evimmm

ay canım süper bir ev yaa bayıldım nazar değmesin valla bukadar şey kaça mal oldu canım

güle güle oturun. komodinler sığmamış benim yatak odamdada olduğu gibi üstüste koymuşsunuz. ama kötü durmuyor. bişey merak ettim koltuk örtleriniz polarmı.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım.. bende bu yaza evleniyorum böyle modeller görünce banda fikir olmuş oluyor :)

birşey sormak istiyorum halıların hakkında acaba nasıl kullanışlımı bende onları çok beğeniyorum ama işte içine birşey girerse ancak çırpman lazım yoksa makine bile çekemiyo diyorlar karasız kalıyorum bende çok

yook canım çok kullanışlı içine bşy düşse belli etmiyo o konuda çok rahat ve makinayla çekince hepsini veriyo.yani hem kiri belli etmiyo hemde temizliği kolay..tavsiye derim.inş sende güsel bi yuva kurarsın canım.aklına takılan başka şeylerde olursa yardımcı olurum canımm sorabilirsin :)

çok teşekkür ederim canım valla bu halıları çok begeniyorum bende..

tamam senden bol bol tavsiye alıcam gibi gözüküyor şimdilik :90:

canım, herşeyin çok güzel
özellikle koltuklarındaki polarları çok beğendim çok şık duruyorlar
huzurla oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…