yinede?

Şakın kabul etme! Ben yaptım o hatayı nikahtan 3 gün önce aldı evi sırf ben hak idda etmeyince diye.Ben malı için evlenmiyorum onu seviyorum dedim hayatımın en büyük saflığıydı.Malı mülkü benden önce düşünen adam mı hayatımın aşkı olacaktı?velakin böyle devam etti hala ne alsa ailesine veriyor ...

Üçkağıtçı herifle evlilik olmaz bence de. Sizin adınıza da üzüldüm.

Saflık değil canım bu,ama haketmiyorlar bu kadar art niyetsiz insanları...

Öyle birşey yok bankaya ne tapu kimin adamlar ipotegi koyar geçer.

Tapuyu üstüne almak hediye olup satisla eşdeğer olmuyor yani öyle mi?

Saflık değil canım bu,ama haketmiyorlar bu kadar art niyetsiz insanları...
Belki bir gün Değişir dedim evlenince güven oturur nişanlılık haline göre değerlendirmedim onu ama yanlış yapmışım İNSANLAR DEĞİŞMEZ ... o zamanlar benden kaçırdığını şimdi HEM BENDEN HEM EVLADIMDAN ESİRGİYOR.Ve ben hala mala mülke bakmayıp onun yanında duruyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…