• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin erkegi de benim galiba

dahadadogurmam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
178
110
18
29
Merhaba herkese ben artik bomba gibi patlamak uzereyim ya, esim hic ev islerinden anlamiyor. Su akitiyor 2 aydir vanadan kapatiyoruz kullanmak isteyince aciyoruz mutfak lavobosunu dusunebiliyor musunuz ? Ampul yanar soner bi bakar şu var der ama cozum bulmaz. Musluk patlar onu da ben yaparim anladigim kadar. Yani benim 1 yasinda oglum var ben hangi birine yetiseyim sanki o bu evde yasamiyor hic mi onemsemez anlamiyorum. Tesisatci cagir yaptir desem şu zaman hallederim diyor konuyu kapatiyor. Evdeki sorumluluklardan resmen kaciyor istiyor ki sabah işe gitsin akssm gelsin hep yatsin yani oyle bir dunya var mi ? 2 gun once baktim hali islaniyor makinenin altindan su geliyor zor bela makineti cektik hortumdan su geliyor dedi bana megerse muslugundan geliyormuş ya hic mi anlamazsin bugun her yer su gölü oldu bir yandan oglum durmuyor bir yandan her yer su.. sinirim cok bozuk. Bu adami ben nasil yontacagim ? Artik bugun su evin islerinden anlamiyorsun bari parasini verelim yapsinlar dedim. Bu arada maddi olarak da sıkışık degiliz istese cagirir yaptirir resmen ugrasmak istemiyor. O isteyken komsu var onu cagirdim bari adamcagiz ugrssti o kadar ama malzeme olmadigi icin yapamadi. Ya brn cook.yoruluyorum :(

Merhaba herkese ben artik bomba gibi patlamak uzereyim ya, esim hic ev islerinden anlamiyor. Su akitiyor 2 aydir vanadan kapatiyoruz kullanmak isteyince aciyoruz mutfak lavobosunu dusunebiliyor musunuz ? Ampul yanar soner bi bakar şu var der ama cozum bulmaz. Musluk patlar onu da ben yaparim anladigim kadar. Yani benim 1 yasinda oglum var ben hangi birine yetiseyim sanki o bu evde yasamiyor hic mi onemsemez anlamiyorum. Tesisatci cagir yaptir desem şu zaman hallederim diyor konuyu kapatiyor. Evdeki sorumluluklardan resmen kaciyor istiyor ki sabah işe gitsin akssm gelsin hep yatsin yani oyle bir dunya var mi ? 2 gun once baktim hali islaniyor makinenin altindan su geliyor zor bela makineti cektik hortumdan su geliyor dedi bana megerse muslugundan geliyormuş ya hic mi anlamazsin bugun her yer su gölü oldu bir yandan oglum durmuyor bir yandan her yer su.. sinirim cok bozuk. Bu adami ben nasil yontacagim ? Artik bugun su evin islerinden anlamiyorsun bari parasini verelim yapsinlar dedim. Bu arada maddi olarak da sıkışık degiliz istese cagirir yaptirir resmen ugrasmak istemiyor. O isteyken komsu var onu cagirdim bari adamcagiz ugrssti o kadar ama malzeme olmadigi icin yapamadi. Ya brn cook.yoruluyorum :(
Allah yardımcınız olsun, sorumsuz eş zordur eminim.

Bende de var aynısından çağırıyorum ustayı yaptırıyorum. özellikle ustalara iş çıkışı saatlerını veriyorum kapıyı eşim açıyor selamın aleyküm 🤣

evde yoksa ustaya şu numaraya iban gönderip altına ucretı yazın diyorum numarasını verıyorum 🤣
Benımkının anlamadığı iş yok oda yaptığını begenmıyorum die yapmıyor 🙈🙊

çözümünüz belli çağıracaksınız ustayı ödeyecek parasını bitti .

