Evin düzeni çok bozuluyor

Bence kadina bir is bulun. Anne surda surda bi is varmis gencsin sagliklisin, herkesin de kendine gore gecim derdi var, biz sana artik naddi yardim yapamayacagiz, gir calis deyin. Bu is boyle gitmez. Her ay 1200 tl arti harclik verilmez. Hayat pahali, girip bir ise calismasi lazim

Lokma saymak değil ben öyle bir insan değilim sadece kendince yapsaymış keşke hep böyle yaparsa çay hemen biter anlamında yazdim
Müsriflik yapsan oğlumun parasını çar çur ediyor derler, evini düşünüp tutumlu olsan böyle derler. İşimiz zor.

En nefret ettiğim sey yatılı misafirdir daha daha nefret ettigim sey de evi iki adim ötede olup kalmaya gelen yatili misafirdir. Sürekli gelip kalıyorsa bir konussaniz mi diyeceğim de sigarayi nerede icecegini bile anlamamis insan konuştuğumuz kelamı mı anlayacak. Allah yardımcınız olsun diyorum sadece ben de cok takıntılıyımdır ve sabaha kadar uyuyamam sinirden

Hesap adresinizi verin ben size iki paket çay parası yollayayım. Bir çay yüzünden laf edip kırmayın kadını olur mu? Kocanızı büyütürken, meslek sahibi olmasına olanak tanırken, o çaya verdiğiniz paranın bin mislini harcamıştır. Cimrilik yapacağınız zamanlarda bunu düşünüp rahatlatın kendinizi. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum. Pes yahu, pes.

Hesap adresinizi verin ben size iki paket çay parası yollayayım. Bir çay yüzünden laf edip kırmayın kadını olur mu? Kocanızı büyütürken, meslek sahibi olmasına olanak tanırken, o çaya verdiğiniz paranın bin mislini harcamıştır. Cimrilik yapacağınız zamanlarda bunu düşünüp rahatlatın kendinizi. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum. Pes yahu, pes.
Aynen katılıyorum.

Haha çok komik . Bilmeden konuşmak kolay . Meslek sahibi mi . ? Çocuklarını 13 yaşında çalışmaya yollayıp gelen parayla komşuda gezip evde yemek bile yapmayıp pislikten dağınıklıktan geçilmeyen bir evde yaşamışlar çocuklarada babaları bakmış hep . Eşim okuldan gelince bir gün evde olmazdı diyor . Öylesine büyüdük orda burda diyor . Aylarca teyzesi amcasının karısı bakmış . Çaya da çok taktım 8 kaşık çay bir kişi için . ? Dusunceszlik degilmi hep böyle yapsa çay mı dayanır? Yoksa parada lokmada değilim dusunceszligindeyim işin . Keşke hayat boyu daha 13 yaşındaki evlatlarını çalıştırıp parasını yemek yerine biraz baksaymis çok iyi olurmuş . Hep kendine baktirtmis . Kendi ayaklarının üstünde dursun diye 15 bin para verdik dukkan acti kendi isteğiyle. Dukkani hergün kapatıp arkadaşlarıyla gezmeye içmeye gitti batırdı asıl ona pes bize yazik

Aynen katılıyorum.
Çocuklarını 13 yaşında çalışmaya yollayıp gelen parayla komşuda gezip evde yemek bile yapmayıp pislikten dağınıklıktan geçilmeyen bir evde yaşamışlar çocuklarada babaları bakmış hep . Eşim okuldan gelince bir gün evde olmazdı diyor . Öylesine büyüdük orda burda diyor . Aylarca teyzesi amcasının karısı bakmış . Çaya da çok taktım 8 kaşık çay bir kişi için . ? Dusunceszlik degilmi hep böyle yapsa çay mı dayanır? Yoksa parada lokmada değilim dusunceszligindeyim işin . Keşke hayat boyu daha 13 yaşındaki evlatlarını çalıştırıp parasını yemek yerine biraz baksaymis çok iyi olurmuş . Hep kendine baktirtmis . Kendi ayaklarının üstünde dursun diye 15 bin para verdik dukkan acti kendi isteğiyle. Dukkani hergün kapatıp arkadaşlarıyla gezmeye içmeye gitti batırdı asıl ona pes bize yazik

Valla okurken icim daraldı.

Haddinden fazla takintilisiniz.

Nolmuş çayı fazla demlediyse batmadiniz ya!
Çocuklarını 13 yaşında çalışmaya yollayıp gelen parayla komşuda gezip evde yemek bile yapmayıp pislikten dağınıklıktan geçilmeyen bir evde yaşamışlar çocuklarada babaları bakmış hep . Eşim okuldan gelince bir gün evde olmazdı diyor . Öylesine büyüdük orda burda diyor . Aylarca teyzesi amcasının karısı bakmış . Çaya da çok taktım 8 kaşık çay bir kişi için . ? Dusunceszlik degilmi hep böyle yapsa çay mı dayanır? Yoksa parada lokmada değilim dusunceszligindeyim işin . Keşke hayat boyu daha 13 yaşındaki evlatlarını çalıştırıp parasını yemek yerine biraz baksaymis çok iyi olurmuş . Hep kendine baktirtmis . Kendi ayaklarının üstünde dursun diye 15 bin para verdik dukkan acti kendi isteğiyle. Dukkani hergün kapatıp arkadaşlarıyla gezmeye içmeye gitti batırdı asıl ona pes bize yazik

