Uyku Problemi 4. Ay atağı çıldırmak üzereyim

sabahmelodisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
38
13
38
28
Bebeğim 4.5 aylık oldu 3.5 aylık başladı atağımız hala daha devam ediyor özellikle 1 haftadır zirve yaptı sürekli bir şekilde ağlıyor uyumuyor uyumadığı için huysuz mama reddide yaşıyoruz arabasında sokağa çıkarıyorum yine asla durmuyor napıcam ne zaman geçecek yardım

Bacım geçiyor stres etme. 12.aydan yazıyorum, hepsi geçiyor.
Bugün eski fotoğraflara baktım o kadar çok özlemişim ki ağladım. Doya doya kokla, öp, sev, sarıl. Hepsi çok çabuk geçiyor.
4.ayda artık algıları açılıyor, dışarısı ilgilerini çekiyor, ama gene de hâlâ sizssiniz onun yaşam kaynağı unutmayın.
Azıcık dışarıya bakacak,hevesini alacak merakı gidecek gene seni isteyecek feryat figan :)
Geçiyor,tüm atakları yaşadık stres ettiğime değmezmiş diyorum şimdi

Bebeğim 4.5 aylık oldu 3.5 aylık başladı atağımız hala daha devam ediyor özellikle 1 haftadır zirve yaptı sürekli bir şekilde ağlıyor uyumuyor uyumadığı için huysuz mama reddide yaşıyoruz arabasında sokağa çıkarıyorum yine asla durmuyor napıcam ne zaman geçecek yardım
Zirve yaptıysa geçecektir. Birkaç gün daha dayanın. Bol bol müzik açın yarım kundak gibi kollarını biraz sabitleyin uykuya dalmakta zorlanıyorlar hareketlendikleri için. Mümkünse karartma perde kullanın. Her akşam aynı rutinleri yapmaya özen gösterin. Geçecek ve güzel bir uyku düzeni olacak diye olumlama yapın büyüyor annesi

Back
X