offf sorumsuz erkekten nefret ediyorum. sanki siz han sahibisiniz o da gece konaklamaya geliyor. keske bastan her seyi yapmasaydiniz. akiyor mu? aksin les gibi ayaklari islansin - daha kötü olsun . en son yaptirmak zorunda kalir halilari da yikamaya verirdiniz. ya da mutfakta bir sorun mu var? "yemek yok giremedim mutfaga / yemek yok giremedim mutfaga" diye diye her gun lahmacun söylerdiniz. böyle böyle alisirdi vakti zamaninda isi yapmaya - iki gram sorumluluk almaya
bu saatten sonra isiniz cok zor. madem maddi durumu kötü degil cagirin tesisatci gelsin yapsin.

offf sorumsuz erkekten nefret ediyorum. sanki siz han sahibisiniz o da gece konaklamaya geliyor. keske bastan her seyi yapmasaydiniz. akiyor mu? aksin les gibi ayaklari islansin - daha kötü olsun . en son yaptirmak zorunda kalir halilari da yikamaya verirdiniz. ya da mutfakta bir sorun mu var? "yemek yok giremedim mutfaga / yemek yok giremedim mutfaga" diye diye her gun lahmacun söylerdiniz. böyle böyle alisirdi vakti zamaninda isi yapmaya - iki gram sorumluluk almaya
bu saatten sonra isiniz cok zor. madem maddi durumu kötü degil cagirin tesisatci gelsin yapsin.
Üstüne de bi cinnet 😀

öbür ustaları kendı çağırır korkudan

Üstüne de bi cinnet 😀

öbür ustaları kendı çağırır korkudan
ya ne bileyim. cinnetli, hır gürlü evlilikten de cok fayda gelmez ama bu ne ya
yemegi bulasigi kendi yapmadigi - k.cini bile belki düzgün yıkamadigi icin umrunda degil suyu vanadan acip kapatmanin zorlugu. karisi ne zorluklar yasiyordur, kucuk bebekle -devamli pisen yemekle kac defa o muslugi acmak zorunda kaliyordur, yasam kalitesi nasil etkileniyordur adamin umrunda bile degil.
sonra böyle beceriksiz- düşüncesiz adam "erkeggim ben" diye geziyor, karisindan kadınlik bekliyor. tam bir libidokiller.

Hiç yontmaya uğraşma bir tane usta çağır parasıni yollat. Ne sinir ne stres yapma. Nerden buluyorsa bulsun.

Bende de var aynısından çağırıyorum ustayı yaptırıyorum. özellikle ustalara iş çıkışı saatlerını veriyorum kapıyı eşim açıyor selamın aleyküm 🤣

evde yoksa ustaya şu numaraya iban gönderip altına ucretı yazın diyorum numarasını verıyorum 🤣
Benımkının anlamadığı iş yok oda yaptığını begenmıyorum die yapmıyor 🙈🙊

çözümünüz belli çağıracaksınız ustayı ödeyecek parasını bitti .
Ben usta çağırsam kavga çıkabilir.Çünkü evde en ufak bir tadilat olayı gerekse kendisi telefona sarılıyor hemen.Ustaların geç gelme gibi bir lüksleri de yok sürekli arayıp nerde kaldınız diyor.

Ben usta çağırsam kavga çıkabilir.Çünkü evde en ufak bir tadilat olayı gerekse kendisi telefona sarılıyor hemen.Ustaların geç gelme gibi bir lüksleri de yok sürekli arayıp nerde kaldınız diyor.
Bizim evde kavga çıkma ihtimali deprem olma ihtimalinden daha düşük 😀 o derece sakiniz en acele işin yarım saat vakti vardır 😀

Seninki eftikmiş ama doğru da değil ya adamı sürekli araması kaza olur bela olur acele ettirmemek lazım aman colugu çocuğu vardir eşi vardır vebali üstümüzde kalır adamları arayıp acele ettirip şeytana davetiye çıkarma die uyarın

ya ne bileyim. cinnetli, hır gürlü evlilikten de cok fayda gelmez ama bu ne ya
yemegi bulasigi kendi yapmadigi - k.cini bile belki düzgün yıkamadigi icin umrunda degil suyu vanadan acip kapatmanin zorlugu. karisi ne zorluklar yasiyordur, kucuk bebekle -devamli pisen yemekle kac defa o muslugi acmak zorunda kaliyordur, yasam kalitesi nasil etkileniyordur adamin umrunda bile degil.
sonra böyle beceriksiz- düşüncesiz adam "erkeggim ben" diye geziyor, karisindan kadınlik bekliyor. tam bir libidokiller.
Hanımlar da yapmıcak ya aslında .
Biraz da hanımlar bu şekil kabullenıp son noktaya gelince isyan ediyorlar .