Haha çok komik . Bilmeden konuşmak kolay . Meslek sahibi mi . ? Çocuklarını 13 yaşında çalışmaya yollayıp gelen parayla komşuda gezip evde yemek bile yapmayıp pislikten dağınıklıktan geçilmeyen bir evde yaşamışlar çocuklarada babaları bakmış hep . Eşim okuldan gelince bir gün evde olmazdı diyor . Öylesine büyüdük orda burda diyor . Aylarca teyzesi amcasının karısı bakmış . Çaya da çok taktım 8 kaşık çay bir kişi için . ? Dusunceszlik degilmi hep böyle yapsa çay mı dayanır? Yoksa parada lokmada değilim dusunceszligindeyim işin

Hanımefendi buradaki üyeler konuda ne yazıyorsa ona göre yorum yapıyor. Kimse önceden açtığınız konuları ya da ilişki dinamiklerinizi bilmiyor. Siz sabaha kadar dolaştı, sigara içti, çayı bitirdi diye konu açarsanız, bizler de bunlara göre yorum yaparız. O vakit konuda "kayınvalidem şöyle rezil bir insan olduğu ve şunları yaptığı için ben de her hareketine takılıyorum" demeliydiniz. Çünkü bu yazdığınız şekliyle, çayın hesabını yapan bir cimri olarak görünüyorsunuz.

Yine aynı şeyi söylüyorum. Anlattıklarınıza, arada verdiğiniz cevaplara bakınca çay takılacak son mevzu. "annenin yaptıklarını kabullenemiyorum ve evimde kalmasını istemiyorum" deyin madem eşinize. Söylediğiniz kadar kötü ve tehlikeli bir insan ise. Yok diyemem diyorsanız da çaya çorbaya takılmayın.

ben bu annelerdeki rahatlığı anlayamıyorum... oğlumun-kızımın evi benim evim diye görüyorlar heralde ... acaba kendi kaynanaları zamanında bu rahatlığı yapsalar ne olurdu ... valla uyarın gerekirse aptala anlatr gibi teker teker , tekrar tekrar söyleyin

Evi yakın olup zırt pırt kalmaya gelmesine gerek yok. Anlayışlı olmak lazım hadi ihtiyacı vardır, eli ayağı tutmuyordur o zaman her türlü destek olunur. Bence haklısınız. Canı sıkılıyorsa da haftada bir iki oturur kalkar gider evinde yatar. Yerleşmek niye? Gelin kv ile yatıp kalkmak zorunda değil. Oğlunun evi tabi gidecek ama hiçbir oğlan annesiyle oturup adam akıllı muhabbet etmiyor vuruyor kafayı yatıyor.

Kadının herşeyi ofsayt, hepsini tek tek nasıl söyleyeceksin. Yani 3 yaşındaki çocuğu terbiye eder gibi olmaz çok zor. Çok yüz göz olursunuz işin rengi değişir. Bunu kocanızla çözeceksiniz . Bukadar sık sık gelmesinin önemli bir sebebi yoksa evinde kalmasını sağlayacaksınız.

Evi yakın olup zırt pırt kalmaya gelmesine gerek yok. Anlayışlı olmak lazım hadi ihtiyacı vardır, eli ayağı tutmuyordur o zaman her türlü destek olunur. Bence haklısınız. Canı sıkılıyorsa da haftada bir iki oturur kalkar gider evinde yatar. Yerleşmek niye? Gelin kv ile yatıp kalkmak zorunda değil. Oğlunun evi tabi gidecek ama hiçbir oğlan annesiyle oturup adam akıllı muhabbet etmiyor vuruyor kafayı yatıyor.

Aynen onun yüzünden evde kimse kimseyle konuşmuyor herkes telefonla uğraşıyor koltuguma uzanamiyorum yer kalmıyor eşimin yanınada uzanamiyorum. Rahatsz oluyorum . Duş alsan ayrı dert . Yanlış anlar ya da doğru herneyse . Herşey sorun . Gelsin oturalim da kalması çok sacma . Biz şaklaban degkzki. Yine geldi simdi

Aynen onun yüzünden evde kimse kimseyle konuşmuyor herkes telefonla uğraşıyor koltuguma uzanamiyorum yer kalmıyor eşimin yanınada uzanamiyorum. Rahatsz oluyorum . Duş alsan ayrı dert . Yanlış anlar ya da doğru herneyse . Herşey sorun . Gelsin oturalim da kalması çok sacma . Biz şaklaban degkzki. Yine geldi simdi
Bu konuya yazmayayım dedikçe her yazdığından sonra dehşete düşüp kendimi alıkoyamıyorum.
Sizce tüm bunların sorumlusu bir tek kayınvalideniz mi? Eminim ki şu anda buharlaşıp yok olmasını falan diliyorsunuzdur.kalbinize vicdan temenni ediyorum.

Lokma saymak değil ben öyle bir insan değilim sadece kendince yapsaymış keşke hep böyle yaparsa çay hemen biter anlamında yazdim
Çay konusunda haklısınız ben de çay konusunda titizimdir neden bilmiyorum yeteri kadar demlerim her zaman. Sizin annenizde gelse evde bir misafir olduğu zaman düzen illaki değişiyor eski rahatlığınız kalmıyor. Kv nizede üzüldüm eşi evlenmiş kendisi yalnız kalmış onun için de çok kötü bir durum Rabbim kimseyi yalnızlıkla sınamasın ben severim aslında yalnızlık ama bu taraflarını hiç düşünmemiştim.bir uyenin de dediği gibi tatlı tatlı uyarabilirsiniz kolay gelsin

Haklısın kendisinin düşünceli olması lazım, oğlu da git anne diyemez. Yaşamayanlar ve empati kuramayanları umursamayın.

X