Allahim kocamla tek sorunum bu. 5 aydir tasindik hala banyo petegi akitiyor, careyi petegi kapatmakta buldu 😡 Tembelsin diyorum, ben sabah 5 bucukta ise kalkiyorum diyor 🤦‍♀️ Biraz yorumlari okuyayimda tek benim kocamin boyle olmadigini gorup icimi sogutayim.

Allahim kocamla tek sorunum bu. 5 aydir tasindik hala banyo petegi akitiyor, careyi petegi kapatmakta buldu 😡 Tembelsin diyorum, ben sabah 5 bucukta ise kalkiyorum diyor 🤦‍♀️ Biraz yorumlari okuyayimda tek benim kocamin boyle olmadigini gorup icimi sogutayim.
🤣🤣valla benım ki bana makyaj bile yapıyor 😀 yapamadığı iş yok ama onun yaptığı iş yerinde dursun heryeri döküp saçıyor 🤣topluyor ama istediğim gibi olmuyor bide ben temizliyorum arkasından adama dur dur die die yaptığımı begenmıyorsun die küstürdüm 🤣 lamba patlasa değiştirmeye usta gelsin istiyorum artık o derece

Geçenlerde yatmak zorundaydım rahatsızdım neyse ben ona dedim ki çiçeklere su ver en basit örnek Allah ım şu an sinirlendim yine 🤣bi çıktım balkona adam toprak getırmıs saksı getırmıs dökmüş saçmış yenilenmiş heryer toprak hele en son getirdiği toprakta küçük sınekler varmış yeminle sinekler yüzümüze çarpıyordu neyse yeniden toprak getirdi değiştirdi bu arada orkidelerimin canına okudu .

Oysa Tek istediğim su vermesiydi

Hanımlar da yapmıcak ya aslında .
Biraz da hanımlar bu şekil kabullenıp son noktaya gelince isyan ediyorlar .
evet bence de. gecen sevgilim cok hastaydı raporluydu. ben de tabii ilgilendim suyu bitmis su aldim, eczaneden ilaclarini aldim, sicak su torbasi hazirladim, portakal soydum, ihlamur yaptim falan. tam sifali corba yapmaya mutfaga gittim ki igrenc kac günlük bulasik duruyordu öyle. nadir de olsa bulaşık yıkarım ama tencere yikamaktan nefret ediyorum (bir de yakmisim dibini - tellerken tirnaklarim kırıliyor) . Yapsam elime yapismazdi ama onca işin üstüne neden onu da ben yapayim ki? hasta da ölmüyor sonucta :) rica ettim "eger kendini iyi hissediyorsan sadece tencereleri yikar misin?" diye, sagolsun tamamini yikadi.
biraz da kiyamamaktan - herseyi yapip yapip tüm sorumlulugu üstüne almak sonra bunlarin altinda ezilmek de kötü. o yüzden çok da yapmaya gerek yok.
Son 3-4 yildir alma verme dengesine coook dikkat ediyorum. Benden istenmeyen iyiliklere eskiye oranla yuzde seksen daha az atliyorum :) cok basit- elime yapismayacak bir sey bile olsa ustuste kimseye tek tarafli iyilik yapmıyorum. resmen hayatim yoluna girdi, dengeyi buldum.
gercekten herkese tavsiye ediyorum. hem ask, hem arkadaslik.. hayatın alma verme dengesine uyum saglayinca her konuda eskisinden daha mutlu oldum

Back